Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Znači, tu procjenu predpredškolarca od strane vrtićke stručne službe inicira roditelj?
    Često slušam od (jedne) odgajateljice da je dijete spremno za školu, ali moj je dojam drukčiji pa ništa ne poduzimam.
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 20.02.2013. at 09:42

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa Vidi poruku
    Znači, tu procjenu predpredškolarca od strane vrtićke stručne službe inicira roditelj?
    Često slušam od (jedne) odgajateljice da je dijete spremno za školu, ali moj je dojam drukčiji pa ništa ne poduzimam.
    u našem slučaju smo mi inicirali procjenu
    najviše zato što je E. jako motivirana za školu i na temelju usporedbe s bratom i sestrom
    ali opet, motivacija sama po sebi nam ne bi ništa značila da kognitivno ili emocionalno nije spremna

isto tako, ne bih je dala ranije u školu (usprkos spremnosti) da ona sama jako ne želi ići

Dalm@, što kaže tvoje dijete?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

zašto nesigurnost?u srednjoj, sa mnom je išao dečko koji je preskakao razrede. uvijek sve 5 ali socijalne vještine koma. ekipa se' loptala' s njim, niš nije kužio( ili se nije snalazio). tad mi se činilo da su nenormalni roditelji koji bilo što ubrzavaju.
    kad smo morali odlučiti upisati ili ne bilo mi je teško odlučiti. s jedne strane bio je moj negativan stav a s druge za školu potpuno spremno dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •