zekana ne znam gdje si ti gledala ta kolica ali imas par radnji s djecijom opremom gdje imas kolica od 150 do 400KM imaju od tri do pet polozaja i uz njih dobijes navlaku za kisu,za zimu,torbu...
zekana ne znam gdje si ti gledala ta kolica ali imas par radnji s djecijom opremom gdje imas kolica od 150 do 400KM imaju od tri do pet polozaja i uz njih dobijes navlaku za kisu,za zimu,torbu...
Vidiš, to mi nije ni palo na pamet, super preporuka! Hvala, baš ću potražiti ima li takvih ponuda...
Evo me upravo iz Binga, Graco set kolica su im najbolja marka, 490KM bez baze za AS, bez navlake za kišu i bez torbe. A godina i mjesec proizvodnje lipanj 2009
Ja ne znam kako smiju to prodavati, samo još godinu i sitno dana garancije na sjedalicu. Strahota!
Eto jedno od mjesta... ma ne znam ljudi dragi... sve je meni jasno, da je to iz trgovine od poznatih proizvođača skupo, ali kad se preprodaje, nisu baš svi realni. Mislim, uvijek se nađe neka budala koja će kupiti... svaka roba nađe kupca.
Nije meni žurba, imam ja još 2,5 mjeseca do poroda, ali brate mili, svašta vidiš i svašta čuješ... i o novom, i o takozvanom novom, a i o starom...