Stranica 100 od 120 PrviPrvi ... 50909899100101102110 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,951 do 5,000 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

štrumfeta avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

kad sam rekla gonadotropini, mislila sam na gonal ili menopur (vani follistim). nisam mislila na štopericu, iako hcg također spada u gonadotropine.
    a da je dovoljno da imaš nekoliko "lijepih" folikula "lijepe" veličine, zašto bi ženama koje dobro reagiraju na klomifen uopće davali gonale/menopure/...koje već ime ima lijek?
    možda zato što pridonose kvaliteti eventualnih jajnih stanica unutra.
    ma, uoće mi je ovo glupo. iznijela sam svoje mišljenje jer je krojachica pitala za aih u privatnim klinikama, pa sam iz prve ruke napisala svoje iskustvo koje je pozitivno. a na prste jedne ruke mogu nabrojati cure na forumu koje su ostale trudne iz aih-a (što ne znači da ne ostaju, samo se ne javljaju ) i htjela sam pomoći.
    a kad čitam strane forume i informacije na stranicama američkih i britanskih poliklinika, vidim da imaju veću stopu uspješnosti nego kod nas (možda lažu!), ali ne vidim drugo objašnjenje nego da su selektivniji pri sugeriranju aih-a kao metode liječenja (pogotovo jer se sve plaća i itekako ćeš odvagnuti hoćeš li ići na tri/četiri aih-a ili jedan ivf recimo) i jer im je protokol s jačom stimulacijom, otprilike ovakav kakav sam ja imala. i da, svi redom ističu važnost dobijanja nekoliko folikula. a tri "lijepa" folikula ne znače tri "zrele" jajne stanice i ne mogu se uspoređivati s et-om tri zametka.
    ubijte me sad

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

štrumfeta, super je i korisno što si prenijela svoje iskustvo u vezi aih-a (znam još jednu lijepu trudnoću iz istog protokola kod istog doktora).
    To je istina da se vani primjenjuju jači protokoli, uz ovakav kakav si ti imala, često se ide i sa čistim gonadotropinima bez Klomifena (pisala je forumašica Kaae o tome, njoj je protokol za inseminaciju trebao biti sa Puregonom).

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ali Kaae ima praktički nemjerljiv AMH i pretpostavljam da se kod nje nije očekivala ne znam kakva reakcija. 3 lijepa folikula ne znači nužno 3 js, ali može i upravo to značiti. ja ne bih riskirala i u tom bih se slučaju odlučila za IVF.

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja bi prije odluke izvadila estradiol

mislim da je i ovo bio aih
    http://www.24sata.hr/sudbine/skoro-s...z-snova-221714

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tnx, frka, dobro je pogledati stvari i iz drugog ugla a ne samo svog
    (mada je to teško),
    barbi26, možeš li mi reći što bi se iz razine estradiola eventualno moglo isčitati?
    meni je kod zadnjeg mjerenja bio 203 pmol/l, mada znam da to varira od ciklusa do ciklusa
    Posljednje uređivanje od krojachica : 18.01.2013. at 10:58

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Razina estradiola odgovara veličini i broju folikula, odnosno indikator je broja (zrelih) jajnih stanica, a pretraga se može raditi i nekoliko puta tijekom same stimulacije sa svrhom korekcije iste, te za tempiranje i određivanje količine "štoperice".

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

znači ako je estradiol veći, to je situacija bolja, ili obrnuto?
    negdje sam čiatla da je estradiol u nekoj "klackalici" odnosu sa fsh.
    znate li koje bi vrijednosti bile ok 3dc.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

da krojachice čim je estradiol veći je situacija bolja ali ovo o čemu BB govori je vezano za stimulaciju tj. vadi se pred kraj stimulacije da se može bolje odrediti štoperica i da se otprilike zna koliko bi bilo zrelih j.s., a ovo o klackalici u odnosu na fsh mislim da mora biti negdje duplo manji od FSH inače ako je veći može ukazivati na PCOS, ne znam napamet vrijednosti imaš sigurno negdje na internetu za taj 3. dan
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 18.01.2013. at 13:35

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

MM, mislim da si pobrkala estradiol i LH. omjer LH i FSH može ukazivati na PCOS...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a da da upravu si

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Imate dvije jedinice za mjerenje estradiola a to su pg/ml i pmol/l!
    Kada je nalaz iskazan u jedinicama pg/ml onda je vrijednost za jednu zrelu jajnu stanicu oko 250, a kada je iskazana u jedinicama pmol/l za jednu zrelu jajnu stanicu vrijednost bi trebala biti oko 800.

možete provjeriti u par postupaka, meni je uvijek odgovaralo!
    u stimuliranom ciklusu kod radončiča na nalazu estradiola koji sam radila u polik. sunce je pisao "aparat ne može izmjeriti tako visoku razinu", i zbilja bila je HS, ispunktirao mi je 15 stanica

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

ne znam da li je prava tema, ali htjela bih s vama podijeliti iskustva s neplodnosti i liječenju u privatnoj poliklinici. nakon što sam prije tri godine zbog stresa, tj.šoka izgubila menstruaciju, potpuni poremećaj rada hipofize u odnosu na spolne hormone, prvo sam se liječila u vinogradskoj, pa u petrovoj, pa sam Bogu hvala dobila preporuke za polikliniku BetaPlus i dr. Dmitrović. MM astenozoospermija, moji hormoni na nuli. nakon nekoliko mjeseci tempiranog odnosa, ništa, stimulacija klomifenom, IVF, tri oplođene stanice, singleembrio transfer 5 dana starte blastociste i evo me sad sam u 11. tjednu trudnoće. na mirovanju do pregleda za 2 tjedna, nadam se da će sve biti savršeno, a onda planiramo ići po dvije zamrznute blastociste iz istog ciklusa
    stvarno imam samo riječi hvale za dr. i BetaPlus...
    probat ću na drugim temam još napisati o pojedinim etapama ako mogu kome pomoći

Giselle avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

drage moje,
    nakon velike traume ukljucujem se ponovo u vas i nas svijet, i idemo na nove pokusaje. Zanima me sto je zbilja od dokumentacije ovoga puta potrebno, a ne sto je MOGUCE potrebno, kako to pise na stranicama beta plus klinike..... dakle sto MORAM imati od papira/testova? I koliko stari mogu biti testovi (brisovi, AIDS, Hep, Hormoni, da li muz mora imati nalaz za krvnu grupu, itd)
    HVALA PUNO!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Giselle baš mi je žao, pa što se dogodilo?
    Ne znam točno traži beta plus pa neću govoriti unaprijed, nadam se da će se javiti netko tko je bio nedavno tamo

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Najbolje ti je prvo otici na konzultacije, i onda ce ti reci koji nalazi mogu biti kako stari.

Znam da za postupak obvezno treba krvna grupa, test na hiv i hep b i c za oba partnera.

A brisevi, papa, nesto ostalo, i kako staro prihvacaju, to ovisi o doktoru i klinici

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Gisele, Vrci ti je dobro rekla. najbolje je da odeš na konzultacije i tamo će ti dr kod kojeg ideš najbolje reći koje nalaze od sljedećih trebaš ponoviti.
    - hormonski status: FSH, LH, E2, PRL i TSH vađeni drugog do petog dana ciklusa - hormonski status: ukupni testosteron, DHEA-s, SHBG
    - hormonski status: dodatno – progesteron (21. dana ciklusa), 17-OHP, kortizol
    - cervikalni brisevi (aerobi, anaerobi, mikoplazme, klamidija)
    - markeri zaraznih bolesti, i za partnera (HBV, HCV, HIV, VDRL)
    - krvna grupa i Rh faktor (samo žena)

- spermiogram

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Recimo ja sam u betaplus došla sa 10mj starim hormonskim nalazima, to me nije tražila ponoviti

Ali ostalo (hiv, hepatitis) ću trebati, ne znam samo za briseve

Inače krvna grupa i rh treba i za partnera. Barem je do sad tako bilo

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo nam je dan poceo sa placem(
    molim vas koliko mozete uplatite maloj Nori....svaka minuta je bitna za spas zivota lipe srecice,a to mi bar ovdje znamo koliko znaci....

Stvar je stvarno hitna....drzimo joj fige!

http://m.dalmacijanews.com/article/?...ticle-id=46843

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam već jutros uplatila, jako me potreslo. Još kad sam gledala slikice na fejsu...

Nadam se da će njoj,kao i maloj Stephanie, Amerika donijeti zdravlje

Ups, nisam tu htjela odgovoriti... a ne mogu obrisati sad
    Posljednje uređivanje od Vrci : 02.02.2013. at 18:22

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Uplaćeno, nije puno ali je od srca...

Giselle avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala cure,zlatne ste!!
    Ici cemo ponovo za 2mj.,gonali i cetrotide.prvi put je beba umrla u 21.tjednu,srce,svasta koma...
    Sad se nadamo zdravoj bebici,sretno svima!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pozivam vas da nam se pridruzite na odbrojavanju

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drage cure, uistinu nemam vremena iščitavati 100 stranica topika u nadi da je netko negdje naveo, ali znam da tu sve znate pa vas molim na pp da mi napišete kolika je prosječna cijena lijekova kad se kupuju za postupak u privatnim poliklinikama? Ja sam jednom uspjela sa kombinacijom Gonala i Decapeptyla u dugom protokolu pa se sugerira da s tim pokušam ponovo.
    Važem da li ići privatno ili čekati da dođem na red na dugoj listi u bolnici, no uopće nemam predodžbu koliko bi me to sve koštalo. Vidjela sam po webu cijene IVF/ICSI što meni treba, ali ne znam koliko se na to još dodaje za lijekove (ugrubo, naravno).
    Molim za info, može na pp, tnx

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Imas temu za lijekove, gdje su najjeftiniji. Pa tamo procitaj. Bila je tu negdje na prvoj stranici tema

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bubasanja tesko je reci koliko.. od 3.,4. pa do 6.,7. tisucakn.. kod svakog drugacije..

gonali su ti oko 200,00 kn, a decapeptyl oko 50,00 kn pa racunaj, znas otprilike koliko ti treba..

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

drage i dragi (M@tt) moji.. evo i mene konačno da vas sve zagrlim pošaljem bilijun vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da uskoro svi imate ovu sreću u svom srcu koju ja nosim ..

hvala mom dragom dr.L i ekipi ivf centra na ostvarenju sna, na smislu koji je dao mom životu !!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    drage i dragi (M@tt) moji.. evo i mene konačno da vas sve zagrlim pošaljem bilijun vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da uskoro svi imate ovu sreću u svom srcu koju ja nosim ..

hvala mom dragom dr.L i ekipi ivf centra na ostvarenju sna, na smislu koji je dao mom životu !!
    Ajme predivni su!!! Uživaj tikice, zaslužila si nakon svega što se izdešavalo.

A mi nečemo odustat tako lako, borimo se do posljednjeg daha. Na proljeće dalje valjda...

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

M@tt vrijeme je za vas
    tikice draga grli svoje srečice i uživaj sa svojom djecom!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme Matt, u 7.mj vam je bio zadnji, što je toliko prošlo? Čini mi se kao da je nedavno bilo

tikice, zaslužila si svu sreću. Nadam se da ćemo i mi sve uskoro tako

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

[QUOTE=Vrci;2342123]Ajme Matt, u 7.mj vam je bio zadnji, što je toliko prošlo? Čini mi se kao da je nedavno /QUOTE]

Da, u 7.2012. Ja sam u 8. otisao u J.Ameriku na 4 mjeseca i ode vrijeme. A sad pokusavamo prirodno opet, pa ko zna... Cekamo jos ciklus max dva i idemo dalje.

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kakvo zatišje na forumu, a u čekaonici gužvetina... izgleda da su svi u nekom incognito postupku

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj barbi26 prvotno napisa Vidi poruku
    Kakvo zatišje na forumu, a u čekaonici gužvetina... izgleda da su svi u nekom incognito postupku
    Kakvo je stanje kod dr.jeli velika guzva

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Je gužva je poprilična, ali on to sve super hendla... a i zaredale su mu se brojne trudnoće, tak da je apsolutno dobro razdoblje za postupke dok ga prati ovaj pozitivni val!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Večer, idemo sutra na konzultacije u Betaplus i sad je draga shvatila da nemamo potvrdu o pravnom i psihološkom savjetovanju, tj. imamo ju ali je ostala kod dr.L. Ne znam zašto smo ju ostavili kod njega. Kakva je procedura s time da li zna netko? Da li se može nazvati centar di smo to obavili da se nam isprintaju potvrde ponovno ili kako?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Matt te potvrde vam vise nisu potrebne i nigdje vas ih ne bi trebali tražiti. Novim zakonom te potvrde nisu propisane kao obavezne.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Matt te potvrde vam vise nisu potrebne i nigdje vas ih ne bi trebali tražiti. Novim zakonom te potvrde nisu propisane kao obavezne.
    ajme super, skroz sam zaboravio na to. Hvala Gabi...

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj barbi26 prvotno napisa Vidi poruku
    Je gužva je poprilična, ali on to sve super hendla... a i zaredale su mu se brojne trudnoće, tak da je apsolutno dobro razdoblje za postupke dok ga prati ovaj pozitivni val!
    hvala barbie onda moram u akciju nadam se ovaj put pozitivnom rezultatu svima želim da što prije budemo trbušaste ...

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Večer, idemo sutra na konzultacije u Betaplus i sad je draga shvatila da nemamo potvrdu o pravnom i psihološkom savjetovanju, tj. imamo ju ali je ostala kod dr.L. Ne znam zašto smo ju ostavili kod njega. Kakva je procedura s time da li zna netko? Da li se može nazvati centar di smo to obavili da se nam isprintaju potvrde ponovno ili kako?

M@tt kako je bilo? Kakvi su planovi? Kod koga ste bili u Betaplus?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Ana29 prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt kako je bilo? Kakvi su planovi? Kod koga ste bili u Betaplus?

Jucer smo bili kod doktorice u Betaplusu. Dojmovi su pozitivni. Odradio spermiogram jos jednom. Sve ok...
    Iznenadila se kako tako mlada zena ima tako niski Amh i veli da jos nije radila s nikim ko ima tako niski.
    Rekla da imamo jos mozda svije tri godine maximalno s obzirom da nam su godinu dana amh smanjio za 1.0 ali da su plus njene godine u svemu tome.
    Po njenome treba vrtjeti postupke i rekla je nesto sto nas iznenadilo, a to je da bi ona cim vise vrtila polustimulirane jer tako i tako u punoj stimulaciji dobimo tek koju stanicu vise. Kod dr.L je bilo obrnuto, on je predlagao punu stimulaciju stalno, prvenstveno zbog toga jer je rekao da su u punoj stimulaciji stanice puno bolje kvalitete te nije pridodavao bas neku paznju tom niskom amh. Rekla da bi sa nama pokusala mozda i postupak sa zamzrnutim embriotransferom, obzirom da smo do sad uvijek imali svjezi. I poslala nas vadit kariogram. Jel radi netko privatno to mozda?
    Ukratko to je to, sve novo,cisto, BEZ IKAKVOG CEKANJA. :p

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bravo M@tt, a i inace je normalno da se u privatnim poliklinikama ne ceka na red, nego da si kod doktora onda kad si narucen

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

M@tt, ja isto imam nizak AMH (6,8) i bila sam u jednom postupku kod dr.L. (polustimuliranom) i baš on mi je rekao da se ne isplati ići sa punom stimulacijom jer svejedno neću dobiti puno stanica. Rekao mi je da ima već nekoliko trudnoća sa još nižim AMH i da su to isto bili polustimulirani. S time da moram napomenuti..tada kada sam bila kod njega sam imala nalaz AMH sa VV koji je pokazivao 2,4 i on je išao na polustimulaciju sa tim nalazom. Nakon toga me dr. u Vinogradskoj tražio da ipak ponovim nalaz AMH kod njih jer mu je taj sa VV bio čudan (prije godinu dana sam radila u Vin i bio je 8,6 da bi za god u VV bio 2,4)...ponovljen za mjesec dana u Vin 6,8. Ne znam gdje ste vi radili? Meni su rekli da je ovaj u Vin puno točniji. I evo da ti još napomenem...sad u zadnjoj stimulaciji sam dobila 7 jajnih stanica i 6 blastica (jedna se primila ) i 4 su zamrznute. Ja sam godinu dana bila utučena jer sam mislila da se više nemam s čime boriti...ali ispalo je suprotno! Još nešto...koje su joj vrijednosti LH i FSH? U mom slučaju su bile jako niske što je meni bilo proturječno i sumnjala sam na hipofizu, dr. me poslao na pregled gdje mi je dr.stimulirala hipotalamus i rekla da on zna nekad od tih silnih stimulacija jednostavno se zablokirati i hipofiza ne radi dobro...stimulirala mi je hipotalamus nekim lijekom i reakcija hipofize je bila dobra, nakon toga sam išla u ovaj zadnji postupak i dobila 7 stanica. Ja sam uvjerena da je bila stvar u hipotalamusu...dr.mi je rekla da je njega dovoljno tako malo pogurati i da on dalje radi normalno. Eto, to ti je moje iskustvo...i kad misliš da su sve lađe otplovile nađe se još jedna koja zaplovi

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Kruca radili smo AMH i prvi put i sad u Suncu privatno tako da vjerujem da je ok nalaz. FSH joj je na 3. dan nešto viši 13.46 (referentno u folikularnoj fazi je 3.03-8.08), a LH je 7,46 (referentno 1.00-11.78), ali nam je bilo rečeno da je odnos FSH i LH dobar pa samim time nema veze što je malo povišeni FSH. Mi nismo nikad dobili više od 6 stanica do sad. i to je bio vrh vrhova....

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ne, meni su u to vrijeme i LH i FSH bili ispod donje granice...zato mi je to bilo proturječno, jer sa tak malim AMH bi FSH trebao biti puno veći, a meni je bio ispod donje granice. Vaši nalazi su za to OK. Ja nisam do sad nikada dobila više stanica, najviše 3 i to na samom početku, imala sam stimulacija gdje sa 40 gonala nisam dobila ni jednu...to me ubijalo u pojam. Ovo mi je bio 7 stimulirani postupak. 6 stanica je jako lijepi broj, nije to još tako nisko

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

M@tt s obzirom na niski AMH još ste imali i dobru reakciju, ja imam puno viši AMH pa sam imala najviše 8 j.s. (od tog 2 nezrele pa ti dođe na isto), na kraju mi postigli trudnoću iz čistog prirodnjaka sa samo 1 j.s. Eto samo bih htjela reći da je bitna kvaliteta a ne kvantiteta a tu vam idu u prilog godine

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Jucer smo bili kod doktorice u Betaplusu. Dojmovi su pozitivni. Odradio spermiogram jos jednom. Sve ok...
    Iznenadila se kako tako mlada zena ima tako niski Amh i veli da jos nije radila s nikim ko ima tako niski.
    Rekla da imamo jos mozda svije tri godine maximalno s obzirom da nam su godinu dana amh smanjio za 1.0 ali da su plus njene godine u svemu tome.
    Po njenome treba vrtjeti postupke i rekla je nesto sto nas iznenadilo, a to je da bi ona cim vise vrtila polustimulirane jer tako i tako u punoj stimulaciji dobimo tek koju stanicu vise. Kod dr.L je bilo obrnuto, on je predlagao punu stimulaciju stalno, prvenstveno zbog toga jer je rekao da su u punoj stimulaciji stanice puno bolje kvalitete te nije pridodavao bas neku paznju tom niskom amh. Rekla da bi sa nama pokusala mozda i postupak sa zamzrnutim embriotransferom, obzirom da smo do sad uvijek imali svjezi. I poslala nas vadit kariogram. Jel radi netko privatno to mozda?
    Ukratko to je to, sve novo,cisto, BEZ IKAKVOG CEKANJA. :p
    pretraga se radi na rebru kod prof.begovića mora se naručiti i nalaz se čeka oko2 mj

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

M@tt, mi smo kariogram radili na Sv.Duhu u citogenetskom labaratoriju,čekali smo 3 tj. a nalaz bude za 2 tj.Nemoj to plačat privatno,skupo je a i nje to sad neka hitna pretraga i vjerujem da će vam nalaz biti u redu..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

m@tt,
    tko vam je rekao da je fsh od 13,5 za ženu od 29 godina?

takav amh i fsh kod tako mlade žene ukazuju na prerano na iscrpljivanje rezerve jajnika, a i doktorica vam je rekla da imate 2-3 godine za pokušaje sa vlastitom js.

znate da morate djelovati brzo.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    m@tt,
    tko vam je rekao da je fsh od 13,5 za ženu od 29 godina?

takav amh i fsh kod tako mlade žene ukazuju na prerano na iscrpljivanje rezerve jajnika, a i doktorica vam je rekla da imate 2-3 godine za pokušaje sa vlastitom js.

znate da morate djelovati brzo.
    Nije nam nitko rekao da je taj fsh dobar nego su joj 3 doktora do sad rekla da je omjer Fsh i Lh u redu. Ali ozacuje prerano iscrpljivanje zaliha sto i znamo zbog niskog AMH-a. E sad, zbog cega je to tako ne znamo, nitko nam nije dao konkretan odgovor. Tako je kako je... Da, 2-3 godine maximalno i onda donacija ili posvajanje.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj nina977 prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt, mi smo kariogram radili na Sv.Duhu u citogenetskom labaratoriju,čekali smo 3 tj. a nalaz bude za 2 tj.Nemoj to plačat privatno,skupo je a i nje to sad neka hitna pretraga i vjerujem da će vam nalaz biti u redu..
    Hvala nina zvat čemo sutra ujutro da se naručimo onda.... Uputnica treba nekako posebno glasiti ili kako? Da mi ne bi dr. opće prakse krivo napisala pa da ne idem uzalud prvi put.
    Posljednje uređivanje od M@tt : 26.02.2013. at 16:11

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala nina zvat čemo sutra ujutro da se naručimo onda.... Uputnica treba nekako posebno glasiti ili kako? Da mi ne bi dr. opće prakse krivo napisala pa da ne idem uzalud prvi put.
    Trebate imati svako svoju uputnicu,treba pisati kariogram i naznačemo kao dijagnostička pretraga.Ne zam koji su oni broj jer sam bila usput pa sam osobno otišla ,ugl.zovi 3712 111 to je centrala pa traži citogenetski labaratorij.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •