Stranica 60 od 80 PrviPrvi ... 1050585960616270 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,951 do 3,000 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    sretno svim curama koje su trenutno u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No svratila sam kako bih provjerila info da je došlo i u Vinogradskoj do nekog zastoja s lijekovima? Znate li išta o tome? Navodno nema lijekova niti za cijlei mjesec 02/2013 te da će i 03/2013 i ostali mjeseci iza zbog toga kasniti!? Koliko se sad dugo čeka u Vinogradskoj na postupak? 5-6 mjeseci?
    nisam ništa takvog čula, ja idem u ožujku po protokol i sestra mi ništa nije rekla

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozdrav theorema, drago mi je da ima još novih članica. I ja sam nova na forumu.

Cure, može li mi netko reći na prvim konzultacijama kod dr.Kune da li ima i pregled ili ne?

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo najsvježiji info iz Vg,ja danas zvala kad da dođem po lijekove za 3 mj. jer mi je početak ciklusa odmah na početku mj. i rekla sestra ništa,nema lijekova čekajte onaj drugi ciklus na kraju mj. tj početku travnja tako da je informacija točna.
    A za duphaston sam još tražila u ljekarni da provjere zašto moram platiti jer mi bilo čudno i žena provjerila i veli je točno je trebate platiti. Bezveze mi je to da se negdje plača a negdje ne.

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ma ne mogu vjerovati ovo za nestašicu lijekova, čekamo te postupke kao ozeblo sunce i onda kad trebamo krenuti prebacuju nas na iduće cikluse, ajoj, nikako mi se ovo ne sviđa, baš me ovo ljuti

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Znam, i mene...jest da sam na početku mjeseca, al šta ću ja sad...propustila sam prirodnjak radi ove stimulacije da mi ne bude sve nagurano i sad eto...da sam znala sad bi išla u prirodnjak al sad ne mogu jer sam već počela sa kontracepcijom...

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ja bi trebala pred kraj trećeg mjeseca u postupak, ako neće biti lijekova tražit ću prirodnjak

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mislim da će pred kraj mjeseca biti ok jer mi rekla sestra da će 1.3. naručiti lijekove za 3. mj. i ako dobijem pred kraj trečeg da se javim.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Evo mene opet.
    Jučer su vračena dva osmostanična i sad čekam 23.2. kad je beta.
    Možda budemo imali nešto za zamrzavanje, ali ti ću znati sutra.
    Što bude bit će.

Cure zaista nije fer uz sve prepreke sad još i nedostatak lijekova. To je ono kaj ja kažem kad smo u ovim "vodama" strpljenje je ključna riječ.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

I draga jesi zvala kaj kažu ,ima smrzlića???????? Meni vratili jedan 5 i 6 stanični,biologica mi je rekla nek se ne nadamo previše.....tak da kako ti kažeš; što bude bit će.
    Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene opet.
    Jučer su vračena dva osmostanična i sad čekam 23.2. kad je beta.
    Možda budemo imali nešto za zamrzavanje, ali ti ću znati sutra.
    Što bude bit će.

Cure zaista nije fer uz sve prepreke sad još i nedostatak lijekova. To je ono kaj ja kažem kad smo u ovim "vodama" strpljenje je ključna riječ.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Gle nikad se ne zna što će biti , stoga Stena hrabro.
    Mene očiti danas peru hormoni, jer sad mi se stalno mota po glavi jedan odgovor od biologice.
    Kao dobri su, ali kad sam je pitala jesu li fragmentirani rekla je da jesu, ali to nema veze. Znam da nema veze, ali svaki put kad mi to kažu ja ni ne dočekam betu.
    I tak mislim si svašta. Ustavri već u glavi imam plan kad budemo išli po smrzlića ako ga bude( sutra moram zvati da čujem jel ga imamo). Ali dobro dan po dan pa što bude.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma draga nemoj se nervirati samo hrabro...ja vjerujem da bude smrzlića. Ti imaš u svakom pogledu više šanse od mene. Ja trenutno ne osjaćam ništa ko da nisam ni bila u postupku. Jedino sto sam dobila prišt a to je jedini znak da trebam dobit M. A i tu i tamo me malo zaboli,ko pred M.

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

da vas nešto pitam, kad vama i tko kaže koliko stanične embrije vam vraćaju, meni nitko nije rekao kakav je embrij koji su mi bili vratili, isto tako ne znam ni koliko je bilo zrelih js a koliko nezrelih, koga trebam pitati za te informacije i u kojem trenutku???? i da šta vam znači "jesu li fragmentirani"

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pitaš biologa na transferu

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

doanna pozdrav
    Za zrelost jajnih stanica rekli su mi kada sam zvala je li se što oplodilo.
    Koliko su imali stanica rekla mi je biologica prije transfera. Jednostavno ih pitaš, ne daj se smesti.
    A ovo za fragmentaciju. To mi je rekao prethodni biolog gdje sam prije bila pa zato znam. Fragmentacija ti je kada je zametak malo "raspuknut" tj. izgleda poput puzli kada su složene pa vidiš dijelove po kojima su spajane ( da se tako slobodno izrazim). E sad to ne mora ništa značiti (ako je fragmentacija mala). Jer kako su meni rekli tko zna kakvi smo mi embriji bili.
    Što god te zanima pitaj ih.
    Ja sam ti vec veteranka u svemu ovome pa ih uvijek pitam što me zanima, ne dam se

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

hvala vam cure, ja sam tek bila na jednom IVF-u pa ne znam šta i kako, a istina je da su tamo svi tako pričljivi da nemam riječi, a kako da ja znam šta trebam pitati ako mi nitko od njih tamo ne kaže neku uvodnu priču, ali bit će to sve ok

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Lotta81 ti je sve lijepo objasnila,ali nekako iz svojeg iskustva kad bolje razmislim možda je i bolje da neznamo,jer kako kažu;"što neznaš te ne boli" ,a ovako kukamo...Mada koliko sam čitala i nema kao veze kolko su stanični...sve je to kao jackpot!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure ako se same ne pokušate informirati što je više moguće, nego samo zabijate glavu u pijesak, nitko to neće učiniti za vas. Iz iskustva znam da ako sam ne pitaš, neke ti stvari neće nitko reći, a svi imamo pravo znati što se s nama i našim tijelom u svakom od postupaka događa. Druga strana na sva pitanja uvijek odgovara

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Stena slažem se s tobom ponekad je zaista istinita ona "blaženo neznanje" (to sam shvatila na vlastitoj koži).
    Ali u svakom slučaju cure informirajte se i pitajte jer na to imate pravo. Ako ste na početku nije problem , pitajte nas koje smo već nešto prošle.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo mene danas zvali iz Vg da 1.3. dođem po lijekove. Presretna sam jer sam se već psihički pripremala kako da na poslu rečem šefu da bi sad ipak go u 4. mj. a ne u 3....nisam na poslu rekla za postupak jer me strah otkaza,nisu baš naklonjeni mojim postupcima,a kako zbog opisa posla ne mogu raditi prisiljena sam na bolovanje. Tako sam ovaj put odlučila koristiti stari go i nekako uspjela nagovorit šefa da me pusti na go. Napeta nam je situacija jer je jedna cura otišla i došla nova a ona ne može držati smjenu još mjesec-dva. I sad bi bio problem jer sam prvo nagovarala i molila za 3. mj, kako nije bilo lijekova morala bi sad opet moliti za 4. mj. Da sam to napravila mislim da bi me najurili po kratkom postupku.Pikat ću se na poslu u wc-u,nadam se da ću i to nekako izvesti. Uh...ovo je stvarno igra strpljenja...

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene danas zvali iz Vg da 1.3. dođem po lijekove.
    Baš mi je drago da ćeš u postupak, i da ima za tebe lijekova ajde možda sad to opet sve krene
    Posljednje uređivanje od doanna : 13.02.2013. at 19:46

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I meni užasno drago kad su nazvali jer mislim da krajem 3. tj. početkom 4. ne bi mogla ići zbog posla.
    Veselila se cijeli dan i onda me ko grom s vedra neba pogodi onaj osjećaj-ajme što će biti ako ni ovaj put ne uspije...svaki put mi sve teže pada...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, vi koje dugo čekate na postupak, mislim da neke privatne klinike imaju slobodne termine na račun HZZO
    evo teme:
    http://forum.roda.hr/threads/78787-P...=1#post2343591

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Lotta81, Inana....curke,kako se osjećate...sve ok?

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a kak se osjećam... zabrinuto bi bila najbolja rijeć.. niš, ja čmrljim i isčekujem ponedjeljak, ujutro vadim krv, nemam pojima kad lab radi, ali ajde, nakon toga na šljakic, i neidem po nalaz.... išao bude mm, a onda od 14 sati, kad saznam... neznam... gasim mob, jer se bojim da bude kao i zadnji put... onak, baš me jako strah ishoda... preburno je bilo ovo da bih se imala čemu nadat, a opet, srce se neda, i zanemaruje što mu mozak govori, i bedasto malo, nada se... bila bum pametnija u ponedjeljak...

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma ajde..samo hrabro,mada znam kako ti je! A kako stojiš sa simptomima? Jel te boli kaj,ja imam osjecaj kao da cu svaki cas dobit a i nisu mi bas ni dali neke nade...ma šta ces idemo dalje.
    Ako se sad odlučim za prirodnjak,koliko vremena mora proci. Jer ja mislim da nema veze tu nema suprezije pa možda može odma drugi mjesec????

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Stena prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ajde..samo hrabro,mada znam kako ti je! A kako stojiš sa simptomima? Jel te boli kaj,ja imam osjecaj kao da cu svaki cas dobit a i nisu mi bas ni dali neke nade...ma šta ces idemo dalje.
    Ako se sad odlučim za prirodnjak,koliko vremena mora proci. Jer ja mislim da nema veze tu nema suprezije pa možda može odma drugi mjesec????
    a gle... od transfera me bolilo ko da bum mengu dobila a do transfera od punkcije... onda mi se jako napuhnuo trbuh s užasnim bolovima, da smo hitnu mislili zvat... to je bio noć nakon transfera, pa su na humanoj rekli da je možda hiper, da mirujem.. i preksinoć mir... nema boli ko pred mengu, nema niš, samo sam nervozna jer strahujem od ishoda... znam ja da su mikroskopske šanse, obzirom na sve kaj se izdešavalo, i s punkcijom, i sa stanicama, i onda ta bol, napuhavanje... sve nešto što mom mozgu govori da su šanse male... a opet, srce se neda, ono se nada, i vjerujem... što je nama nemoguće, Bogu nije, možda ipak... neznam, bumo pametniji u ponedjeljak...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bokić.

Stena i Inana držite se. Nikad se ne zna.

Kod mene više manje sve ok. Malo osjetim jajnike, ali mislim da se to opravljaju od punkcije. I sad čekam i strahujem da mi se ne ponovi isti scenarij
    kao i prije, a to je da test uopće ne dočekam. I sad čekam, pa što bude.
    Na kraju cijele ove priče imamo jednog smrzlića, pa ako sada ništa ne bude nadam se da čemo kroz par mjeseci ići po njega.

Jedno pitanjce. Jel se u Vg za betu mora naručiti ili mogu samo doći s uputnicom?

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nemoj me zezat s naručivanjem, ja idem gore u ponedjeljak, ovak sam našpanata.... ma netreba se, pa to je beta, nije nekaj super posebno zahtjevno.. jelda? Curke?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

I ja se nadam da ne treba. Kako se za sve treba naručiti misla sam da treba i za ovo.
    Al dobro. Dan po dan. Ako bude sve u redu ja sam tamo u petak.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

I da inana za ponedjeljak šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i da nam se javiš sa najboljim mogućim vijestima.
    Posljednje uređivanje od Lotta81 : 16.02.2013. at 19:14

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku
    I da inana za ponedjeljak šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i da nam se javiš sa najboljim mogućim vijestima.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

AAAAAAAAAAAAAAAAa Lotta81 Super za "eskimića"
    Inana,samo hrabro !!!!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure drage, za vibranje imamo odbrojavanja.

Endokrinološki laboratorij u kojem se vadi krv za betu nalazi se u zgradi preko puta one u kojoj ste radili mpo postupak.
    Lab prima pacijente od 7:30 do 9:30, za betu se ne treba naručiti, treba samo imati uputnicu.

Kod vađenja bete brzo dolazite na red, imate prioritet jer se računa da ste trudnice.

Nalaz je obično gotov oko 13h, ponekad možda malo i ranije. Kad podignete nalaz, otiđete javiti rezultat na mpo odjel.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala Stena. Ideala bi bila da se po njega vratimo za koju godinu ( pa da dobijemo bracu ili seku).

Stena bit će sve ok. Drž se

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ok, sorry vibram na odbrojavanju. ( zaboravih na to)

Hvala na informaciji.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ovaj borac se tužno i teško povlači s bojnih crta... još jedna bitka izgubljena, beta je nebeta, 0,6, teške, hladne brojke su nas zgromile, tužni smo, slomljeni, i nemoćni... do daljnjeg se povlačimo, da se tjelo, duše i srca malo oporave, 6 izgubljenih bitaka je iza nas, i nekako se neda izdržati... sada si moramo dati vremena... trebamo biti zahvalni da imamo jedno drugo, i to će nam morati biti dosta... možda nam nije suđeno da grlimo za sada išta drugo, ostali smo jedno drugome... treba to cjeniti... ali eto, za sada smo slomljeni i tužni...i sami... bit će bolje, ojačat ćemo, ali za sada je tako... naša srca već vole, ali kaže moja kuma da se naša ljubav nesmije potrošit na bilo što, i da će nam stići kad tad nagrada za dobrotu koju širimo, i ljubav koju sijemo oko sebe... iz njenih ustiju u Božje uši.. ali za sada su rukavice skinute, i malo se povlačimo iz utrke...

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Inana bas sam bila pitala za tebe....jako mi je žao,ne nalazim rijeci kojima bih te mogla utješiti ali znam da se osjećaš kao da si izgubila sve.Znam kako ti je.Probaj okrenuti novu stranicu,znam da je teško nakon svega...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Stena prvotno napisa Vidi poruku
    Inana bas sam bila pitala za tebe....jako mi je žao,ne nalazim rijeci kojima bih te mogla utješiti ali znam da se osjećaš kao da si izgubila sve.Znam kako ti je.Probaj okrenuti novu stranicu,znam da je teško nakon svega...
    svaki put okrečem stranice, već mi pomalo fali listova... ali nažalost, takve karte imamo, i s njima igramo... jedino kaj se ja već polako gubim u ovoj igri, i fali mi aduta... sad malo treba ugasiti sve pogone, da se malo rashladi, i srce i tijelo, duša da se zalječi, a onda... idemo dalje...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Inana žao mi je. Točno znam kako ti je. I mi smo nakon nekoliko pokušaja bili slomljeni.
    Uzeli smo si godinu dana odmora i pomoglo je.Sada odmorite koliko god vam treba, a onda krenite dalje.
    Kod ovakvih situacija uvijek se sjetim jedne forumašce koja je rekla da smo svakim neuspjehom bliži svojem uspjehu.
    Odmorite se a onda hrabro dalje.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    ovaj borac se tužno i teško povlači s bojnih crta... još jedna bitka izgubljena, beta je nebeta, 0,6, teške, hladne brojke su nas zgromile, tužni smo, slomljeni, i nemoćni... do daljnjeg se povlačimo, da se tjelo, duše i srca malo oporave, 6 izgubljenih bitaka je iza nas, i nekako se neda izdržati... sada si moramo dati vremena... trebamo biti zahvalni da imamo jedno drugo, i to će nam morati biti dosta... možda nam nije suđeno da grlimo za sada išta drugo, ostali smo jedno drugome... treba to cjeniti... ali eto, za sada smo slomljeni i tužni...i sami... bit će bolje, ojačat ćemo, ali za sada je tako... naša srca već vole, ali kaže moja kuma da se naša ljubav nesmije potrošit na bilo što, i da će nam stići kad tad nagrada za dobrotu koju širimo, i ljubav koju sijemo oko sebe... iz njenih ustiju u Božje uši.. ali za sada su rukavice skinute, i malo se povlačimo iz utrke...
    Inana, tako smo se i mi osjećali ovaj put, iza nas je 5. bitka. Jedan dan totalno shrvani, drugi dan smo bili malo bolje, treći dan još malo bolje, a sada već imamo planove za dalje. Kao što je Lotta napisala, svakim neuspjehom smo bliže uspjehu. Idemo zajedno dan po dan i vjerujemo da nas negdje čeka naša srećica.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    Draga sve znaš, tipkamo se na pm. Probaj izdržati nekako.

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

veliki svima
    Ja sam silom prilike pauzirala 2,5 godine jer sam se liječila i zaista je drugačiji početak nakon " pauze", čak i prisilne, osobno, ja sam si posložila puno stvari u glavi i poletna krenula dalje (ali imala i plan B u pričuvi - paralelno smo prošli obradu u Centru i predali molbu za posvojenje)...da ne skrenem s teme, nije ni bitno postoji li plan B ili C, bitno je da vas ova priča ne slomi nego ojača i poveže...

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

E sad neznam na koji topić da se javim ali imam pitanje,3.8.2012.g na snagu je stupio novi zakon u kojem možemo preko hzzo-a na umjetnu ići 6 puta,s tim da 2 moraju biti u prirodnom.Ja sam na prvom ivf-u bila u 2.mj 2012,jel mi se sad briše taj pokušaj? Nešto sam bila citala o tome,pa sad neznam kaj da si mislim??????
    Posljednje uređivanje od Stena : 19.02.2013. at 18:08

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ne "briše" se, taj termin ne postoji već se ne uračunava u 6 postupaka (4+2) predviđenih novih zakonom.
    Imaš link na Zakon, pročitaj zadnja tri članka

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ima li netko novu informaciju u vezi zastoja lijekova, da li se još uvijek pomiču postupci?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj doanna prvotno napisa Vidi poruku
    ima li netko novu informaciju u vezi zastoja lijekova, da li se još uvijek pomiču postupci?
    jel ima netko fakat info o ovom? što se dešava na petom katu?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    jel ima netko fakat info o ovom? što se dešava na petom katu?
    Mislim da je jedna forumašica na prethodnim stranicama napisala da se po lijekove može ići od 1. 3.

U svakom slučaju zvrcnite Vg i pitajte.

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ja se trebam javiti oko 08.03. za lijekove, na listi sam za IVF 03/13, ako netko ide/zove prije neka javi da li se pomiče postupak za mjesec kasnije

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pa zar je dotle došlo da se pomiču postupci zbog dugova prema veledrogerijama? hmmmmmmmmmm što je onda s drugim odjelima...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

theorema ima li vijesti?
    ispricavam se na upadu na temu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •