Čestitam na dobroj kupnji,

iako smo mi kupili druga (očuvanija) kolica prije 10 - ak dana, i dalje me zanima kako se kreću cijene pa sam gledajući oglase vidio da je gđa. s tim kolicima relativno dosta spustila cijenu, tj. na iznos koji smo joj ponudili prije 2.5 tjedna, ali onda je još ustrajala na cijeni od 4800.
Meni isto ne smeta ako se prodaje nešto što je rabljeno da se na tome i vidi da je rabljeno, samo ne volim da se za nešto napiše da je super očuvano, pa imam velika očekivanja, a onda se uživo razočaram. Kada bih nešto prodavao - bolje mi je iskreno napisati očuvanost "dobra ili zadovoljavajuća", nego "izvrsna" i tako potencijalnom kupcu (i sebi) uštedjeti vrijeme.
Pozdrav.
Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
X
Meni se cini da sam ja kupila ta mazena i pazena sa malo izgrebanom plastikom
Mislim, to bi se i meni dogodilo u par mjeseci koristenja, kolica kupujem da sluze meni i Klempi, a ne da ih nakon par godina koristenja mogu izloziti na izlozbi i rec "vidite kako su nova".
Upoznala sam zenu koja ih je koristila, preda mnom ih sklapala, rasklapala... i vidjela sam da je zena normalna i da ih koristi kao sto cu ih i ja koristiti.
Meni je bonus sto vec imaju koju ogrebotinu jer znam da me prvi put kad ja zapnem i ogrebem ih nece biti briga
Da sam kupila gajnc nova i, za sve sto sam kupila, kesnula 15 000 kn srce bi me bolilo sa svakom ogrebotinom...
A za usparane novcice cu kupiti jos brdo stvari koje si zelim
Hvala vam sto ste mi pomogli da se odlucim da kupim koristena, iskreno, sama bi tesko dosla do tog