Tina_julija, ponavljas jos u srijedu, a uzv mislim da je 4 tjedna od punkcije...
Mateja dobrodosla i sretno!
malo me zbunjuje sve ovo nemam pojma kako ovaj forum radi, pa se unaprjed ispricavam ako zbrljam nesta s porrrrr.... žužy hvala na dobrodošlici, danas mi je 6 dan ako se racuna dan transfera kao prvi dan.... negdje sam procitala da je to nulti dan pa nisam sigurna..... stalno me lupa da sam si od prevelike zelje umislila simptome....
tinci beta je super. cestitam.
bubimitka bit ce i tvoja.
meni danas 9dnt 2 blastice. sva sam nervozna kako se blizi petak i beta. uzas ne znam dal bi da dodje sto prije ili bi sve najradje odgodila. jedan dan sam "sigurno trudna", a drugi "sad cu dobit".valjda cu prezivit do pet.
sandy a testic? a ranije vadjenje bete? zasto si ne skratis muke?
A bubi kaj da ti kazem? Strah me radit test jer ak pokaze - bit cu u komi. A ak pokaze + mozda cu se lazno nadat. A ovak sam ni na nebu ni na zemlji. Bila sam odlucila radit test u cet al kak je dosao danasnji dan i kak znam da i danas vec mogu znat na cem sam sva sam nervozna. I jos k tome nemam nikakvih "simptoma". Ma uzas. Bumo vidli koliko cu uspijet izdrzat.
onda izdvoji 150kn i izvadi betu. s njom se neces lazno nadat. inace, sve dvojbe razumijem![]()
Za libicaa
Da tako kao si napisala napravi. Nemaš kaj fulat.
Posljednje uređivanje od Lotta81 : 04.03.2013. at 20:45
tina beta ti je mrak!!!
sto se tice testova, ne savjetujem da ih radite... radila sam 3, na svakome je bila blijeda crtica.. beta je bila 1.2
bolje je i ranije izvaditi betu, inace i mislim da se treba ranije vaditi... nego bzv raditi testove pa se poslije duplo razocarati..
sandy potpisujem bubekicu lijepo si napravi betu pa bar znaš na čemu si
mateja 2712 dobrodošla i nadam se da će ti 1.postupak biti uspješan!
Drage moje nakon neprospavane noci pala je odluka... U 7 sam vec bila u ljekarni, kupila clear blue digital, pravac wc, pis pis i nakon 3min jedan veliki, predivni +. Jupiii. Lakse se odmah dise. Puse svima
Ak uspijem sutra, ak ne cekam petak kak mi i pise da trebam radit.
Sandy super za plusić, neka i beta buda lijepa!
Ja jučer na folikulometriji nekoliko folikula, oko 12 mm, punkcija planirana za petak ili subotu. Sutra opet uzv, pa ću točno znati!
Evo da se pridružim na ovu temu da mi lakše prođe vrijeme čekanja. Danas mi je 6dnt. simptoma nemam il možda i imam![]()
Štrumfeta dobro nam došlaI da nam što prije odeš na trudnički pdf..
Cestitam novim trudnicama bas mi ulijevate nadu da uspijeti i nije tako tesko!
ja cu rezimirati ovaj svoj postupak... trebao je biti samo fet blastice koja nam je ostala od prosinca, ali je dr vidio prekrasan folikul i nagovorio me na punkciju. Oplodilo se, ali je 5dno bila morula, pa smo ipak vratili odmrznutu blasticu. beta bi trebala biti sutra ali mene uzasnpo bole jajnici i imam filing da cu svaki cas procuriti. test u nedjelju je bio negativan (cak ni blijedo pozitivan unatoc brevactidu od 27.3.)
Posljednje uređivanje od barbi26 : 05.03.2013. at 10:21
Cure čestitke na predivnim betama![]()
Ajme.... pa gdje su nam nestale kavice na odbrojavanju i rakijce koje su također neko vrijeme imale prođu ovdje?
Ajmo onda kasna kavica virtualna za sve koje vole kavu, a drugima sve ostale tople napitke: čaj, kakao, mlijeko...........
A one koje toplo u ovo doba dana više ne vole, evo virtualne domaće travarice, loze, šljive, orahovac, ....................
sandy0606 čestitam odi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
a barbi26 šaljem, tko zna, možda te beta ipak iznenandi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a jednoj "staroj" forumašici šaljem trilijardu vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji ultrazvuk
Evo da vam se i tu pozalim , punkija prosla, stanica negdje odleprsala, nista od ovog prirodnog, makar se nismo puno ni nadali u prirodnjaku, cekam mengu pa u nove pobjede,
svim novim trudnicama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cekalicama
Pusa svima cure moje
Veselim se s tobom
Navijam za folikule, samo neka rastu i nose divne j.s. od kojih će se jedna pretvoriti u bebicu
Simptomi nisu nužni za trudnoću. Samo strpljivo do bete i sretno!
držim fige
uohohoho! Bravo trudnice, pusa točkici!
ne odustaj, digni glavu i hrabro naprijed! i tebe čeka sreća iza ugla!
Pozdrav cure! Vidim da me bubekica vec stavila u cekalice bete, da se onda javim i na ovu temu.
Cestitam curama na pozitivnim betama! Danas mi je 3 dnt jedne blastociste i jedne morule.
Nadam se da cu upast u val pozitivnih beta![]()
Kad ti je prvi uzv? Ja sutra vadim betu pa sutra opet imamo cekanje....je, je valentinovska punkcija...
sandydrzim
za beturinu
Bubimitka tvoja beta je prekrasna ~~~~~~~~~ za srce junacko
DJ ~~~~~~~~ da se lijepo ugnjezde i beta bude velika
Tina ~~~~~~~ za pravilno duplanje bete
LOTTOS saljem veliki hug, vidim pozitivu u tebi, i to ce biti sigurno nagradjeno jednim mirisljavim bebacem
Ostalim curkama s bubine,nazalost, velike liste, da joj pomognemo i smanjimo je...~~~~~~~~~~~~
Hvala vam curke. Bez vas bi bilo teze. Ovako sam hrabrija citajuci vasa iskustva. Cak sam se narucila za sutra betu vadit privatno.
~~~~~ za sve sto vam treba.![]()
evo da se prijavim.. cekamo 5 mjesec i krecemo u kratki postupak Decapeptyl od 1dc i Gonali od 3dc.. samo treba sad docekat da prodju 2 ciklusai onda s trecim punom parom s puno nade naprijed...
drage cure, za sve one kojima treba čestitati prihvaćam Kaduninu ponudu domaćih rakijica (sada samo virtualno, naravno...), pa živjele vi i vaše bebice!!!!!!!!!!!!!!! Čestitam!!!!!!!!!!!!
Svim dragim curama kojima nije sve išlo po planu, da se čim prije sve posloži kako treba pa da i za vas nazdravimo! Držite se!
i na kraju puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za cure koje upravo prolaze onaj najduži period isčekivanja.... za velike bete i kucajuća srčeka!!!!!!!!!!!
uz standardne cestitke i ~~~~~~~~~~~~~~~
ovaj put vam saljem i poziv za kavicu u RL-u
http://forum.roda.hr/threads/79125-Z...-03-2013-u-17h