Pokazuje rezultate 1 do 50 od 277

Tema: Grižnja savjest, loše upravljanje vremenom i fizičkim resursom (čitaj samom sobom)?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Nema, jer ako ne promijeniš prioritete bit ćeš iz dana u dan sve više nezadovoljna.
    daaa, što već jesam i što je razvidno iz mog posta očajnika...

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ili podijeli kućanske poslove sa mužem, ili angažirajte pomoć u kući.
    podjela: nema šanse. dva dana radi ono što se dogovorimo, a onda zaboravi ili radi preko one stvari tako da je napravljeno napola (suđe natrpa u perilicu sa zasušenom hranom koju perilica ne opere pa onda je ponovno to ribam i perem; prašinu obriše samo npr. ispred televizora, a onu iza ostavi jer se ne vidi; kad usisava usisa samo površine djelomično npr. ispod kreveta od malog ne potegne, u smočnicu oko kante mu na pamet ne padne gurnuti usisavač iako je sve puno mrvica; ako kraj kante za smeće stoji još jedna vrećica ili plastična boca, odnijet će samo ono iz kante, ovo kraj ostaviti, itd.). mene to ispizdi pa par dana prigovaram, on pizdi jer mu prigovaram, pa onda nastavim raditi sama jer mi je tako lakše nego se svađati ili ići iza njega raditi ono što ga ne zanima pa radi polovično (namjerno ili ne, ne želim nagađati).

pomoć u kući - financijski neizvedivo.

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    Nema, ukoliko ne uposliš muža oko pospremanja u istoj mjeri koliko i ti.
    Vi ste ravnopravni partneri i u poslu i u krevetu i u odgoju i u pospremanju.
    hmmm... da možda mijenjam muža za jednog takvog partnera?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    podjela: nema šanse. dva dana radi ono što se dogovorimo, a onda zaboravi ili radi preko one stvari tako da je napravljeno napola (suđe natrpa u perilicu sa zasušenom hranom koju perilica ne opere pa onda je ponovno to ribam i perem; prašinu obriše samo npr. ispred televizora, a onu iza ostavi jer se ne vidi; kad usisava usisa samo površine djelomično npr. ispod kreveta od malog ne potegne, u smočnicu oko kante mu na pamet ne padne gurnuti usisavač iako je sve puno mrvica; ako kraj kante za smeće stoji još jedna vrećica ili plastična boca, odnijet će samo ono iz kante, ovo kraj ostaviti, itd.). mene to ispizdi pa par dana prigovaram, on pizdi jer mu prigovaram, pa onda nastavim raditi sama jer mi je tako lakše nego se svađati ili ići iza njega raditi ono što ga ne zanima pa radi polovično (namjerno ili ne, ne želim nagađati).

i daljem mislim da je ovo napisano najgore rješenje, treba ili duže kvocati (i objasniti u čemu je problem, nekad oni niti ne skuže nešto jer nisu razmišljali o tome do tada) ili prihvatiti i to što se nudi. A ne za tren doći do zaključka "moram sve sama".

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    i daljem mislim da je ovo napisano najgore rješenje, treba ili duže kvocati (i objasniti u čemu je problem, nekad oni niti ne skuže nešto jer nisu razmišljali o tome do tada) ili prihvatiti i to što se nudi. A ne za tren doći do zaključka "moram sve sama".
    x

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I da, nije problem da muž pričuva dijete i prošeta psa, dok ja hopsam uz Jilian. Ali kad bih radila do 17 h (a moje radno vrijeme je puno kraće, pa svejedno imam grižnju savjesti), pa dođem doma, pa muž preuzme dijete i psa dok skuham, dok očistim, dok prošetam... Koliko bi mi ostalo vremena za dijete ? Nekako mi to najviše šteka u čitavoj priči, i nešto mora ispasti da majka i dijete imaju dovoljno vremena i jedno za drugo, i svatko za sebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •