Pokazuje rezultate 1 do 50 od 277

Tema: Grižnja savjest, loše upravljanje vremenom i fizičkim resursom (čitaj samom sobom)?!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin

Ma uopće mi nije bila namjera da sve krene ovim putem, niti sam otvorila topic da bih se žalila na mm ili otkrila cijelom svijetu koja sam glupača jer ga još uvijek nisam prekrižila... Jer sam i sama iz svojih postova shvatila da to jesam.
    Ali kad su krenuli savjeti tipa: "podijeli obveze s tm pa ćeš imati više vremena za sebe i dijete..."
    Neli, da ti nije trebala jasnoća što i kako, ne bi niti otvarala topic. To jest - da si znala što i kako i koji je smjer, ne bi tražila pomoć od okoline, ne bi osjećala da ti pomoć treba. Neka te ne bedira u kojem je smjeru krenulo (zato si ga i otvarala, a ono što je on-topic, što je off-topic, je u stvari totalno ograničavanje koje ne dozvoljava priči da raste i ono.... kao preskakanje ploče se meni koji put čini inzistirat na nečemu, a vidiš da treba okrenut na nešto drugo). Meni se čini da je ovo što dobijaš od "internetskog svemira" boljitak neki, neki iskorak, u krajnoj liniji, prilika da dobiješ brainstorming session, da si iščistiš misli. Svima nama to treba, svi, garantiram, bez iznimke, su za neku svoju situaciju "slijepi", a glup je samo onaj koji misli da su ti glupi - jer nitko se nije rodio pametan. I da ti je potrebno - inače ne bi tražila i pitala. Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.03.2013. at 13:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •