-
ajoj, dok ja dođem do kraja topika, situacija skroz drugačija.
gledam sve to iz svoje pozicije.
i ono što bih ja napravila, da mogu reći da sam napravila sve da spasim brak, pokušala bih mu pomoći vezano uz posao. što je s tim partnerom? što je s tim privatnim biznisom? (ovo ne pitam da mi odgovoriš) moguće je da on jednostavno nije za bit poduzetnik. nisu svi poduzetnici. ako je to slučaj, pokušala bih mu pomoći da to shvati i da nađe neki posao.
mm je jedno vrijeme bio bez posla. isto mu je propao privatni biznis. drugi put. dva put je dva put. i isto je bio svjestan, a nije htio priznati, ne meni nego ni sebi, da je to bilo uglavnom njegovom krivnjom. tvoj je, kako sam uspjela shvatiti, svojom krivnjom također doveo sebe i u situaciju s poslom i u situaciju sa zdravljem. to su dva teška udarca.
uglavnom, ako se onda nismo rastali, valjda niti nećemo. a ja isto nisam od onih koji imaju previše razumjevanja za njegovu tešku situaciju i kako je u depresiji i ništa mu se pod milim bogom neda raditi osim udubljivati kauč i šaltati daljinski i biti ekstremno bezobrazan, prema meni, koja dođem doma nakon posla u kaos od stana.
a ovaj cijeli dan leži.
gadno je bilo.
tako da, eto, ako ne bih uspjela u nekom razumnom roku ga trgnuti, da mora ili rješiti situaciju s partnerom, ili naći neki novi posao, uz tvoju pomoć - mislim da bih odustala. od braka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma