evo moje sacher torte:
15dkg šećera
15 dkg putra
3 cijela jaja
10 dkg otopljene čokolade
prašak za pecivo
1 dcl mlijeka
marmelada od marelice
glazura: 100g maslaca
120 g čokolade
nekoliko kapi ulja

Izmiksamo putar i šećer nekoliko minuta, dodamo 3 cijela jaja, otopljenu čokoladu,15 dkg brašna pomiješanog s praškom za pecivo i na kraju 1 dcl mlijeka.
pečemo na 175c 30-40 min.
marmeladu otopimo radi lakšeg mazanja.
maslac stavimo na vatru,dodamo čokoladu i ulje.

recept je idealan za nas kojimi nismo baš slastičari jer se jaja ne razdvajaju, svi se sastojci samo stavljaju u posudu, torta je brzo gotova, a i provjereno je fina. idealno bi bilo da imate domaću marmeladu,jer su kupovne puno slađe, s domaćom je kolač super jer je ona kiselkasta...
eto tu sachericu ja radim