-
Mojca, hvala na preporukama, ali stvarno ne jedem kreme s jajima i ako ide više od 10 dkg maslaca.
Oduvijek mi ne pašu, od nedavno ih ni službeno ne smijem.
Mi doma volimo "prozračne", lagane torte, da ne krepaš nakon 1. šnite.
Nemam princip ne stavljanja pudinga, jer smatram da je manja šteta od kreme skuhane od pudinga ili gustina, nego kad u tortu utrpaš kupljene jagode.
Ne koristim margarin nego maslac, uvijek u prepolovljenoj mjeri, šećer isto tako. Jednostavno nismo ljubitelji ekstra slatkog i teškog.
Izbjegavam i želatinu, ali jogurtica mi je odlična torta i u nju uvijek stavljam želatinu.
Evo npr. jogurtica sa sezonskim voćem je meni odlična torta. Kad krenu na vrtu jagode, mljac.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma