Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Grudnjak za velike grudi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

pazi nije meni problem širina, nego baš dubina košarica, ono od prsnog koša do bradavice, kako da ti objasnim hehehehe...a probat ću baš anitu, hvala na preporuci. kakve su im cijene?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    pazi nije meni problem širina, nego baš dubina košarica, ono od prsnog koša do bradavice, kako da ti objasnim hehehehe...a probat ću baš anitu, hvala na preporuci. kakve su im cijene?
    razmijem što hoćeš reći, mislim da sve firme koje imaju velik raspon košarica imaju i širinu košarice i/ili žice podešenu i opsegu ispod grudi i opsegu grudi. To znači da onaj tko ima uska leđa i dvi lubenice ispred sebe ne treba žicu koja je za veličinu 110 npr. jer bi onda sve pobjeglo pod pazuh, nego da treba biti prilagođeno širini ispod grudi i onda potoršiti "more" materijala da se dobije fina duboka košarica.
    obzirom da ja imam 85J veličinu, a kad dođem u dućan krenu mi uvaliti neki 110/115 B ili C, potpuno shvaćam o čemu je riječ.

Anitine cijene - pa, meni skupe, iako vrijede svaku lipu. Mislim da su od 350 naviše
    Posljednje uređivanje od rossa : 17.03.2013. at 11:08

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    Manji opseg, a dublje kosarice.
    Uvijek sam imala taj problem. Izmjeri se ispod grudi, te preko grudi u visini bradavica ( u nekom grudnjaku koji ti ok stoji). Npr. meni bi idealna veličina bila 75 G , ali to rijetko nađem , tako da najčešće kupujem 80F. ( u zadnjih godinu dana sam smrsavila 10 kg, ali je veličina kosarica ostala ista , ali se obujam smanjio. Pokušavam smrsaviti još koju kilu ne bi li kosarice pale za koje slovo. )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •