Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: Znate li kako izgleda fiziološki porođaj?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne znam, Beti, vjerujem da bi mi ginekolog rekao da je bezvezno i nesuvislo cekati pupcanu da otpulsira, u slucaju da od toga stvarno nema koristi. Nije imao nikakvih problema reci sto medicinska struka, ili on sam (razilazi se malo i on s onim sto pise u knjigama, zato sam ga i birala) misli o nekim drugim stvarima.

Za dlake i govanca mi je stvarno bilo svejedno, a u danima van visoke trudnoce stvarno brinem o frizuri, majkemi. Nekako sam bila uvjerena da cu se ukenjat', cisto fizike radi, jer sam vjerovala da ne moze toliko necega biti na otprilike istom mjestu u isto vrijeme (danima nisam isla na wc), ali nista. Izaslo svih cetiri kile djeteta, a sve drugo se rijesilo nekad nakon poroda, bezbolno, iako sam i pukla i bila sivana. Zapravo, uglavnom poucena horrorastim pricama o povracanju u mlazovima, grozila sam se upravo toga (ubile me u pojam i price s pocetka knjige Ine May ). Na kraju sam prvo zaboravila na strah, a onda nisam ni povracala, iako sam jela i pila od prvog truda do rodjenja Debelog (nedovoljno, jer me ipak spasilo malo glukoze). Zadnji put sam pila vodu mozda pola minute prije nego je iskliznuo van.

Plakao je glasno mozda koji trenutak, nakon sto su mu disni putevi ocisceni od mekonija. Glasan je i ostao, a zapravo je prvih mjesec dana zivota proveo vristeci iz njemu znanih razloga.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 17.03.2013. at 13:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •