Doboš tortu sam u Budimpešti jela u onoj slastičarnici Gerbeaud i mislim da je to onako totalno neko komercijalizirano i tirustičko mjesto, ta je torta tamo bila fakat loša; mora biti nekih dobrih mjesta za to pojesti, samo treba znati.
Doboš tortu sam u Budimpešti jela u onoj slastičarnici Gerbeaud i mislim da je to onako totalno neko komercijalizirano i tirustičko mjesto, ta je torta tamo bila fakat loša; mora biti nekih dobrih mjesta za to pojesti, samo treba znati.
i mi smo naivno ušli unutra
pogledali cijene i - izašli
stvarno nismo bili stipse, trošili smo bez osvrtanja na svim drugim mjestima (i plaćali čašu kuhanog vina na štandu - 40 kuna)
ali da dam gomilu para za kolačić veličine bajadere, u pretrpanoj kavani gdje ljude puštaju ko u doba redova za kavu i ulje... e neš ga, majku ti!
Posljednje uređivanje od apricot : 17.03.2013. at 19:29