Pokazuje rezultate 1 do 50 od 792

Tema: Znate li kako izgleda fiziološki porođaj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    sa stranica HUPa

zanima me ovo na razini vulve...da li je to tocno tako, pa onda beba zapravo nije u kontaktu s majkom, ili je to malo sire podrucje i ukljucuje mamin trbuh/prepone?
    Ono istrazivanje koje sam spomenula je pokazalo da ne postoji vece odstupanje u kolicini krvi (preostaloj) u posteljici ukoliko su dijete 3 minute drzali na -40, -30, -10, 0 i 10 cm visine u odnosu na majku. Ovo od 0 - 10 ti je kad majka lezi, a dijete je recimo na njenom trbuhu.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ono istrazivanje koje sam spomenula je pokazalo da ne postoji vece odstupanje u kolicini krvi (preostaloj) u posteljici ukoliko su dijete 3 minute drzali na -40, -30, -10, 0 i 10 cm visine u odnosu na majku. Ovo od 0 - 10 ti je kad majka lezi, a dijete je recimo na njenom trbuhu.
    ok, tnx. u onom trenu mi nije bilo jasno zasto je na trbuhu, a nije odmah u zagrljaju. mislim, pretpostavila sam, al nisam bila sigurna.

blackberry uzas, uzas

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ok, tnx. u onom trenu mi nije bilo jasno zasto je na trbuhu, a nije odmah u zagrljaju. mislim, pretpostavila sam, al nisam bila sigurna.

blackberry uzas, uzas
    da...one ručke....njih sam koristila za šivanje...ne za tiskanje...

nego....to sam lakše odradila...to iživljavanje na meni...samo meni...
    i tad sam...uz sve bolove...i rekla mu sve što sam mu htjela reći...naj pristojnije...
    baš je bio lud...
    mislim da mu nije bilo jasno kako neko može biti toliko miran pored takvog tretmana...
    meni je nekako bilo bitno zadržat trunčicu nekakvog dostojanstva....ako možemo uopće pričat o ikakvom dostojanstvu

i da...nisam mu ni rekla, na porodu...da su on i moj stric zajedno studirali...i kakti se znaju...
    kasnije je sve saznao..

mislim...takva osoba, po meni , nema šta tražit u rađaoni...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •