Stranica 3 od 10 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 461

Tema: Odbrojavanje 1...tina 29..2.dio

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja se onda ispričavam što sam tu pisala o štoperici, obečavam da više neću Bubi jel se smijem onda javljati sa tom temom kod vas na MPO? ( budući tamo nisam na listi )
    Vatra tooooo!!! Držim na rukama i nogama da punkcija i sve nakon nje bude savršeno i da rezultira novogodišnjom bebicom a odbrojavanje otvaramo ti, Žužy, Sandra i ja (na manje ne pristajem, može nam se jedino još netko pridružiti )
    ~~~~~~~~ svima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mucica ciljani nisu mpo... mislim da tu mozes bez problema pisati o stoperici, to je samo lijek kojim se potice zavrsno sazrijevanje folikula. to sto se taj lijek koristi u mpo, to je drugi par rukava.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mucica ni ja ne pristajem na manje!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ajde cure više zatrudnite pa vas baš briga na kojem ste pdf- u

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    pujica jel se onda svi u postupcima (i oko njih) skidaju s liste ili? jasno nam je svima da zachetavamo temu raznim stvarima - jel moguc kompromis da postove vezane uz mpo pisemo na potpomognutu, a da se tu javljamo kao podrska i odbrojavamo? jel moguce uvrstiti jasne kriterije u pravila?
    kad ste u postupku onda spadate na pdf potpomognute, a ne na ovu listu. Ovdje se prijavljujete kad pokusavate prirodnim putem.
    Sto se tice klomifena i ciljanih postupaka, to moze i tu i tamo.
    Uglavnom, molim vas da o trakicama, stopericama, mjerenjima temperature i ostalim stvarima o kojima vec postoje teme pisete na tim temama jer je cilj da to mogu kasnije procitati i drugi koji se ukljucuju na forum i traze ciljanu informaciju o necemu.
    Na odbrojavanju se mozete pratiti kako kome ide, u kojoj su fazi i podrzavati jedni druge. Ali bez kavica i postova o vremenui slicno molim vas.
    Tema koja bi bila chat only jednostavno nije predvidjena na ovom forumu pa tako ni na ovom pdf-u.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Cure, ja ću popodne staviti listu (nadam se), pa molim onda da javite kako ću je korigirati...koga izbacujem a koga ne... Malo će trajati dok ne pohvatam sve, znam da ste i u prirodnjacima, ... molit ću vašu pomoć

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

iako nisam trenutno u postupku, izbaci me. i odjavljujem se s ovog pdf-a.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo ga na...nista od mog odbrojavanja a bas sam ga zeljela otvoriti..
    I mene skini s liste, muma..

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

muma, i mene skini s liste, stvarno ne pripadam ovdje...

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bok, curke moje!

Riknuo mi komp pa vas ne mogu redovito pratiti i sad kad dođem naiđem na ove novosti.

Najprije, carmina burana, jako mi je žao.

A što se tiče ovih forumskih novina, i mene je baš rastužilo ovo. Ne spadam više ovdje, ali mi je uvijek drago vidjeti što ima novoga s curama ovdje, i onim potpomognutim i prirodnim. Pogotovo onima s kojima već jako dugo pišem ovdje. I od kad sam došla na ovaj pdf prije 2 godine imali smo cure u postupcima, ne sjećam se da je to bio problem.
    Žao mi je što sad tako kolektivno odlazite s liste.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Muma, skini i mene jer još nismo spremni tak da ne spadam u "trudilice"

najbolje na na kutku za filozofski otvorimo temu tipa "Kako vam izgleda dan dok pokušavate?" pa se tam mogu svi javljat
    LOL

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i da... Carmina... stvarno ti se divim na stavu
    Iako znam da ti je to još šok i da teški dani još slijede i bit će ih
    ali zaista si jaka žena

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Muma, ja sam 38dc. Ali ne znam ima li smisla to stavljati na listu?...možda da me staviš kad budem opet 1 dc?

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure - ja se trudim trenutno prirodno - ali ne da mi se biti više dio ovog pdf-a. Ne slažem se s ovom politikom jer ne vidim ništa loše u tom osuđivanom chat-anju, pričanjem o vremenu i kuhanjem kave. Jer: Koja je svrha foruma??!!?!? Osim prijenosa informacija, prema meni je druženje. A ako moram paziti na svaku riječ da li je smijem ovdje postaviti ili ne, to mi nije zabavno. I ne da mi se biti podložna restrikcijama. Ovaj smiley paše savršeno u cijelu priču:

Možda se nekad javim s nekim gorućim pitanjem ovdje - ali ne želim biti dio liste.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

bok curke! kaj je ovo sve??? i ko su te koje se žale preko pp-a? mislim stvarno
    ovo je bio naš babinjak jer nismo sve iz jednog kvarta u zg.
    i btw ovo se ziher nebi dogodilo da se ovo odbrojavanje nije tako otegnulo, ali nismo mi krive jer nijedna nije ostala trudna
    mi sad pokušavamo prirodno, idući mjesec smo u postupku.
    ja def. na cijelom forumu nemam mjesto za sebe, na koji god pdf da dođem moram objašnjavati, ovdje smo sve znale.
    inače od danas pijemo urološki čaj s bronholeks kapima, navodno pomaže kod neplodnosti. najvažnije je da mi ne može odmoći, al malo imunitet popraviti super.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

A da se otvori chat tema na PZ za sve koji pokusavaju, i prirodni i mpo?

Sad su svi otisli s pdf-a , tema je dozivila genocid

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja stvarno ne vidim cemu ovolika drama - imate odbrojavanje na potpomognutoj na kojem mozete pisati o svemu vezanom uz postupke, nije da za vas nema mjesta na forumu.
    Ako je problem sto njemu u naslovu ne pise vase ime - prezivjet cete, svejedno ce se svi radovati s vama.
    Ja sam osobno prosla i jedan i drugi pdf, pa zavrsila na pdf-u o posvajanju, pa na trudnoci pa na 0-1 i dojenju - i svaki ima svoje cari, svuda cete biti prihvacene i naci svoje mjesto, vjerujte mi.
    Ali nije fer da se i ovo odbrojavanje pretvori u kruzok onih koje idu na mpo jer je zamisljeno za one koje pokusavaju prirodno.

sto se chatanja tice, mozda sam ja kriva sto nisam i ranije reagirala pa je stvar otisla predaleko - ponavljam, politika foruma je da nema chat tema, mozete se dogovoriti za kavicu u stvarnom zivotu pa tamo chatati. Sve takve teme na drugim podforumima su davno ukinute, ostavljena su samo odbrojavanja ovdje i na potpomognutoj jer su bila specificna u smislu dijeljenja informacija i podrske. Ako se pretvore u cisto chatanje onda ce i oni doc na red za ukidanje jer to nije smisao.
    Posljednje uređivanje od pujica : 19.03.2013. at 15:37

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

a ne pripadam ni ja tu!

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa tko onda ostaje na listi kao prirodnjak? Ako vas većina ode, idem i ja s liste.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Vucica, samo nas dvije ostajemo :D

Btw, vec sam te mislila prije pitati:koliko dugo vi vec pokusavate prirodno?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

LISTA ZA 19.03.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

lulu-mama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
    snupi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
    MAMI 2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

ODBROJAVALICE:

jejja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    alef~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    HelloKitty~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    mura~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    vucica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    piki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    tikki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    Snekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    Peony~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    Mucica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    kudri~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    Least123~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
    Mary123~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Za početak, kakva-takva lista...
    Izbacila sam cure za koje znam da su trenutno u postupku ili uskoro kreću (još u ožujku) + one koje su danas izjavile da ne žele biti gore. Dakle, tu su još uvijek cure koje su duboko u mpo vodama ali nisu trenutno u postupku niti mi se čini da kreće uskoro. Za daljnje korekcije liste molim prijave.
    Ponavljam, molim da netko preuzme listu...

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Auuu, samo nas je 17..kako otuzno.
    lulu-mama 4 mj baš pravski..vi?

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja se ne usuđujem preuzeti listu..nisam baš non stop redovna..a i za par mjeseci neću imat vremena zivjeti, a ne nešto drugo.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

na pdf u prirodnom postupku isto kuhaju kave i ručkove i nitko ih ne proziva... sad sam i ja baba

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Ah ne znam što bih rekla na sve! Ja sam ovaj mjesec čisti prirodnjak i voljela bih ostati na listi da vidim koliko još odbrojavam. Nadam se svaki mjesec pa i ovaj. Možda se ponovi pozitivna beta od prošlog ciklusa. Zato Muma ti si još šefica liste pa te molim da ostanem na njoj do sljedeće M.
    Možda jesmo pretjerale s MPO pričom i zato se ispričavam svim curama kojih se to srećom ne tiče. Nadam se novom odbrojavanju uskoro!

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ljubi i ti si otišla...

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    na pdf u prirodnom postupku isto kuhaju kave i ručkove i nitko ih ne proziva... sad sam i ja baba
    A eto očito se na ovaj dio foruma netko dobrano potuzio.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

koja recesijska lista a baš nam je lipo bilo

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

nisam otišla, al neznam zašto me muma zaboravila.... možda jer se nisam izjasnila

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tko spadao, a tko ne ovdje, uopće mi više nije bitno... odjavila sam se s ove liste - Muma hvala na brisanju... iako su nam nalazi ok i pokušavamo prirodno, bili smo i u postupku pa tak ne želim razmišljati kaj pišem da ne opet netko ne napiše kak ovdje ne pripadam...iskoristit ću da napišem ovdje svoj zadnji post i neću ni dolazit na temu PZ, jer valjda nemam kaj ovdje biti (iako još nije došlo do začeća )... samo sam htjela reći da je dobro da se ove rasprave i odjave s liste nisu dogodile prije naše kave, jer bih bila uskraćena za poznanstva s prekrasnim djevojkama.....

svima....

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ljubilica vodila sam se listom s potpomognute gdje i dalje stoji da ideš na ivf u prirodnom ciklusu. Ako si definitivno odlučila to odgoditi vraćam te sutra (a možeš i ti ako preuzmeš listu? )
    Dodajem potpis na Sandrin komentar na kavicu
    Posljednje uređivanje od Muma : 19.03.2013. at 17:12

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

muma, ja doma imam samo računalo kad mi je muž doma, a ja radim u smjenama tako da se često vidimo i u 22h 1.put. I iskreno, nisam ja za to...
    a ako će netko voditi listu, ja sam za svoj ostanak u listi
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 19.03.2013. at 17:33

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Necu se upustati u komentiranje promjena, samo sam htjela uletjeti i ohrabriti potencijalnu preuzimateljicu liste da to stvarno nije nista komplicirano.
    Kod posta sa posljednjom listom kliknete na odgovori sa citatom. Kopirate sve osim QUOTE u zagradama na pocetku i kraju posta, paste. Promijenite za 1 dan svima koji nisu nista prijavili, one koje su prijavile M kopirate na dno liste, a cure koje su 25. dc preselite u gornji dom.
    Prije je bilo cesto i da, ako uredivacica liste objavi da je odsutna ili ako jednostavno ne objavi listu ujutro, netko drugi uskoci i objavi listu.
    Ne morate potpisati krvlju da cete ju zauvijek uredivati, mozete se i mijenjati pa tako i imati razlicite, autorski uredene liste

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

No problem ljubilica. Samo je bio prijedlog. Svatko zna da li može ili ne. Stavim te sutra natrag u veselo društvo!
    Posljednje uređivanje od Muma : 19.03.2013. at 17:54

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pujice ovo se prvenstveno dogodilo zbog tvog dugog nejavljanja i ne obavljanja duznosti admina. Da si prije skicnula ovdje nebi do te velike pobune od ovih cura ni doslo. Vjerujem da nemas vremena al onda trazi da te zamjene il da ti se nade pomoc , neko ko ce zbilja bit admin a ne padobranac sa zabranama. Bez ljutnje, al kolko su cure krive tolko je i tvoja krivica jos veca. Sve smo uvidjele da tema ima previse mpo prica, al kak to nitko nije branio postalo je normalno

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

beilana, vjerujem da pujica zbilja nema vremena uz malu bebicu stalno visiti na forumu, ali ti si bar bila ovdje dugo i sjećaš se da takvog zachattavanja nikad nije bilo.

svojevremeno (2007., 2008.,te puno, puno prije) je na trudničkom pdfu bilo kružoka trudnica gdje smo se družile i chatale ovisno o mjesecu kad smo trebale roditi (ja sam spadala u proljetnice) i tamo se bavile tematikom trudnoće jer smo sve bile otprilike u sličnim fazama pa smo se "uspoređivale" po simptomima, tegobama, mučninama i slično. adminima je bilo teško sve to pratiti i odlučile su obrisati sve te kružoke. isto je nastao kaos, ali smo se s vremenom na to navikle.

međutim, poanta ovoga je da na ovim odbrojavanjima nije bilo mpo tematike u ovolikom obimu i chatanja u tom smislu. ovdje smo većinom pričale o hopsanjima, kad bismo trebale ili jesmo li zaskočile muževe, u kojoj smo fazi, kako se osjećamo u pojedinom dijelu ciklusa, koje simptome T imamo, a nismo T pa smo zbedirane zbog toga, imamo li sluzi, kakva nam je tempica koji dan, kako nam izgleda grafić i slično.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja bi samo zamolila Muma dok jos vodis listu ili tko vec preuzima da mene makne s nje jer ja prirodnim putem pokusavam izmedju postupaka ali se ne nadam previse sa svojim dijagnozama pa ne zelim zatrpavati temu gdje mi nije mjesto.. kiss svima

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Franny ako nema vremena nek zatrazi da ju neko zamjeni. Mene nitko nikad na poslu nije pital: jel ti imas vremena za to i to? Ak nemas ti imat ce neko drugi. Zbilja gluposti pricas. Ima dvoje djece, al nitko ju ne tjera da bude admin ovdje dok za to nema vremena

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Muma, pisi meni sutra 2dc. Napokon stigla M. Sad krecemo u novi pokusaj.

Sto se tice liste, ako se ne nadje neka iskusnija clanica, mogu ja preuzeti. Ja bas nemam puno iskustva s forumom i pravilima, ali imam volju
    Posljednje uređivanje od lulu-mama : 19.03.2013. at 22:21

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

​OT:

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Zbilja gluposti pricas.
    a eto, kaj ćeš kad sam glupa .
    mislim da biti admin negdje nije životni poziv i ne nosi zaradu. oke, kužim, ak se nečega primiš, onda se nečega primiš, kao i pisanja liste, npr. ali opet, nikad ne znaš, možda se ženi baš u ovim trenucima / mjesecima događalo nešto zbog čega nije mogla redovito ažurirati pdf, a nije ju možd a imao tko mijenjati? ne treba ju odmah špotati zbog toga jer biti admin nije isto kao i raditi za plaću nekaj .
    al eto, rekoh, glupa sam, pa ne kužim.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Necu odgovorit al svakako nije rijec o kojem mjesecu. Ona sama mora znat moze li ili ne. Ja sam samo ukazala da nije samo greska cura s pz nego i njena

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

LISTA ZA 20.03.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

snupi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
    MAMI 2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    ljubilica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc

ODBROJAVALICE:

alef~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    HelloKitty~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    mura~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    vucica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    piki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    tikki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    Snekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    Peony~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    Mucica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    kudri~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
    Least123~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    Mary123~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
    lulu-mama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro!
    lulu-mama ajmo sad u pobjede ovaj ciklus! Bila bih ti zahvalna da preuzmeš listu (ako trebaš upute javi se na pp).
    Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~ da se ova kratka lista što brže skrati zbog plusića!

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jutro!
    Ljubičicama u gornjem domu šaljem ~~~~~~~~~~~~!
    lulu-mama ajde preuzmi listu, nije komplicirano kako je objasnila maca..ja bi rado, ali za par mjeseci ću biti "neubrojiva", pa onda ne želim nikoga zakidati.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj vucica prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro!
    ...ja bi rado, ali za par mjeseci ću biti "neubrojiva", pa onda ne želim nikoga zakidati.
    Misliš da s T dolazi neubrojivost?

Mene napokon pustio PMS. Ovako grozan pms nisam imala godinama! Jao, stvarno ne znam kako mm može samnom. Jadan on.

Što se tiče liste, budem je ja preuzela. Neće biti baš hiper-ranojutarnja kao Mumina ali bude u jutarnjim satima.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj vucica prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubičicama u gornjem domu šaljem ~~~~~~~~~~~~!.
    i ja .

inače, ove gornjodomke su nazvane "ljubičice" jer su njihovi nickovi bili napisani ljubičastom bojom, a ta je boja potekla iz jedne priče, na nekom od odbrojavanja (koje je sad već možda i obrisano jer se stara odbrojavanja brišu s vremenom) jer je jedna gospođa, žena liječnika, tvrdila da je ona skužila da je trudna po ljubičastoj boji svoje čuče . kao ona poljubičasti u trudnoći (doduše, vjerojatno promijeni pigmentaciju, kao i areole i bradavice, ali ne mora to nužno biti ljubičasta boja, no kod nje je valjda bila). od tada smo mi sve, kao (uglavnom umišljeni) simptom i sigurni znak možebitne trudnoće silom prilika počele viđati ili neviđati ljubičastu boju dolje .

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ha,ha,ha franny,sad si me podsjetila na naše zečeke...kad su spremne za skok,odnosno,kad su "napaljene" njihova čuča poljubičasti.Ono...nemreš vjerovati dok ne vidiš
    Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ i big kiss svim curkama purkama s liste!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

jutro....
    kad ideš prije posla na vježbanje, nekako ti cijeli dan bolje počne, makar ja jedva čekam da završi (opet čekamo mamine nalaze pa sam malko neubrojiva)
    danas na 26.dc kao neki osjećaj da bi mogla vještica, iako je definitivno nepoželjna
    što se tiče boje čuče, više niš ni ne gledan. pijemo sad te nove travulje pa ćemo vidjeti što i kako bumo

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jutro drage moje ( one koje su ostale na listi ali i one koje nisu )
    Žužy vidiš da je za sad sve super prošlo držim da ćeš u tom tonu do cilja (svih narednih 9 mj )
    Vatra ~~~~~~~~ za sutra
    Meni su prošla 36 sata od kad sam si piknula štopericu, a desni jajnik na kojem je folikul još osjećam pa me to malo zbunjuje, mislila sam da ga nakon O više neću osječati, ili možda O još nije bila...
    Uglavnom prema uputama jučer smo se na večer tako dobro keksnuli da je mm zaključio da nakon toga definitivno moram ostat T nadam se da je u pravu, a večeras još repriza za svaki slučaj
    ~~~~~~~~~ svima za sve što vam treba

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •