Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ma brzo će to proći, Jelena :hug:

imam ja pitanje, da ne hodočastim po cijelom topiku - kad vam je prestalo krvarenje nakon postavljanja. Ja ga još uvijek imam, danas je deveti dan, a ukupno 14. dan mestruacije rekao mi je ginić da to može trajati, al nisam slutila na baš ovoliko

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa Vidi poruku

imam ja pitanje, da ne hodočastim po cijelom topiku - kad vam je prestalo krvarenje nakon postavljanja. Ja ga još uvijek imam, danas je deveti dan, a ukupno 14. dan mestruacije rekao mi je ginić da to može trajati, al nisam slutila na baš ovoliko
    Ja sam sretnica po tom pitanju krvarenje je prestalo nakon par dana ...i još se nije vratilo (mirenu sam stavila 8.3)...a i meni je rekla da može to krvarenje trajati malo duže a tako su mi govorili i neke frendice, da su duuuugggoooo krvarile - onako malo, ali ipak

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A biće 20 dana je trajalo, ako ne i duže. Ali više je to bio obojani iscjedak nego krvarenje. Ali i ova druga menga se otegla, isto nešto bezveze se vuče ali nije skroz stalo. Ja nekako računam da će prvih par mjeseci biti tako svakako. taman do ljeta da sve bude ok

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A biće 20 dana je trajalo, ako ne i duže. Ali više je to bio obojani iscjedak nego krvarenje. Ali i ova druga menga se otegla, isto nešto bezveze se vuče ali nije skroz stalo. Ja nekako računam da će prvih par mjeseci biti tako svakako. taman do ljeta da sve bude ok
    Trina, ti si stavila taman malo prije mene, ajd me plis pp-ejni za pet godina da ju ne zaboravim izvaditi

inače, meni su prestali bolovi i neugoda, sad samo imam senzacije - "mirena miče ručicama i nožicama i štuca". ne, nisam trudna , samo sam valjda previše bila trudna u životu, pa mi je ostao feeling. ili sam samo jednostavno malo poremećena

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Trina, ti si stavila taman malo prije mene, ajd me plis pp-ejni za pet godina da ju ne zaboravim izvaditi

inače, meni su prestali bolovi i neugoda, sad samo imam senzacije - "mirena miče ručicama i nožicama i štuca". ne, nisam trudna , samo sam valjda previše bila trudna u životu, pa mi je ostao feeling. ili sam samo jednostavno malo poremećena
    poremećeno moje

i meni maše mirena i ručicama i nožicama kod skoro svake ovulacije,
    evo baš sam sad u toj fazi
    i sjetila sam te se jutros kad su krenuli mjehurići

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja sam ju stavila 28.2, ali sam si odmah to povezala s datumom 1.3.2013 pa čisto sumljam da ću zaboraviti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •