Sissy kako je prošla punkcija?
evo i mene napokon, jučer sam došla doma oko 16h i bila sam preumorna za palit kantu (komp)
punkcija je prošla bolje od očekivanog,dobili 7js što je zasad najveći broj pa sam jučer mm izludila pjevajući sedamsedam, naravno sad treba dočekat idući korak pa zvat oko podne da vidim kako je sinoć bilo na tulumu
![]()
sad je vjerovatno kasno da odgovorim cvitki ali evo za ostale,sestra samo daje odgovor ima li transfera ili ne,ako kaže da dođeš znači da je tulum bio uspješan i da imaš nešto za transfer a onda tamo dobiješ sve ostale informacije. sara10 ja sam u startu znala s čim ču se borit na firule (gužve,čekanja) tako da sam doma obavila razgovor s boljom polovicom i zaključili smo da je zbog godina ovo važnije tako da sam otišla s posla a kako živim na otoku meni je svejedno koliko čekam jer sve i da vidim doktora odma opet moram čekat trajekt tako da mi sva ta procedura tamo ne predstavlja problem, imam i sezonski posao u džepu ako ovaj put ne uspije pa čemo opet na zimu. Osim toga jednom kad pređeš taj prag dogovora s doktorom sve ostalo ide relativno brzo