Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: NaPro FertilityCare

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne zelim polemizirati, ali svatko tko procita njihove stranice moze procitati da terapiju propisuju iskljucivo lijecnici, cak i poducavatelji pracenja ciklusa moraju biti medicinske struke.ne reklamiram ih, tako pise , a i tako mi kazu oni koji su je koristili- nista se ne desava dok tvoje nalaze ne pregleda lijecnik koji te upucuje na daljnje pretrage ili predlaze lijecenje

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne zelim polemizirati, ali svatko tko procita njihove stranice moze procitati da terapiju propisuju iskljucivo lijecnici, cak i poducavatelji pracenja ciklusa moraju biti medicinske struke.ne reklamiram ih, tako pise , a i tako mi kazu oni koji su je koristili- nista se ne desava dok tvoje nalaze ne pregleda lijecnik koji te upucuje na daljnje pretrage ili predlaze lijecenje
    lijecnik cega?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    lijecnik cega?
    "NaPro liječenje provode liječnici izučeni i certificirani za provođenje NaPro liječenja."

Prema onome sto pise na njihovoj stranici, a sto i sam kazu, NaPro je namjenjen upoznavanju i pracenju vlastite plodnosti.

Slozila bih se da je to jako korisno znati i da moze pomoci kod planiranja trudnoce.

Ako postoji jedan takav program gdje se sistematicno i detaljno moze upoznati sa svime sto pojedinac u vezi svoje plodnosti moze saznati u kratkom vremenu i po razumnoj cijeni to je super stvar.

Medjutim, kada se npr. uz pomoc NaPro dodje do uzroka problema neplodnosti jos uvijek postoje brojne situacije u kojima NaPro vise ne moze pomoci i gdje je MPO jedino rijesenje. Hocu reci jedno ne iskljucuje drugo i zao mi je kada se to tako prezentira.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    "NaPro liječenje provode liječnici izučeni i certificirani za provođenje NaPro liječenja."

Prema onome sto pise na njihovoj stranici, a sto i sam kazu, NaPro je namjenjen upoznavanju i pracenju vlastite plodnosti.

Slozila bih se da je to jako korisno znati i da moze pomoci kod planiranja trudnoce.

Ako postoji jedan takav program gdje se sistematicno i detaljno moze upoznati sa svime sto pojedinac u vezi svoje plodnosti moze saznati u kratkom vremenu i po razumnoj cijeni to je super stvar.

Medjutim, kada se npr. uz pomoc NaPro dodje do uzroka problema neplodnosti jos uvijek postoje brojne situacije u kojima NaPro vise ne moze pomoci i gdje je MPO jedino rijesenje. Hocu reci jedno ne iskljucuje drugo i zao mi je kada se to tako prezentira.
    plodnost se prati otkad je svijeta i vijeka, dobro, u prošlosti možda manje, al tad je bilo normalno dase rađa puno djece, danas se obitelj planira, da,i prirodnim putem, a o tome svemu se uči u školi, a o Billingsu sam čula na vjeronauku...čemu plaćat medicinskoj sestri da te poduči pratit plodne dane? a onda proslijedi na obradu doktoru koji nije subspecijalist humane reprodukcije, kad to sve možemo obaviti na uputnice kod subspecijalista?
    svi (većina nas) s dg neplodnosti ćemo se složit da fertility care ne liječi evidentne dg neplodnosti, a ovdje ne uključujem pokušaje za drugo ili treće dijete, u koje se možda uključi dob pa je mogućnost začeća manja...
    tako da, kad se spomene ova metoda koja liječi neplodnost, teško je izbjeći spminjanje mpo, koji je svačiji osobni izbor, i to niko nikom ne spori, a svi navijamo za svačlje trudnoće, bez obzira kako došlo do začeća, nadam se da ni to nije upitno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •