Pokazuje rezultate 1 do 50 od 236

Tema: Početnica u dojenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

finger, super si to rekla!
    nataša, držite se. iako možda imaš manje mlijeka nego što je njoj to u ovom trenutku potrebno, vjeruj da si ga u stanju proizvesti dovoljno i kasnije i nikako ne odustaj, jer i to malo što popapa tvog mlijeka (a meni to ne zvuči kao malo, jer ja ne uspijem izdojiti ni 20 ml, a tješim se da on ipak navuče nešto prije sisanjem) je dragocjeno i nezamjenjivo.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    finger, super si to rekla!
    nataša, držite se. iako možda imaš manje mlijeka nego što je njoj to u ovom trenutku potrebno, vjeruj da si ga u stanju proizvesti dovoljno i kasnije i nikako ne odustaj, jer i to malo što popapa tvog mlijeka (a meni to ne zvuči kao malo, jer ja ne uspijem izdojiti ni 20 ml, a tješim se da on ipak navuče nešto prije sisanjem) je dragocjeno i nezamjenjivo.
    ma da, koliko ide ide.... večeras sam izdojila 60, pa dodala još nadohrane 60. to je pojela...preko dana je sisala,imala jednu dohranu od 80, ujutro sam izdojila 90 i to je pojela i tako..borimo se..
    stvarno mislim da su umjetne bradavice jedno obično shit.pomognu u početku,kad bradavice bole , ali kasnije mislim da samo odmognu, jer kroz njih puno teže ide , a i nema tog kontakta djeteta i mame koji bi stimulirao mozak da proizvodi više mlijeka....nadam se da se varam, ali mislim da ne
    Posljednje uređivanje od nataša : 28.03.2013. at 22:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •