kod nas je situacija ovakva. m je prvi put klepila svog 6 godina starijeg brata kad je imala 7 mjeseci. i od tad ga stalno klepa. al nije ni on cvećka. on nju iznervira riječima, onda ona, pošto je tu slabija, njega krene udarati. onda se on iznervira skroz jer je svjestan svoje snage i zna da ju ne smije udarati. a to jako dobro zna i ona. a on bi ju najrađe klepio, al se suzdrži. baš kad je jako jako iznerviran, s pola snage ju onako klepi. eee, onda je to smrtna uvreda, ona počne ucviljeno plakati uz povike - paaa, kaaakooo si menii to mogao učiniti, pa viiddiii koliko sam ja mala (a iznervira ju jer joj kaže da je mala

), paa tiii ideš u peeetiii razred

onda ovaj to više ne može slušati, pa popusti. na mene je

a ona ga zna ga zviznuti pošteno. baš pošteno.
a najgore joj je kad joj uhvati ruke i ne pušta. onda opet kreće takva dreka da ju brzo pusti.
sve u svemu, kad povučeš crtu, ipak m ise ovako ovlaš čini da je ona nekako uvijek na dobitku.
tako da, sad je trenutno faza bliskog istoka, a ja sam kao neki mirovni pregovarač. plave kacige. s nadom da će se jednog dana, valjda ipak bratski voljeti. sad se većinu vremena ne podnose. osim kad je neka frka u pitanju. il kad je jedan od njih u nemilosti mene ili mm-a. onda se brzo ujedine.