Stranica 19 od 55 PrviPrvi ... 9171819202129 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kul.
    Hvala.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

S2000, vidim da se nešto izdešavalo otkad smo se vidjele zadnji put
    moju si vidjela i koštala je oko 20
    na tvoju ide još dodatno nekih stvari koje mi nemammo, visoki sjaj... cijena od 21 bi bila za očekivati na tolike mjere
    al ne znam otkud onda ta razlika između 2 proizvođača

jedino mi pada na pamet da su jedni iz dbk, a drugi iz neuma?!
    e tu bu dobila istu kvalitetu za manje para u neumu

ne zam kužiš li što hoću reći
    svakako ih traži specifikaciju. mi smo je dobili za sobu od M i radit ćemo kod ovih iz neuma jer s cijelom dostavom i montažom su par tisuća jeftiniji
    zovi ako te što zanima

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tko je pitao za police u kuhinji?
    U časopisu D&D sam vidjela preslatku kuhinju s policama.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj alkemicar prvotno napisa Vidi poruku
    S2000, vidim da se nešto izdešavalo otkad smo se vidjele zadnji put
    moju si vidjela i koštala je oko 20
    na tvoju ide još dodatno nekih stvari koje mi nemammo, visoki sjaj... cijena od 21 bi bila za očekivati na tolike mjere
    al ne znam otkud onda ta razlika između 2 proizvođača

jedino mi pada na pamet da su jedni iz dbk, a drugi iz neuma?!
    e tu bu dobila istu kvalitetu za manje para u neumu

ne zam kužiš li što hoću reći
    svakako ih traži specifikaciju. mi smo je dobili za sobu od M i radit ćemo kod ovih iz neuma jer s cijelom dostavom i montažom su par tisuća jeftiniji
    zovi ako te što zanima
    Tenkju oba su iz dbk, judik nam tek slijedi za dva tjedna da svratimo i do njih.

Javim ti se u pp

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

s2000, u tim cijenama su i aparati?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

aparati nisu ukljuceni ...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Tko je pitao za police u kuhinji?
    U časopisu D&D sam vidjela preslatku kuhinju s policama.
    Imala ja temu... jednoglasni odgovor je bio: zaboravi!

http://forum.roda.hr/threads/74428-Z...ghlight=police
    Posljednje uređivanje od Mojca : 26.03.2013. at 12:19

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Joj da, sjećam se.
    Ova iz D&D-a mi je preslatka, bijela i pobija sve priče o bijelini i sterilnosti i raspored sav nekako zanimljiv. A police su prekrasne, doduše ja bi stavila koju manje i štednjak nikako ne bi na isti zid, možda bi se podnošljivo prljalo.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

s2000, mi nasli gotovu, metraza slicna, gore dva staklena ko tebi, dva korita, perilica, frizider, pecnica, napa, ploca za kuhanje, ugradbeni za perilicu i frizider 17000, al bez zaustavljivaca, mozda ti imas skuplje elemente-kut, spajzica na izvlacenje? nasi su najjednostavniji

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

A idemo sljedeci tjedan djir do Splita pa cemo vidjeti i gotove prije nego donesemo konacnu odluku. Iako sam culaneku reklamu da se Lesnina preuređuje i ima veliki popust, nadam se da ce raditi kad ja dodem...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nasa je iz lesnine, na akciji

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Uz ove dvije kuhinje po mjeri od iverala za 17 i 21 tis kn, sad imamo ponudu i iz lesnine od 23 tis kn, ali njihova je od mediapana koji je kvalitetniji od iverala. Ito je cijena s nekim pustim popustima (kuhinja je od dan kutchen-a). Ah, slatke muke nakon 10 godina podstanarstva i stanarine od 3 tis kn mjesecno.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dan Kuchen ima super kvalitetne kuhinje,mediapan je puno kvalitetniji tako da bi se ja odlucila za nju da mi je to rjesenje na dulje staze....

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi smo puno vise novaca investirali u aparate nego u samu kuhinju (elemente). Ali meni je kuhinja zasebna prostorija, tako da gosti ne gledaju ormarice nego samo ja i uza obitelj. A bogme kad klinci pocnu lupati vratima ormarica, masnim i raznoraznim prstima ostavljati tragove po elementima onda sam sretna sto sve ode s malo arfa za staklo i carobnom krpom, a ni ogrebotine se srecom ne vide jako (nakon briljantne ideje crtanja drvenim bojicama po frontama), a u konacnici uvijek se mozemo zaletiti u iverpan i kupiti nova vrata za parsto kn. Kod nas drveni dio je dosao ispod 20% cijele kuhinje bez plocica, kad cemo mijenjati plocice mislim da ce pasti na udio 10%...

aparati su svi sa childlock funkcijom, pecnicu jos nisam kupila ali bit ce ona s hladnim vratima i pirolizom
    Posljednje uređivanje od sillyme : 01.04.2013. at 07:59

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jel cca 8 godina dulja staza?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Al smo culi da lesnina zna kasniti s isporukom, ito debelo, a to bas i nije da nam odgovara

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja imam otvorene police u kuhinji i super su mi. Poslagala sam na njih rustikalne posude za začine, špagete, brašno, kavu, šećer, nekoliko kuharica i to super izgleda. Pročitala sam ovu staru temu, ne znam o kakvom ljepljivom sloju pišete, ja samo jednom tjednom prijeđem krpom i to je sva "muka" od čišćenja - 2 minute u vrh glave. Uglavnom, ja sam za !

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj da, sjećam se.
    Ova iz D&D-a mi je preslatka, bijela i pobija sve priče o bijelini i sterilnosti i raspored sav nekako zanimljiv. A police su prekrasne, doduše ja bi stavila koju manje i štednjak nikako ne bi na isti zid, možda bi se podnošljivo prljalo.
    Pa meni je baš super kad je kuhinja bijela, i kad odiše sterilnošću i čistoćom :freak S tim da sam zidove u kuhinji obojila u fuksiju, kao jak kontrast bijeloj, tako da niti ne izgleda baš toliko sterilno.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potpis na rehab. Ja imam bijelu mediapan mat kuhinju. I otvorene police. Doduse ne iznad stednjaka, stednjak je na otoku. Isto drzim razne posude sa brasnima, zitaricama, zacinima i slicnim, kao i mnostvo kuharica. Jako doprinose sarmu kuhinje, nije sterilno i ne prljaju se osobito.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Dan Kuchen ima super kvalitetne kuhinje,mediapan je puno kvalitetniji tako da bi se ja odlucila za nju da mi je to rjesenje na dulje staze....
    DK kuhinja mi je jedna od boljih investicija.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Al smo culi da lesnina zna kasniti s isporukom, ito debelo, a to bas i nije da nam odgovara
    istina
    moji su imali dvostruko iskustvo s njima i uvijek kasnili

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

S2000,ja bi ju nakon 8g nosila sa sobom u novi stan...
    meni nije nista kasnilo,sve kupljene stvari su nakon par dana isle kombijem za Du....jeli im je u salonu/na stanju ili dolazi iz Aus?
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 01.04.2013. at 19:52

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Rok isporuke je mjesec ipo do dva, a mi se useljavamo 1.6. Znaci ako budu kasnili necu imat ni sobu ni kuhinju, a nemam se gdje "svercat" u medjuvremenu jer mi tad istice ovaj stan u kojemu smo sada. Nekoliko dana kasnjenja mogu tolerirat i spavat kod frendova, al brate bude li to mjesec dana nagrabusila sam.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mislis da je realno ocekivati da ce kuhinja pasati u novi stan?
    Uh..

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

A slusaj,rokovi se mogu probit i odgodit iz 101 razloga,nemora uopce kuhinja bit problem....
    Jos lako za elemente,bitnije da aparati stignu na vrijeme!

Friend mi je kupio kuhinju na nekom velikom popustu dok jos nije bio sredio stan (privremeni),jer je bila super prilika....
    Prije cca godinu dana je preselio u novi stan (na duge staze ) i iskoristio staru kuhinju dodavajuci par novih elemenata u kontrastnoj boji....

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Imate kakve savjete za visoke stropove, 3 metra? Čitam da bi trebali biti tamniji od zidova, ne mogu si to zamisliti tim više što želim zidove u "pravim" bojama. Je li bolja zidna rasvjeta od stropne?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ni slučajno bojati strop

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Divno, to sam htjela čuti!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ako vizualno želiš spustiti strop, onda zidove bojaš cca 10 do 15 cm niže od stropa

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A ima li uopće potrebe za spuštanjem stropa? Meni je to uvijek izgledalo visoko u usporedbi s našim stanom, a sad, kad googlam, uz visoke stropove se uvijek spominju brojke iznad 3 i pol metra.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa ovisi kako se ti u tome osjećaš
    netko voli, netko ne voli
    3 metra nisu nešto posebno visok strop

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Imate kakve savjete za visoke stropove, 3 metra? Čitam da bi trebali biti tamniji od zidova, ne mogu si to zamisliti tim više što želim zidove u "pravim" bojama. Je li bolja zidna rasvjeta od stropne?
    Stropove ostavi bijele, ja u prostorima s obojenim stropovima imam osjećaj kao da su me zatvorili u neku kutiju. Mi smo 3 metra visoke stropove "riješili" tako da smo kutove stropova spustili rigipsom, tako da sad stropovi djeluju slojevito, nije nam ogroman prostor nad glavom. Što se rasvjete tiče, meni je uvijek ljepša stropna, nego zidna rasvjeta. Pogotovo s tako visokim stropovima, možeš si priuštiti vizualno bogatiju i raskošniju rasvjetu. A možeš i oko rasvjete svašta izvesti rigipsom.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ma ja ću ipak povjerovati apri da to i nije neka visina, i mi smo relativno visoki, valjda ćemo se brzo naviknuti kad uselimo, a za rasvjetu ionako nećemo imati novaca pa nema smisla da filozofiram

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako je moderno ono sto ima dosta ljudi tad se ne brini, ja isto doma imam ovakvu modernu rasvjetu

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je moderno ono sto ima dosta ljudi tad se ne brini, ja isto doma imam ovakvu modernu rasvjetu
    Mmmmm, minimalizam :D

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja ću ipak povjerovati apri da to i nije neka visina, i mi smo relativno visoki, valjda ćemo se brzo naviknuti kad uselimo, a za rasvjetu ionako nećemo imati novaca pa nema smisla da filozofiram
    Pa što pitaš, ja se baš uživjela i razmahala

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

P.S. Rigips ti uopće nije skupo rješenje za visoke stropove, raspitaj se malo kod majstora, možda nađete neko povoljno rješenje.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ali zašto bi stavljala knauf na ono što je predivno i vrijedno?
    pogotovo ako stan ima one zaobljene ribove

300 cm je sasvim normalna visina
    aj da je 420, pa bi čovjek rekao...
    ali, 300 je super
    barem ti onaj kabel na kojem će visiti žarulja... može biti dugačak

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ono što ja vidim kao mogući problem, a najčešće se događalo u tim stanovima... jest da bi ličenjem mogla spadati žbuka i lijepiti se za valjak
    ne znam što je ispod, trstika ili neka čvrtsa konstrukcija
    e, ako se to dogodi, onda je knauf boje rješenje

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo stropove 3 m, i sada si više ne mogu niti zamisliti da sam cijeli život provela u stanu danas standardne visine.
    ova cisina - neprocjenjivo. Nekako m je uvijek prozračnije u stanu - jedino kako sve lošije visim, tako ne primijetim prašinu gore.

i nikad mi nije palo na pamet spustiti strop - bila sam. Nekim stanivima po centru, gdje je to napravljeno - meni osobno, prestrašno. Totalno promašena stvar

neki stanovi imaju puni više stropove 3,5 pa čak i 4 m. I tada obično to iskoriste tako da naprave galeriju

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

u mene je tako,u DB mi je visina 4,5-5m,kako na kojem mjestu...i kosina se nastavlja na galeriju na katu... mi smo grede do pola oblozili gipsom tako da sad vire iz njega i opiturali smo ih u crno.... jedini je problem grijanje,ogromna kubikaza zraka .....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na koju minimalnu visinu stropa se može montirati galerija?! galerija bi isključivo služiala za spavanje djece
    najviša točka je cca 420cm, dalje je nagib do cca 260 visine; tu je montiran knauf kao strop u stanu na najvišem katu u zgradi... kako se na jednom mjestu počeo odvajati knauf, ja sam ga mislila skroz skinuti i novi montirati na kosinu krova koji je betonska ploča, a dobiveni prostor u stanu iskoristiti za izradu galerij(ic)e

od čega su vam napravljene galerije?
    je l to veliko maltretiranje, je l skupo?

i još jedno pitanje - nadam se da me neće netko za ovu ideju... smijem li napraviti krovni prozor na zgradi koja nema krovne prozore... barem neki maaali...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

A mi smo napokon skuzili u kojem grmu lezi zec s nasim razlicitim ponudama za kuhinje. U jednoj je sluzbenica napravila par propusta i nije ukalkulirala u cijenu nesto sto smo je trazili, a rekla je da je to ukljuceno. Drugi je napisao ponudu u par rijeci pa je zboravio naglasiti sa su fronte mediapan. Lesnina je prerizicna zbog rokova isporuke. Napokon odluka pala

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Pa meni je baš super kad je kuhinja bijela, i kad odiše sterilnošću i čistoćom :freak S tim da sam zidove u kuhinji obojila u fuksiju, kao jak kontrast bijeloj, tako da niti ne izgleda baš toliko sterilno.
    i moja je bijela, ali ne odiše sterilnošću. Kako tko voli. Mada je meni većina ljudi rekla di ćeš bijelo, to je sterilno kao daj neku boju. Ja boju dam bojom zida, doduše sada je siva.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja si želim dvij ekuhinje
    jednu starinsku, zidanu, sa kariranim zavjesicama, fronte od punog drveta s ukladama...

a na drugoj strani... želim potpuno bijelu, bijeli aparati, bijeli pod, bijeli zidovi, bijele sjajne pločice...
    i onda hrpa ovih predivnih aparata koji se sada proizvode u žarkim bojama
    fluo zelena, intenzivna fuksija, jarka žuta, nebesko plava...

ni "s" od sterilnosti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    na koju minimalnu visinu stropa se može montirati galerija?! galerija bi isključivo služiala za spavanje djece
    najviša točka je cca 420cm, dalje je nagib do cca 260 visine; tu je montiran knauf kao strop u stanu na najvišem katu u zgradi... kako se na jednom mjestu počeo odvajati knauf, ja sam ga mislila skroz skinuti i novi montirati na kosinu krova koji je betonska ploča, a dobiveni prostor u stanu iskoristiti za izradu galerij(ic)e

od čega su vam napravljene galerije?
    je l to veliko maltretiranje, je l skupo?

i još jedno pitanje - nadam se da me neće netko za ovu ideju... smijem li napraviti krovni prozor na zgradi koja nema krovne prozore... barem neki maaali...
    Mi imamo galeriju no velike je kvadrature (~30m2) što naravno ima i svoju cijenu pa ti moje iskustvo baš i ne pomaže.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kakvu ogradu staviti na francuske prozore, tj. više balkonska vrata
    ostali balkoni su natkriveni i drvene su grede pa mi otpada inox ograda
    ne znam zašto ali užasna mi je kombiancija inox i drvo
    najljepša mi je drvena ograda, ali bojim se da će zaklanjat svjetlo
    kovano željezo, jel to paše?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

meni je kovana ograda i drvo skupa prekrasno.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni je kovana ograda i drvo skupa prekrasno.
    i meni se sve više sviđa, plus je što šipke mogu biti tanke i neće zaklanjat svjetlo

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kojom/kakvom vrstom boje pofarbati ciglu?
    Naime, cigla je fasadna, ciglaste boje , pomalo apšisala, nalazi se na vanjskom (normalno), manjem dijelu kuće na koji se nastavlja terasa.
    Ja bi ju sad opandrčila u bijelo, neku glancastu, masnu boju koja je otporna i može se lako prebrisati/oprati, pošto dosta vremena kad jednom dođu proljeće i ljeto provodimo na terasi.
    Hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •