Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: VEP pretraga

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    azulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja sam danas zvala neuropedijatriju na Rebru jer idemo na hospitalizaciju uskoro na obradu(MR,BERA,RTG I VEP) i glavna sestra mi je rekla da VEP ne rade na Rebru,nego šalju na Goljak i Klaićevu,pa sam sad malo zbunjena čitajući da se VEP radi na Rebru

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj azulu prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas zvala neuropedijatriju na Rebru jer idemo na hospitalizaciju uskoro na obradu(MR,BERA,RTG I VEP) i glavna sestra mi je rekla da VEP ne rade na Rebru,nego šalju na Goljak i Klaićevu,pa sam sad malo zbunjena čitajući da se VEP radi na Rebru
    Nisi dobro čitala. VEP na Rebru se radi na očnom - ako dijete ima samo smetnje vida. Ne radi se ovdje o neurologiji.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.04.2013. at 14:53

azulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi dobro čitala. VEP na Rebru se radi na očnom - ako dijete ima samo smetnje vida. Ne radi se ovdje o neurologiji.
    Moja malena ima nistagmus uzrokovan vrtoglavicama koje su neurološkog karaktera,tako da ta pretraga nije isključiva i nije samo za dijagnostiku problema vida,nego spada u uobičajenu pretragu kod neroloških obrada...
    mislim da se podrazumjeva da se VEP radi na očnom,jer je to pretraga evociranih vidnih potencijala,a razlog je individualan,pa je kod nas potrebno ga obaviti u sklopu neurološke obrade...kao i BERA koja se obavlja na ORL odjelu,a i nju također trebamo u sklopu neurološke obrade...mislim da nisam krivo skopčala ili...
    Posljednje uređivanje od azulu : 05.04.2013. at 13:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •