Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: VEP pretraga

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magistra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

A jel vas nazovu s Bijelog telefona tjedan dana prije pregleda?
    Prije dvije godine me nazvao muškarac (predstavivši se da zove s Bijelog telefona Ministarstva zdravlja/stva) da me podsjeti na pregled zakazan prije 6 mjeseci jer mnogi pacijenti kod tako dugog čekanja uopće zaborave na zakazani termin, na što sam komentirala da im je ideja super.
    Takav poziv, makar zdravstvenu uslugu koristimo svakih 6 mjeseci (čim odradim pregled, idem po uputnicu s kojoj se naručujem na pregled za 6 mjeseci koliko točno bude lista čekanja) sam primila samo tad i nikad više.
    Govorim o pretragama i pregledima zakazanim preko Centralne jedinice naručivanja.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj magistra prvotno napisa Vidi poruku
    A jel vas nazovu s Bijelog telefona tjedan dana prije pregleda?
    Prije dvije godine me nazvao muškarac (predstavivši se da zove s Bijelog telefona Ministarstva zdravlja/stva) da me podsjeti na pregled zakazan prije 6 mjeseci jer mnogi pacijenti kod tako dugog čekanja uopće zaborave na zakazani termin, na što sam komentirala da im je ideja super.
    Takav poziv, makar zdravstvenu uslugu koristimo svakih 6 mjeseci (čim odradim pregled, idem po uputnicu s kojoj se naručujem na pregled za 6 mjeseci koliko točno bude lista čekanja) sam primila samo tad i nikad više.
    Govorim o pretragama i pregledima zakazanim preko Centralne jedinice naručivanja.
    Sa bijelog telefona ne, ali iz Suvaga su znali zvati u tjednu prije naručene pretrage da nas podsjete i da eventualno vide ako ne dolazimo (dok su djeca mala, česte su bolesti i slično) pa da rezervirani termin daju nekom drugom.

Osim toga, trebamo i sami biti odgovorni - ako se dogodi da se dijete razboli ili uleti neki razlog zašto ne možemo na rezerviranu pretragu, treba ustanovu obavijestiti koji dan unaprijed, da daju termin nekom drugom.

Što se tiče predbilježbi - moju mamu redovito su zvali iz KB DUbrava par dana prije pregleda (kardiologija, invazivna) da vide da li dolazi. Isto iz KB Rebro - reumatologija. U Traumi (Draškovićeva) nije takva praksa - tamo će vam se prije dogoditi da vas vrate s ugovorenog pregleda, jer eto - nema liječnika koji bi taj pregled trebao obaviti. Ovo nam se stvarno dogodilo nedavno. Još čekamo novi termin (i to ja moram ići dogovoriti) jer ne mogu ove godine ugovarati preglede za iduću. Sr*nje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •