Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: beba od 12 dana - koliko kakanja je previše kakanja?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Čestitke na bebici

Za podrigivanje ne brini, ima nas koji smo to neuspješno radili mjesecima (dok se jednom nije podrigla pa povremeno s tim i nastavila Ali, samo nastavi s uspravljanjem i tapšanjem po guzi nakon jela, to, čini mi se, pomaže.
    I ja sam imala hrpu mlijeka u prvim danima, mislim čak u prva dva mjeseca. Stalno je bila na sisama, stalno jela (stalno kakala), a meni su svejedno preko noći sise znale poplaviti cijelu pidžamu, bez obzira na jastučiće. Ponekad je imala grčeve, ponekad nije (to sam povezivala upravo sa količinom progutanog zraka).

Što se tiče eksplozivnih stolica, ne sjećam se jesu li bile eksplozivna u prvim tjednima, ali kasnije su definitvno znale biti, ono - ukakala bi se od vrata do pete, ali doslovno. Jednom je prilikom presvlačenja drekica letila po cijeloj sobi (pod, krevet itd.).

Jedino, nismo imali soor ni pelenski pa mi je stvarno bad davati savjete ili povezivati..

E sad, ako ti imaš neki osjećaj da nešto što vam se događa nije normalno ili se osjećaš nesigurno, nazovi patronažnu ili pedijatra pa provjeri.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke na bebici

Za podrigivanje ne brini, ima nas koji smo to neuspješno radili mjesecima (dok se jednom nije podrigla pa povremeno s tim i nastavila Ali, samo nastavi s uspravljanjem i tapšanjem po guzi nakon jela, to, čini mi se, pomaže.
    I ja sam imala hrpu mlijeka u prvim danima, mislim čak u prva dva mjeseca. Stalno je bila na sisama, stalno jela (stalno kakala), a meni su svejedno preko noći sise znale poplaviti cijelu pidžamu, bez obzira na jastučiće. Ponekad je imala grčeve, ponekad nije (to sam povezivala upravo sa količinom progutanog zraka).

Što se tiče eksplozivnih stolica, ne sjećam se jesu li bile eksplozivna u prvim tjednima, ali kasnije su definitvno znale biti, ono - ukakala bi se od vrata do pete, ali doslovno. Jednom je prilikom presvlačenja drekica letila po cijeloj sobi (pod, krevet itd.).

Jedino, nismo imali soor ni pelenski pa mi je stvarno bad davati savjete ili povezivati..

E sad, ako ti imaš neki osjećaj da nešto što vam se događa nije normalno ili se osjećaš nesigurno, nazovi patronažnu ili pedijatra pa provjeri.
    Moja podrigne tek tu i tamo, ali tako je i moja prva (pristojna) curka isto izbjegavala podrigivanje, unatoč podizanju, ali nju nisu mučili ovi simptomi, pa me nije ni brinulo.
    Evo ona se sinoć tako ukakala da je bila cijela prematalica pokakana, moja kompletna roba i ruke, a da ne pričam o njenoj robici.....nakon toga joj je bilo vidljivo lakše, do slijedećeg kakanja, naravno.

Pelenski osip je danas možda malo bolje, ali soor nemamo sigurno, pa zato ne zovem pedijatricu za sada, a patronažnu čekamo od utorka i zovem ju svaki dan, ali je nažalost nedostupna. Možda dođe sutra, tj. morala bi zbog vaganja barem....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •