Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: beba od 12 dana - koliko kakanja je previše kakanja?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    bebu za podrigivanje morate stavit dosta visoko preko ramena, tako da joj je trbuščić vama na ramenu a rukice(laktovi) iza vaše glave
    Tako je, samo pazi da ne napravi kolut!

I ne zamaraj se vagom, šta će ti to, dijete ti super puni pelene, to ti je dovoljno!

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je, samo pazi da ne napravi kolut!

I ne zamaraj se vagom, šta će ti to, dijete ti super puni pelene, to ti je dovoljno!
    Ma vaga me uopće ne brine, vidim i sama da lijepo napreduje nego je vaganje razlog za dolazak patronažne od koje bi sada prvi puta trebala neki savjet, a onda ju ne mogu dobiti ni na koji način danima....
    Ipak danas malo manje kakamo, pa će biti bolje i guza.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I moja stalno kaka,imam osjecaj da samo cica i kakucka,jer ona ima par obilnih kakica ( pogotovo ako je stavim nad kadu-pokusaj lovljenja kakice i piskice) a inace svako malo kao da prducne,i to ne skuzim svaki put i sad joj je guza samo oko anusa crvenaI L je puno kakala,ali kod nje se culo i osjetilo, H to radi " poskrivecki"
    Mi smo na platnenima, onih par dana dok je imala jednokratne imala je koma osip,cim smo stavili platnene sve super, osim tog malog dijela guze

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I moja stalno kaka,imam osjecaj da samo cica i kakucka,jer ona ima par obilnih kakica ( pogotovo ako je stavim nad kadu-pokusaj lovljenja kakice i piskice) a inace svako malo kao da prducne,i to ne skuzim svaki put i sad joj je guza samo oko anusa crvena
    I L je puno kakala,ali kod nje se culo i osjetilo, H to radi " poskrivecki"
    Mi smo na platnenima, onih par dana dok je imala jednokratne imala je koma osip,cim smo stavili platnene sve super, osim tog malog dijela guze

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •