Nisam nasla ruckice kod nas po ducanima niti na netu, jer sam htjela glatke na koje se nije moguce ogrepsti niti slucajno zakvaciti odjecom. A htjela sam da budu morske teme i jeftine. Na kraju sam narucila ruckice na ebayu od selerice koja se zove sarwaa. Ona je drvene okrugle ruckice rucno oslikala i poslala postom. Skupa sa postarinom me kostalo manje nego da sam takve iste drvene okruge (neoslikane) kupila u Bauhausu gdje su bile vise nego duplo skuplje. A jos sam si mogla birati i boje za podlogu i tocno koliko koje slichice hocu da mi nacrta itd. Ruckice su jako slatke i bas su podigle ormar. I doslo je brzo tako da sam zadovoljna.

Za Barbarelinu vlasnicu mogu samo reci da je prava umjetnica. Istina je da kupac treba imati strpljenja i cekati da napravi, pogotovo ako je nesto malo neobicnije, jer zeni valjda treba doci trenutak inspiracije, a posla ocito ima jako puno pa niti ne stigne sve na brzinu. Ali cekanje se isplatilo. Vidim da ste nasle website adresu.
Ima je i na faceu gdje se mogu vidjeti radovi koje su kupci sami postali na njen wall.

Nama je napravila prekrivac za krevet. I jedrilicu, koju smo objesili na zid. Taj zid iznad kreveta je bio prazan jer smo se bojali da sto god da objesimo da mu ne padne na njega. A jedrilica je od tkanine i spuzve, ultra lagana i mekana pa da se i desi da se otkvaci (jer moj sin naravno po njoj stalno nesto petlja) i padne na njega dok spava, nista se nece desiti. Na jedrilicu je isprintala fotke iz naseg albuma. Cak ima i zastavu sa datumom rodjenja i imenom moga sina.