-
joj, hvala vam cure na riječima vašim....borba je bila velika večeras!! no nekako sam ju uspjela pridobit ponovo na sisanje, uz šeširić naravno. mislim da je ipak u pitanju bol, tj. grčevi..ne znam.. no ono nevjerovatno je to da sam nakon sisanja, za zadovoljstvo muža, koji je puhao cijelo vrijeme misleći kako ju mučim umjesto da joj dam AD, napravila sam punu dozu AD, tj. 120 ml i ona je vrlo malo htjela, pojela nekih 30, na silu skoro te je njegov zaključak bio da je ZABORAVILA JEST NA FLAŠICU!!! Danas popodne je jela, moje izdojeno, ali do večeras je zaboravila, jer ju nije htjela onako pravo! zamislite, njemu je prije palo na pamet da je zaboravila jest na flašicu nego da se diejte najelo na mojoj sisi!!!!!!!!!!!!! jel sad uviđate sad moju borbu s vjetrenjačama?!
on je inače predivan otac, mogu računat uvijek na njega, no za ovo nemam riječi!
sutra krećemo ponovo u borbu, a sad se idem izdajat kako bi potakla što veću proizvodnju jer kad sam se probala izdojit za probu izdojila sam 125 iz obje sise, znam da tu ima još, ali ipak mislim da je malo jer ona kad jede dohranu pojede 120.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma