šta bi se sad na mom uz trebalo vidit?
koji tt si sad? možda samo GV, nekako računam da ti je i beta bila fino velika pa... možda sam se i preračunala maaaalo :D
Svaki dan nestrpljivo iščekujem bete i držim fige da budu što veće...ove vijesti zadnjih par dana su divne...
željkica, žužy, strašna...čestitam...zbog vas vjerujem da sve bude dobro i za nas ostale!
željkica, žužy, strašna, čestitam odi vibram za divna mala srca i što ljepše i lakše trudnoće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrav svima.
Kako ste se spremale za punkciju? Sto je potrebno, sto ponijet, ako uopce dodje do punkcijeSutra cu bit pametnija... Mozda nije prava tema za to, al znam da ovdje uvijek nekog ima. <3
mima32, ništa ti ne treba..samo ti i tvoji folikuli!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju!!!
ja uvijek ali uvijek kasnim.. Zuzi, Zeljkica, Strasnauljepsale ste mi vikend, cestitam vam od srca i
da dalj sve ide kako treba... Vatra, Muma, M@att,Bubekica moja draga,Kameleon svi ostali da ne izostavim koga jer sam senilna ~~~~~~~~~~~~~ do neba za bete, folikule, za odlazak cista, za transfere
i
velike.. ajde nek je taj travanj lijepo krenuo i nek se te lijepe stvari provuku i dalje kroz mjesece..
mima32, ja na punkciju nisam nosila nista, eventualno ako neces dobiti nista protiv bolova da sama doma popijes nesto ili trazi bar inekciju voltarena, i samo smireno.. sretno
Mima- ja se nis nisam pripremala, jos sam odbila injekciju voltarena. Dosa tamo legla, zagrizla spavacicu, pjevala neku pjesmu i za cas je bilo gotovo, bio je samo jedan folikul.. Sretnoo ti bilo sutra!!!
Zelkjice tebi nisam jos cestitala na velikoj beti i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv
Strasna ~~~~~~~~~~~~~ za uzv i drago mi je sto se sve izgleda bude dobro zavrsilo
Ostalima hrpe vibri za sve
HvaLa cure. Sutra mi je vjerojatno zadnja fm a punkcija najvjerojatnije u utorak...
Svima ostalima sretno u kojoj god fazi bili![]()
mima,treba ti spavačica,papuče,ogrtač ako imaš,i muž.
Misli pozitivno i sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mima32 sretno!
Strašna, žužy, M@tt, bubekica odmorite preko vikenda a onda čekamo lijepe vijesti početkom tjedna!
Šaljem svima hrpu pozitivnih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
muma i od tebe čekamo lijepu vijest!čekaš betu ili će test past prije?
Kod mene ni ovaj put nema lijepih vijest.....M se probija kroz utriće![]()
tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ne dolazi M!
željkica od mene se može svašta očekivati idući tjedanvidjet ćemo...
tantolinai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak nije M!!!!!
si radila još koji testić??i drži se!!!!
opaaa, vidim ja da ovdje ima puno lijepih vijesti. čestitam svima i u to ime
svim betočekalicama želim visoke bete, pikalicama i transferočekalicama da ovaj put uspije!
a tužnice... žao mi je! ali znajte da ste svakim danom i svakim postupkom sve bliže vašem cilju i neka vas to drži i da vam snagu za dalje! (i ja spadam još u ovu skupinu)
Nema više našeg borca,prokrvarila sam i otišli smo na hitnu,sve je izašlo tokom pregleda,veli doktorica da je plod več bio u rodnici...sluznica je tanka pa se nadam da neče biti jačeg krvarenja.Moram ostati do ponedjeljka na promatranju.Jako mi je teško.Da sam barem doma s dragim...Stvarno sam mislila da ovaj put budem mama..
Draga moja zuzy.... Zasto????? O mila, nemam rijeci, grlim...
žužy draga, tako mi je žao... šaljem ti zagrljaj, čuvaj se....
žužy draga,a u pm sve nek ide......ajme meni,nemam riječi,jako mi je žao,drži se,šaljem veliki zagrljaj![]()
Žužy, žao mi jedrži se...
Zuzy grlim jako..![]()
žužy ....žao mi je
Zuzi jako mi je zao...drzi se
Kod mene jutros ocekivani - M krenula tako da toliko od mene ovaj put
Sad moram smisliti plan za dalje
zuzy(
ja htjela skuhati forumsku kavicu...... kad lose vijesti, zao mi je uzasno, drzi se
žuži, pratila od početka i jako mi je žao...drži se
žužy žao mi je! Grlim!
tantolina neznam šta bi više rekla...![]()
opet tužne vijesti..
Žužy,jako mi je žaodrži mi se..
tantolina draga..baš sam tužna..jako mi je žao..
M@tt, bubekica ,kameleon puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra,dino za folikuliće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Žužy,baš sam tužnašaljem big hug
Tantolina žao mi je![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 14.04.2013. at 10:18
tantolina,,drži se i ti!!!baš nema riječi utjehe....grozno i teško je sve ovo proživljavati...šaljem
i da brzo skupiš snage za dalje..