Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: skidanje madeza djeci -gdje ?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ina33 ja sam skidala jedan 3d neopasni i nije isao na phd (kod dr. Cekovic a skidao ga je kirurg), tako da se to moze!

Inace skidala sam ih: jedan s vrata - oziljak doslovno nevidljiv, madez je bio 3d; dva s trbuha i to u trudnoci, oziljci su mali i ne vide se jako; jedan s ledja - oziljak se vidi jace nego na trbuhu...lijena sam mazati ih iako sam kupila dermatix gel.

Oziljak ovisi i o vrsti koze i potkoznom tkivu, ovi na ledjima su u pravilu ruzniji. Isto tako, od 3d madeza je ljepsi i manji oziljak jer se skinu povrsinski dok se kod ovih neispupcenih uklanja i dio tkiva ispod pa kad se ta rupa zasije, eh...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Mom mužu je dr. N. na leđima jednog skidala. To izgleda kao je malo dijete raskopalo i zašilo, prestrašno.
    na leđima su ožiljci često ružniji (napeta koža, nešto slabija prokrvljenost)
    meni su skidali jedan na leđima, slabinski dio
    izgleda kao da me morski pas zakačio
    poslije sam neko vrijeme išla kod dermatologa, pokušavali su ga lediti s N2, ali ništa se nije popravilo
    koma
    kombinacija više nesretnih faktora, specijalizanta koji to vjerojatno baš nije najbolje napravio, preranog skidanja šavova (on je napisao za 5 dana, s obzirom da je bio strani student, mislim da je ta uputa bila i posljedica nepoznavanja jezika, kod moje dr. su se toga držali, mada je bilo suludo to napraviti kod tako velikog šava, tako da mi se nakon par sati rez jednostavno otvorio) i činjenice da sam se u periodu nakon skidanja šavova bila naglo žestoko udebljala

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    J
    Pitanje: zašto se mora ama baš svaki svaki svaki madež slat na analize? Ja svoje gledam kod dermatologice jednom u 6 mjeseci, imam njih na licu već 30 godina što su isti, ne mijenjaju se, po dermatologici su low risk tipa ti se gotovo nikad ne daju na zlo... sad bih makla 2 s oka, i rado bih izgbjegla analize secnutog mateirjala, jer sam za te uvjerena da su OK i jer mi se ne plaća za nešto što su mi svi rekli da nije nikakav rizik.
    dobro je da sve što se skine ima PHD potvrdu da je benigno
    ja osobno nikad ne bih skidala madež dez da ga pošaljem na analizu, ma kako izgledao bezazleno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    dobro je da sve što se skine ima PHD potvrdu da je benigno
    ja osobno nikad ne bih skidala madež dez da ga pošaljem na analizu, ma kako izgledao bezazleno
    Thx, evo u međuvremenu ja makla 2. Evo ja sam se prvi put (možda mi je to tipa 10-ti, 15.-ti ukupno skinut madež) za neke lične (a u dermatološkoj kontroli sam 2x godišnje, i na licu ih imam sve skupa 10, a na tijelu ne mogu niti izbrojiti, a dermatologica me uvjerava da se ti gotovo nikad ne daju na zlo), neka dva kraj kapka odlučila maknuti bez analize (zato jer sam upućena na privatno hendlanje zbog overwhelming količine tih madeža, a pokušala sam si smanjiti cijenu tako što ćemo preskočiti analize). Mislim... istih takvih imam još 10 na licu, koje neću micati (barem ne ovu godinu), za koje isto nemam PHD potvrdu benignosti (jer su mi na licu, a kontroliram ih samo tako što ih dermatologica pregleda i ja malo pratim), a s njima, bez PHD potvrde benignosti, živim 40 godina....
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.04.2013. at 09:07

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •