Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Navlaka za autosjedalicu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Uf, niste me usrećile
    Zar ću stvarno morat platit 540 kuna za dvije frotirne navlake ? Naravno, želim da mi djeca budu sigurna u vožnji.

Vissnja - znaš li možda koliko te navlake koštaju u Srbiji? Svako malo mi je rodbina u Bg-u, pa bi možda mogli dovuć od tamo, ako su jeftinije.
    P.S. Pogledala bih i sama, ali nisam nikad sigurna da li sam izračunala dobru cijenu dinar-euro

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Uf, niste me usrećile
    Zar ću stvarno morat platit 540 kuna za dvije frotirne navlake ? Naravno, želim da mi djeca budu sigurna u vožnji.

Vissnja - znaš li možda koliko te navlake koštaju u Srbiji? Svako malo mi je rodbina u Bg-u, pa bi možda mogli dovuć od tamo, ako su jeftinije.
    P.S. Pogledala bih i sama, ali nisam nikad sigurna da li sam izračunala dobru cijenu dinar-euro
    a da pogledas imas li kupiti polovnu original navlaku? Sto se tice znojenja, nije bas sada da ti se djeca u sjedalicama s navlakom uopce nece znojiti, ali znojit ce se malo manje. Sto se tice ocuvanja sjedalice i cistoce . puno je lakse. Mi smo jednu navlaku kupili i drugu dobili za rodendan, sto je ispalo super, jer uvijek imamo navlaku, a sjedalica je ispod cista i kao nova.
    Jel malcima uskoro rodendan? Mozda bi to mogao biti lijep i koristan poklon od nekoga, a tebe ne bi financijski opeteretilo. Uostalom, ni ove od sivalica nisu nesto prejeftine da bi sada ustedial puno love. Savjetnici svakako preporucuju pratiti upute proizvodjaca, u kojima stoji da se koriste samo original djelovi.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Rossa - ljubim te! Kako ponekad ne znam sama razmišljati!

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Rossa - ljubim te! Kako ponekad ne znam sama razmišljati!
    imamo svi takvih dana

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam ljetnu navlaku držala cijelu godinu jer mi je tako bilo lakše održavanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •