sara 10 hvala na podrsci...a citam forume vec satima i cak sam negdje nasla link da pise da je to od utrica ako je smede tamne boje pa sam se malo utjesila..i oped sam pocela osjecati blago bockanje u d jajniku...
sara 10 hvala na podrsci...a citam forume vec satima i cak sam negdje nasla link da pise da je to od utrica ako je smede tamne boje pa sam se malo utjesila..i oped sam pocela osjecati blago bockanje u d jajniku...
Mssnoopy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliki plusić danas!!!!!!!!!!!!!
Evo ja sam jutros u 4.30 radila jos jedan test i odma se + pokazao onaj intim plus. Sad cekam rezultate bete od subote sto sam krv vadila,tad je bio 9dnt. Jer subotom ne rade analizu.Rezultat bi trebao bit oko 10 sati. Nikako docekat. I ako je bete pozitivna sutra cu u petrovoj opet vadit betu. Sutra ce bit 12dnt. Jel znate mozda od kad do kad se vadi beta u petrovoj? I jeli ti petrova 13?
Cure moje koje god cekate + i veliku betu saljem puno vibrica....
Lijepi pozdrav svima,kavica je kuhana
Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ za današnje bete,ultrazvuke,testiče,punkcije i transfere!![]()
Dobro jutro svima!
Corina ~~~~~~~~~~~~ za transfer!
ANGEL26 od tih tvojih silnih plusića, mora ispast dobro sve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu danas, javi nam kad saznaš!!!!
Daj luda sam vise....jedva cekam da vidim sta ce bit s betom...
Sara10 zelim ti da ti ovaj postupak uspije od srca...
angel bit ce to lipa beta![]()
Znaci moja beta od subote jeeeeee 118.6 i to je bio 9dnt
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu vjerovat
Angel, sada pravo da čestitam, ono oficijelno, od srca...želim da ti bude trudnoća mirna i dosadna, i da za 8,5 mjeseci doživiš najljepši susret za svojom bebačom.
Čestitam svim novim plusićima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oni koji čekaju plusiće da ih dočekaju, a ostalima puno lijepih folikula, uspješne punkcije i lijepe js i veliki tulumi u labu sa prekrasnim embrijima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ One koje čekaju postupke da se što bolje odmore i da vam što brže dođe vaš mjesec~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo ja iznenada u prirodnom IVF![]()
Bubekica,jesi dobila nalaz? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Hvala vam svima ali ja jos nemogu vjerovat da se to meni dogada
Zelim svima ovakvu radost i saljem trudnicke prasine ************************************************** ******
Angel cestitam!!!!!
Zuzy, nula je potvrdjena. Planiramo opet ici u rujnu, rekao je dr da dodjem u kolovozu, da vidimo kakvo je stanje, ovaj put bi pokusao bez kontracepcije prije.
Čestitke od srca!!!
Neznam gdje ste nalazile snage do svog +, svaka čast svima i prekrasno je vidjet kako ste podrška jedna drugoj!!!
Svima želim uspjeh što prije!
Meni je već 4-ta godina iščekivanja, pomalo sam već umorna... danas 7dpt i ne osjećam baš ništa!![]()
ANGEL čestitam ti od srca
a svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trudnićke prašine od mene![]()
Super Angel!!!! Ja slavim, seka mi je prije sat vremena rodila sina!!!!! Moj prvi nećak!!!!!! Presretna sam!!!!
Bubekica bas mi je zao i nadam se da ce ti sljedeci postupak bit uspjesan. Saljem ti ogroman zagrljaj
Angel_26 čestitam!!!![]()
angel 26 cestitam...
Bubekice, baš mi je žao
Angel, čestitam!
bubekice ne znam kaj reči,znaš i sama da mi je žao,ali vibram onda za rujan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
angel čestitam!![]()
hvala vam curke moje! dobro sam se pripremila na nulu nizom popisanih negativnih testova
saljem kolektivne~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a sutra pisem listu!
bubi, i ovdje grlim
bubek zao mi je, mislila sam da ti ovaj ciklus bude dobitan,angel cestitam nek bude tak dobro kao i do sad!
ej ne predaj se , smeđe pa nije to sad strasno koliko ih na pocetku samo ima i bingo,
pa i ja sam imala u prvoj trudnoci 9dpt , i smeđe i crvena krv pa bingo
sad sam opet imala 9dpt smeđe i bome trajalo 3 dana a test nisam mogla napravit a ni betu
bockanje jajnika isto mi je bilo
kad je beta ? nema predavanja
corina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekicazao mi je
angel kakva je to beta na 9dpt , wow)) cestitam nisam ni sumljala
moja danas 15dpt = 638
bubekica,grlim
Angel,bravo za betu![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 29.04.2013. at 13:54
Bravo crvenkapo!!!! Želim ti prekrasnu školsku trudnoću!!!! Ja sutra na punkciju!!!!
Angel26 koja lijepa beta, ČESTITAM OD!!!
Bubekica žao mi je, do rujna se odmori, skupi snagu i u nove pobjede!!
Frćka želim ti sreću da dođeš do + i pozitivne bete, gdje si bila u postupku?
Crvenkapice lijeop duplanje
Svim ostalim čekalicama, onima koje su u postupku ili se spremaju, želim od srca pono sreće i pozitivne rezultate!!!!!
bubekica, žao mi je
ANGEL_26, čestitam na lijepoj beti.
crvenkapice, neka i dalje sve bude u najboljem redu!
bubekice bas sam mislila na tebe cijelo jutro... tako mi je zao sto nije uspijelo, saljem ti veeeliki.. drzi se draga, odmori i onda opet.. kad tad ce doci nasa sreca, znam to..
angel_26 cestitam ti na lijepoj beti i T.. nek ti bude mirna do kraja.
ostalim curama u postupcima i cekalicama kojecega puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekicaiskoristi ljeto maksimalno da se odmoriš i napuniš baterije ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesen
![]()
bubekica
crvenkapo, angelbravo cure!
svima ~~~~~~~~~~~~~~
Sara10, transfer sam imala 22.4. u KBC Rijeka, par dana me nešto kao probadalo, a od subote više ništa!
Tebi želim od srca da ugledaš svoj + !
Kika222 sretno na punkciji! Mene bar to nije nešto bolilo, samo sam bila isprepadanaSamo se opusti, bit će sve super!
![]()
Crvenkapice 77 ja se nadam da ima jos nade za mene sad sam zvala dr.sutra idem raditi betu,ako ce biti pozotivna rekli su da postoji mogucnost da ostanem u bolnici danas 10dnt. Zelim ti nastavak dobrih vijesti i lijepu trudnocu..i rekli su mi da bolje ne radim test sutra cemo sve vidjeti
bubekželim ti savršeno i mirno ljeto, i nek ti je jesenska stimulacija s rezultatom kao moja - bez kontracepcije, vaginaleta i sl... samo debeli plus!
ANGEL bravo za betu!!!
crvenkapica lijepo i školski! Nek je tako do kraja!
kika222 sretno sutra! ~~~~~~~~~~~~~ za js!
Moram se usput i ja hvaliti, od danas imamo jedno malo hrabro srčeko koje kuca u buši!
Svima šaljem čarobne prašine **********************************
Bubekica zao mi je, zelim ti svu srecu uz 9 mj.
Angel cestitam!
Bubek, dobro se odmori
Muma...čestitaaaam!!!
i svim pozitivkama sretno do kraja!
čekalicama koječega puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mumaza srčeko
frćka~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu, mozes se pridružiti i na http://forum.roda.hr/threads/58145-P...-na-KBC-RIJEKA