Cure, ne znam sta da kazem. 11dnt beta 9,66. Povisena al opet niska. Sad cu cekat dr. Da cujem sta ce rec...
Cure, ne znam sta da kazem. 11dnt beta 9,66. Povisena al opet niska. Sad cu cekat dr. Da cujem sta ce rec...
Cure drage od danas sam pikalica, trebam dobiti ovih dana ali danas krecem sa Decapeptylom pa onda kad dobijem od drugog dana ciklusa i Gonali eto drage moje ovo mi je prvi put pa mi je sve novo.
Saljem svima puno srece i zagrljaja
Tonkica sretno...
Kika22 za tulum u labu...
Zelimo_bebu neka docekas veliku betu....
I svim ostalima puno vibrica....
Mima 32 da je bar zakasnjela implantacija....
Drage moje evo da malo provirim i da vam se javim.
Jučer bio FET ma sve super prošlo, poslije transfera odležala jedno 45 min pa se polako uputili doma s našim srečicama
Stali smo u Skradin, malo prošetali s noge na nogu, pojeli pizzu ma baš nam je bilo dobro.
Sad pijem nescaffe, odmaram i uživam u svakome trenu. Ma rekla sam sama sebi biti če šta treba biti, samo hrabro i opušteno.![]()
A da bar je. Uglavnom, ponavljam u petak betu. Ako bude 20-30 bit ce super kaze dr. iako e ovo dosta niska beta al kako on kaze bolje ista nego nista. Eto, ja se jos nadam
Muma,crvenkapice i ostale trudnice jel vama napuhan trbuh? Ja kao da sam u 3 mjesecu
Strasna ti se bas namuci. Da ti ovo razdoblje sto brze prodje.
Cure jeli koja zna jeli se Decapeptyl dajeppod kozu ili direkt, jeli Gonale drzite u frizideru
Tonkice ja sam Gonale držala u frižideru, jedno pola sata prije nego se pikneš s njima izvadi ih iz frižidera. i Decapeptil ti isto ide u frižider sad kad je toplije vrijeme. Koliko se ja sječam kad sam primala Decapeptil davala sam si ga isto kao i Gonal.
S.c. Odnosno pos kozu. A ja sam nova. Sto mislis pod direkt?
gonali ne trebaju u frizider.
evo ja našla šta piše u uputstvima za gonal :
Čuvanje
Čuvati na temperaturi od 2do 8C ( u hladnjaku). Ne smrzavati.
Unutar roka trajanje,lijek se može čuvati na temperaturi do 25C kroz najviše 28 dana.
Eto ja našla drugo uputstvo ali ne znam staviti link. Pa eto budi sad pametan na jednom piše ovako na drugom onako![]()
to je pen, on je vec smuckan.
ANGEL, prvo cestitam i svim ostalim trudnicama! Napuhnut trbuh je jedan od sigurnih simptoma trudnoce. Tako ce ti i ostati, a onda ce poceti rasti s porastom bebe. Uzivaj!
Bokic curke moje, nije me bilo neko vrijeme ali nisam gubila vrijeme
Sve cetitke novim trudnicama
Puno vibrica svim cekalicama
Big hug svim tuznicam
Kod mene vam je ovako, nisam se dosadivala nego bez predaje isla u nove pobjede
Bila u nekom polustimuliranom ,
22.04 bila na punkciji i dobili jednu stanicu
25.04 bila na transferu prekrasnog embrija ali opet nije islo po planu pa smo ga ponavljali za 4 sata
E sad cekamo betu 10.05
Eto toliko, ljubim vas i grlim sve
LOTOS nije mi jasno ovo za transfer da ste ga ponavljali za 4hSretno do kraja!!!!
Ah vec drugi puta tako, krenemo i nece i nece, nemoze proci kateter i nako 20 min mucunja prekinemo pa smo ponavljali za 4 vurice
Poslije smo pricali i rekao mi je da ako nebude trudnoce(a bit ce he he he, jel tako) jer bi trebalo biti jer imamo prekrasan embrij, morat cu na operaciju cerviksa, jer je zakrivljen, zastopan i neznam ni ja sta, pa je rekao da je steta da zbog transfera gubimo tako dobre embrije
To je to ukratko
Pozdrav cure nisam previše u toku pa ~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama i čestitke novim trudnicama, a onima tužnima
Jedino moram izdvojiti punonašoj dragoj Strašnoj! Drži se i dalje ovako hrabro i da sve što bolje završi.
Moja mrvica i ovaj puta odustala od ostanka kod mene, beta čista nula.
Piki žao mi jeal u nove pobjede kad se odmoriš i skupiš snagu za dalje!!
LOTTOS žao mi je za probleme sa cerkvisom, ali kad ostaneš trudna (a bit ćeš), onda to više neće biti bitno (ne znam oće li to u trudnoći bit neki problem, nisam upoznata). Meni transfer bio kad i tebi, ima da zatrudnimoooooo!!!!
Piki zao mi je
Mima pod direkt sam mislila ono dati inekciju ravno a ne pod kutom pod kozu, hvala vam cure na info divne ste
Sara10 da stvarno isti dan , naravno da smo trudne,
A sto se tice ovoga neznam ni ja dali to sta smeta u trudnoci, mislim da ne jedino mozda pri porodu, nemam pojma
lottos, sara10 i nasa dino84 vadi betu 10.5... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da mi vasim betama stvarno uljepsate rodjendan..
piki bas mi je zao draga.. grlim... kakav je plan za dalje?
evo i moje odbrojavanje je zavrsilo... ß cista 0... dosla mi je normalo vjestica i sada sve ispocetka![]()
mssnoopy![]()
![]()
Posljednje uređivanje od mima32 : 30.04.2013. at 16:00
ja sam drzala u frizideru lijekove uvijek ako je toplo ,na dnu frizidera i malo ga smanjim jos .... zimi ne
decap. ide isto ko i gonal , tj. pika se isto u trbuh , uvatis kozu malo nakosis iglu i zabijes do kraja ,pustis kozu istisnes i izvuces , tako sam ja more inekcija dala
40min prije izvadis da ne pece
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 30.04.2013. at 16:05
A ne znam crvenkapice,ultrazvuk mi je sljedecu srijedu. A danasnja beta na 12dnt je 522.
zeljkice uputnicu za UK mi dala ginicka
a urin predala kod opce praxe juce kad sam isla po uputnicu za tsh , i usput izvadila i krvnu sliku, ( streber sam sta ces)
angel i ti tak brzo na uzv ? sta tebe muci draga ? beta 9dpt ti je oko 100 cini mi se bila a ova 12dpt 522 , odlicno![]()
Ma ne muci me nista...ma bolje da je ranije uzv da se sve vidi da je sve uredu pa postepeno sljedeci uzv...joj jedva cekam...
Angelza UZV
Imam pitanja u vezi implantacije i krvarenja. Sad se ja analiziram uzduž i poprijeko. U sub. je bila mrvica nečeg smeđeg/tamnocrvenog u sluzi i jedno krvavo vlakno (sorry na opisu, al ne znam kak bi drukčije opisala) i u nedjelju također jedno krvavo vlakno, al ono, vidila samo jer sam buljila. Jel to moglo bit implantacijsko? Možda mi je bila kasnija implantacija (ah, tješim se ja)...
meni urin veli bakterija rijetko, leukociti 7-8 , eritrociti 2-3 mislim da je to normalno u trudnoci da je malo poviseno
cekamo uk,
Mima32 a da vidila sam 9dnt, a zašto u pet ponavljaš betu, zašto ne u četvrtak???