Citiraj Inka_1 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav svima,
evo mog pitanja. Rodila sam prije 7 tjedana, krvarenje bilo obilno par dana poslije poroda,kasnije kao zadnji dan menstruacije.
Sveukupno prestalo nakon 4 tjedna. Poslije 6 tjedana bila na kontrolnom pregledu na kojem je doktor ustanovio da je sve ok.
Nakon toga počelo krvarenje koje traje sad već par dana, oblino kao otprilike menstruacija,ali svijetlocrvene boje.
Znam da je moguće da i je menstruacija,ali mi se nekako čini kao da je taj pregled to potaknuo. I je li moguće da su još uvijek
lohije ovoliko poslije poroda? Ima li kakvih sličnih iskustava? Zahvaljujem unaprijed
I nisam spomenula, isključivo dojim,a osim tog krvarenja nemam nikakve druge smetnje
Žao mi je da ovo nisam ranije vidjela....uglavnom, rodila prije 5 mj., krvarenje trajalo 5 tjedana, nakon toga svako malo imam krvavi ili smečkasti iscjedak, s time da sam prvu mengu dobila prije 20-tak dan (dojim često i rodila na carski). Bila na pregledu i napravila papu, sve je ok...navodno da taj iscjedak ili lagano krvarenje imam jer često dojim...