Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: Pravo žena na MPO nakon navršene 42. godine-molim vaša iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    odbili su i mene

akcija ide dalje
    šta te odbio tvoj mpo-vac? onaj kod kojeg si iz prve zatrudnila i rodila lijepog I?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Samo da vam javim da sam na VV prije nekoliko dana srela ženu koja uredno ide u postupke preko HZZO-a a, ima 44 godine.Ne znam da li ste ovdje već o tome pisale ali potrebno je da zadovoljite neke uvjete koji su propisani mišljenjem od povjerenstva za medicinski potpomognutu oplodnju i ako te uvjete žena zadovoljava tada može ići u besplatne postupke čak i ako je preko 42 godine.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    šta te odbio tvoj mpo-vac? onaj kod kojeg si iz prve zatrudnila i rodila lijepog I?
    Da. Odbili su me. Inzistirala sam na pregledu i da napišu na povijst bolesti da unatoč dobrim nalazima i djetetu iz 1. IVF-a ne mogu u postupak radi toga jer imam 42. godine. Čekam nove hormonske nalaze, pa idem dalje u borbu.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Inesz ,nažalost krivo si shvatila.Nije potrebno da muž ili žena boluju ili su bolovali od raka ,kod takvih parova uopće nema dilema mogu li ići u postupak kada je žena starija od 42 g,govorim samo da je potrebno da je žena zdrava i bez rizika za trudnoću i da su joj zadovoljena ta dva uvjeta koja si napisala sama.Naime žena koja sum srela je zdrava i ima amh veći od 5 a niti ona niti muž nikad nisu imali nikakav karcinom.Njezin muž ima samo loš spermiogram kao i muževi mnogih žena koji pišu na ovom forumu i to je koliko vidim jedan od najčeščih uzroka zašto žene idu u IVF postupke da bi zatrudnile.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •