Pokazuje rezultate 1 do 50 od 128

Tema: Iz današnje Slobodne: Plaćanje prisustvo porodu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sad moram ukljuciti mozak, ali definitivno ima smisla, po meni.

ukoliko otac recimo ima neke gljivice na nogama, moze ih prenjeti. mogu sad debatiratai koliko god zelis i braniti tzv. dress code, ali on postoji s pravim smislom, ma kako nama izledalo besmisleno.

i sama sam puno puta se pokajala jerr sam samo morala nesto napraviti, bezopasno, pa sam unistila lijepe hlace, jer je na stolu bilo malo kiseline, nakon pranja dobila sam lijepe unistene hlace. a zbilja je izgledalo besmiselno za to staviti kutu.
    nakon svega toga sto mi se i samoj dogodilo, naoko bezveznim stvarima, vjerujem da zastitna odjece ima smisla.

edit: sjetih se jos jedne ukoliko ima ogrebotinu i dodje u kontakt sa zarazenom krvlju, moze se i njemu ta ogrebotina inficirati, a u bolnici znamo da hara MRSA i sl. ma ima jos sigurno puno toga.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 09.05.2013. at 11:07

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Evo, Optimist je napisala sta sam ja htjela.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Hm... MM se morao skinuti u gace i potkosulhu i obuci reciklirano odijelo, zeleje hlace i majica. Cak hlace nisu imale gumicu pa ih je drzao rukama.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Pisem s moba zato ima ekstra tipfelera :D

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    Pisem s moba zato ima ekstra tipfelera :D
    ajd ajd kad procitas moj potpis valjda ti je jasno, da ti ja ne zamjeram :D

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    sad moram ukljuciti mozak, ali definitivno ima smisla, po meni.

ukoliko otac recimo ima neke gljivice na nogama, moze ih prenjeti. mogu sad debatiratai koliko god zelis i braniti tzv. dress code, ali on postoji s pravim smislom, ma kako nama izledalo besmisleno.

i sama sam puno puta se pokajala jerr sam samo morala nesto napraviti, bezopasno, pa sam unistila lijepe hlace, jer je na stolu bilo malo kiseline, nakon pranja dobila sam lijepe unistene hlace. a zbilja je izgledalo besmiselno za to staviti kutu.
    nakon svega toga sto mi se i samoj dogodilo, naoko bezveznim stvarima, vjerujem da zastitna odjece ima smisla.

edit: sjetih se jos jedne ukoliko ima ogrebotinu i dodje u kontakt sa zarazenom krvlju, moze se i njemu ta ogrebotina inficirati, a u bolnici znamo da hara MRSA i sl. ma ima jos sigurno puno toga.
    To naravno vrijedi samo za nase bolnice.
    Stranci ne prcjenjuju rizike na isti nacin. Bas me zanima hoce li Kaea javiti da nam kaze kako je bio obucen njen muz, sto je imao na nogama i jel njena sveki imala hulahopke.
    Neke stvari mogu skuzit al sto se drugih tice mogu samo potpisat leonisu i mimu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    jel njena sveki imala hulahopke.
    ja se nadam da je s obzirom da doba godine ili bar hlace

sto se tice selektivnosti ja je ne podrzavam, ili svi ili niko.
    americki zdravstveni sustav mozemo promatrati u svim aspektima, ali meni se on nikako ne svidja. ne sad zbog sterilnosti unutar radjaone, vec sveukupno, pa povlacenjem paralela s njim me uvijek strah.

ja nisam osoba koja smatra da trebamo zivjetu u sterilnim uvijetima, ali volim postivati pravila, pa ako je odjevanje propisano nekim pravilnikom onda ga treba postivati. i to mislim na sve.
    a o uvijetima o radjaoni, da li oni trebaju biti sterilini ili ne, ne znam. morala bi se udubiti ajko u problematiku. vjerujem da i ovjde vrijedi kao i za vecinu stvari u porodu, ukoliko je trudnoca bila skroz OK, mozda onda nije ni neophodna zasitita ili tako nesto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •