Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
Slažem se sa Nenom, sami smo si krivi; ma ne samo to nego i kad spominjete carski rez, zašto kvragu se ne dopušta prisustvo na carskom rezu kao i u drugim zemljama? Što bi ženama samo to značilo, uz to da znaju da otac djeteta ili barem bliska osoba ima skin to skin sa djetetom nakon poroda kad ona već nije u mogućnosti?
off topic
sad si me sjetila kad sam išla se predbilježiti za porod u Feldbach i dati podatke jer u porodu nit govorim nit odgovaram nit dopuštam da se oko mene govori hehe! i stažista uzimao podatke i prolazimo kroz procedure na obrascu koji na kraju potpisujem da sam upoznata. I ja čovjeku nabrajam neću ovo, neću ono, morao je napisati da neću klistir iako ga ne daju uopće al da se ja osiguram i sve neću ako nije nužno i o glavu. I dolazimo do carskog reza a on mrtav ozbiljan pita: imate li tu kakvih ideja? Kažem ja njemu da neću cr ako nije nužno, a ako bude da hoću da mm primi bebu i starije curke će biti s njim, jer on čuva djecu i mora ih dovesti. I natjeram ga da posebno dopiše da mm dolazi s djecom i da će oni svi primiti bebu. Tek sam onda potpisala obrasce

Rodila sam fiziološki

apropos plaćanja odijela, ne kužim uopće čemu ta odijela? da sve djeluje još bolničkije i zastrašujuće?