Pokazuje rezultate 1 do 50 od 125

Tema: Plin, računi i sl???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
    kako ne? Mi plaćamo dva mjeseca za redom akontacijske rate (prema procjeni obzirom na potrošnju u tom razdoblju prošle godine), onda očitaju plin i treći mjesec platimo razliku do ukupno potrošenog i tako već 15 godina (u zagrebu)
    ma nisam tak mislila.
    ratu plaćaš akontacijsku prema procjeni, ali ta rata je dospjeća... npr. 15.04. za 3. mjesec, a ne kao kod hepa dospjeća 15.04. za 4. mjesec (unaprijed).
    ako procjena potrošnje nije točna onda malo kreditiraš plinaru, ali što je to prema hepu koji očitava struju jednom u 6 mjeseci plus naplaćuje unaprijed.
    moram priznati da su mi procjene plinare do sad uglavnom bile tu negdje, dok su mi procjene hep-a potpuno nerealne (npr, preplatim struju na obračunu, a oni mi dignu ratu).

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    dok su mi procjene hep-a potpuno nerealne (npr, preplatim struju na obračunu, a oni mi dignu ratu).
    Ovo i mene najviše zbunjuje i ljuti kod obračuna struje. Netko mi je objasnio da je to zbog toga što je zimska struja skuplja , a inače su mi njihovi obračuni prekomplicirani.

Što se računa za plin tiče puno sam ove zime čula da se ljudi koji su u kućama žale na velike račune od par tisuća kuna mjesečno. Mi smo u stanu od 63 m2 računi u zimskim mjesecima su bili 500 - 600 kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •