Stranica 13 od 24 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1151

Tema: molitva za naš uspjeh

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

svakako vam se pridružujem večeras

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Draga Mury, vidim u potpisu koliko muke si već proživjela...Žao mi je zbog malenih...Zato molimo da shvatimo Njegovu volju i da nam udjeli milost. A najviše da kroz sva iskušenja prođemo s čim više snage, nade i vjere...

Sviđa mi se Kikin prijedlog da krenemo s Očenašom, a onda tko zna dalje i kako... svatko je ponaosob nekome zavjetovan, nekoga štuje više ... Uz naveden svece, u Bibliji je spominjane žene koje su kasnije rodile, i Sara i Elizabeta i Ana ... osobno se uvijek direktno obraćam Bogu , a krunicu molimo svaki dan... Ova naša skupna molitva će čuda učiniti jer je u zajedništvu... BVB

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

i ja se večeras pridruzujem u 22h

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Supercure, onda počinjemo sa Oče naš u 22h..drago mije da nas je sve više i više, kao što Ruthy molitva će čudo učiniti!

Mury neki dan sam čitala tvoj post o tome kako si cijelu misu proplakala na Majčin dan, srce mi se steglo...ne mogu niti zamisliti šta prolaziš (šta si prošla), a znam da jejako teško, al evo u našoj zajedničkoj molitvi bit će nam lakše, Mury čudni su putevi Božji, nekad strašno teški, ali na kraju tunela dolazi svjetlo....

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure, u prvu večer zajedničke molitve krećemo u desetercu (zasad) : Sara10, Kika222, Iberc, Valiana, Splićanka30, S_iva, Mury, Sandy0606, Kiki30 i Ruthy tj ja... lijep broj
    Posljednje uređivanje od Ruthy : 21.05.2013. at 19:08

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Evo i Petra P je tu kao 11-ta!! A vjerujem da će ih biti još...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo i PetraP nam se pridružila

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i ja se pridružujem

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kjara

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Drage cure, Sara10, Kika222, Iberc, Valiana, Splićanka30, S_iva, Mury, Sandy0606, Kiki30, PetraP, Kjara, prva je zajednička molitva iza nas...
    Bile ste mi u mislima i molitvi, kao i druge cure... Iskustvo je čudesno i kao da se ono bitno negdje iz pozadine pokazuje tako da sam imala potrebu zahvaliti Njemu za ovaj poticaj i zajedništvo... Znam da smo u različitim fazama, i s različitim iskustvom, ali nada je jedna i ista...
    Laka vam noć i bvb sve...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Draga Ruthy, potpisujem sve što si napisala! Prva zajed. molitva je iza nas, ali nastavljamo i dalje sutra i svaki dan

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo, kod mene bilo molitve i sinoć, i jutros

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bile ste opet u mojim molitvama....
    Ja vam se iskreno divim. Svakoj od vas...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Draga Mury, posebno si mi u mislima...

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

da nastavljamo i dalje. jutros kad sam se probudila odmah sam se sjetila tog predivnog iskustva i opet zahvalila dragom Bogu.

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, kod mene bilo molitve i sinoć, i jutros
    Kao i kod mene...uz kavicu izmolih jutarnju krunicu za nerođene....

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nastavljamo i večeras...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Drage cure, evo netko je spominjao Sv. Ritu, danas je njezin blagdan zovu je svetica nemogućeg.

"Nebrojena čuda zbila su se njezinim zagovorom, a štovanje svetice nadaleko se proširilo.. Bog je čuo molitve sv. Rite za druge u nebrojenim prilikama, a ona će se zasigurno rado opet zauzeti u ime onih koji je sada mole - kako bi se nastavilo razumijevanje istine o veličini njezinog imena: Svetica nemogućeg!"..
    Posljednje uređivanje od Ruthy : 22.05.2013. at 13:06

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Večeras ću onda svakako izmoliti i molitvu sv. Riti!
    Nastavljamo i večeras, baš se radujem ovome i našoj zajedničkoj molitvi koja mora urodit plodom!

Valiana kada je tebi beta? Možemo, ako se slažete, moliti posebno jednu večer za neku od nas koja čeka betu ili punkciju ili transfer, npr. ako je nekoj sutra beta, večer ili dvije prije molimo posebno za tu nakanu da beta bude pozitivna, ili ako je nekoj punkcija sutradan molimo večer prije da dobije kvalitetne js-e koje će se oplodit i sl. za bilo šta što nekoj treba, samo se trebamo javiti u kojoj smo fazi! Šta kažete?? Nadam se da ne kompliciram i da vas ne ljuti ovaj moj prijedlog

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Sara10 po meni je prijedlog super!A moja beta je 27.5 ima još vremena....Danas u 22 se skupljamo u našim molitvama

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Super Valiana, drago mi je, nadam se da će se i drugima svidjet prijedlog. Večeras u 22h smo opet zajedno u molitvama, tako je

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sara10 meni je to super ideja.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

i ja se slazem s idejom.
    s vama i svim suborkama u mislima i molitvama

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja sam za .... Ja trebam vaše molitve da mi folikul nije prazan, da izdrži do punkcije.... I da molimo za našu dragu Iberc, da smogne snage za dalje.. Ma za sve nas!!!!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ovo je odlična ideja...sve sam isplakala dok sam čitala sve ove postove kako ste se povezale u tuzi, ljubavi, preko molitve u nadi do sreće...pridružujem se od večeras, mislim da nam svima treba molitva i još veće zajedništvo i u iščekivanju, tuzi, beskonačnom nadanju i veselju!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam za .... Ja trebam vaše molitve da mi folikul nije prazan, da izdrži do punkcije.... I da molimo za našu dragu Iberc, da smogne snage za dalje.. Ma za sve nas!!!!!
    Hvala vam cure...uz vas i zajedničku molitvu sve je lakše....dignut ću se ja jaka sam...neću odustati zbog još jedne negativne bete...kika molimo i za tebe da dobiješ jednu prekrasnu stanicu

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja molim za sve nas...Molim i inače, puno mi to pomaže

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Frćka jako mi je drago da si nam se i ti pridružila! Draga Kike, kad je tebi punkcija, jel u petak?

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sara, zajedno smo jače, neka nam se molitve usliše! ovo što proživljavamo, i to svaki dan već..., možemo samo mi razumjeti, jedna drugu! U 22.00!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ajmo sv večeras moliti za Kiki, za punkciju u petak i bar jednu js! Se slažete?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Slažem se za Kiku večeras da folikul izdrži i da dobije js!! Također ću moliti i za Iberc da smogneš snage za dalje i da ovaj neuspjeh ostaviš iza sebe što prije i okreneš se prema naprijed i također ću moliti za Mury za tebe draga od nakon svega što si prošla da ti Bog da snage za dalje, a dat će sigurna sam!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se za Kiku večeras da folikul izdrži i da dobije js!! Također ću moliti i za Iberc da smogneš snage za dalje i da ovaj neuspjeh ostaviš iza sebe što prije i okreneš se prema naprijed i također ću moliti za Mury za tebe draga od nakon svega što si prošla da ti Bog da snage za dalje, a dat će sigurna sam!!
    Potpisujem sve!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala na molitvama za mene sara10 i Frćka ...evo molim za sve nas! I prijedlog molitve za večeras, budući je blagdan sv.Rite danas:

MOLITVA NA ČAST SV.RITI
    (Ova molitva se moli na blagdan sv.Rite)

1. O velika čudotvorko katoličkog svijeta,o slavna sv.Rito iz Chasije!
    Iz našeg srca podiže se pouzdana molitva na dan Tvoje drage svetkovine. U ovom svečanom času,u kojem se tisuće i tisuće srdaca pouzdano i puna svete nade obraćaju tebi,evo i ja pridružujem svoju smjernu molitvu da je Ti prineseš Presvetom Srcu Isusovu i Njegovoj Bezgriješnoj Majci,te mi isprosi sve potrbite milosti.

2. O velika svetice iz Chasije,zar bi bilo moguće,da moje pouzdanje u Tvoj zagovor ostane uzaludno? Nisi li ti ona koju narodi nazivaju Sveticom nemogućeg,Odvjetnicom beznadnih slučajeva?
    Eto,upravo se i ja nalazim u tako nevoljnim prilikama radi mojih grijeha. Hoćeš li Ti odvratiti pogled od mene? Zar će za mene biti zatvoreno tvoje srce? Zar ja neću moći osjetiti Tvoj moćni zagovor?

3. Priznajem da sam nedostojna radi svojih grijeha,ali doista u ovom će se očitovati Tvoja nebeska ljubav,Tvoje veliko milosrđe,kada zadobiješ spasenje moje duše. Ovo je glavna milost koju molim od Boga,po tvom zagovoru,na dan tvojeg ulaska u raj,a stim i ostale potrebne milosti. O milosrdna sv.Rito,ispuni moje želje,čuj uzdahe moje,osuši moje suze a ja ću navještati ljudima da tko želi postići milost kod Boga,neka pita preko njegove vjerne službenice sv.Rite-pa će sigurno biti uslišan.

4. NA OVAJ DAN TVOJE SLAVE,sv.RITO u kojem se budi velika i živa tvoja moć u zagovoru. Molim te da mi isprosiš Božje milosrđe i blagoslov meni i cijeloj Katoličkoj Crkvi, svim svojim štovateljima širem svijeta. Bolesnicima,siromasima,zapuštenima,griješnicima svima i dušama u čistilištu. O ljubljena Zaručnice Propetog Isusa,od kojeg si primila jedan trn iz Njegove presvete krune,u ovaj dan tvoje slave- pmozi mi.

Tvoja zaštita neka me prati sve do smrti- Tako budi!

Izmoli; 3 Očenaša, 3 Zdravo Marije i 3 Slava Ocu!

Označio si Gospodine službenicu svoju sv. Ritu znakom svoje ljubavi i muke.

POMOLIMO SE,
    Bože,koji si se udostojao sv.Riti tako velike milosti dati,da je ljubila neprijatelje i da je u srcu nosila i na čelu znakove Tvoje ljubavi i Tvoje muke,daj nam molimo te po njezinu zagovoru i njezinim zaslugama lako praštati našim neprijateljima i bolove tvoje muke razmišljati da obećane nagrade zadobijemo.
    Koji živiš i kraljuješ u vijeke vijekova!
    AMEN!
    Posljednje uređivanje od Mury : 22.05.2013. at 22:09

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure nisam se stigla prije javiti ali u 22 sam bila s vama... i mm takodjer... Frcka i vrci , kik i ibrrc .
    Ln i bvb sve i molitve neka nas griju...

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure, ja bih vam se isto pridružila!

Molim se već dugo - trenutno molim vrlo uspješnu krunicu Srcu Isusovom - to je jako lijepa krunica koju sam dobila od susjede a datira iz 1916.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Punkcijam bude valjda u pon... Hvala vam žene!!!!!!!!

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Večeras ću onda svakako izmoliti i molitvu sv. Riti!
    Nastavljamo i večeras, baš se radujem ovome i našoj zajedničkoj molitvi koja mora urodit plodom!

Valiana kada je tebi beta? Možemo, ako se slažete, moliti posebno jednu večer za neku od nas koja čeka betu ili punkciju ili transfer, npr. ako je nekoj sutra beta, večer ili dvije prije molimo posebno za tu nakanu da beta bude pozitivna, ili ako je nekoj punkcija sutradan molimo večer prije da dobije kvalitetne js-e koje će se oplodit i sl. za bilo šta što nekoj treba, samo se trebamo javiti u kojoj smo fazi! Šta kažete?? Nadam se da ne kompliciram i da vas ne ljuti ovaj moj prijedlog
    Sara, super prijedlog!
    I to ima smisla jer molitva je "jača" ako moliš za nekog drugog, a ne za sebe. Pogotovo je jača ako se više ljudi moli za to. Ovo je uvijek napominjao pater Linić na svojim duhovnim obnovama.

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
    Sara, super prijedlog!
    I to ima smisla jer molitva je "jača" ako moliš za nekog drugog, a ne za sebe. Pogotovo je jača ako se više ljudi moli za to. Ovo je uvijek napominjao pater Linić na svojim duhovnim obnovama.
    sviđa mi se vaš prijedlog molitva je jača ako više ljudi moli ,ja molim sv.ritu i gospinu krunicu i to mi daje snagu za dalje cure u mojim ste molitvama svakodnevno ,,,

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure, evo ja znam da naša suborka Mima32 čeka da joj padne beta, jer ima vanmaterničnu... sutra joj je kontrola, pa i nju spomenite u svojoj molitvi...
    Sviđa mi se Sara tvoj prijedlog, u raznim smo fazama i u raznim iskušenjima, pa nas ta molitva hrabri... pogotovo kad je s više strana...
    Ja poimenice nabrojim sve koje unosim u molitve, i pustim da mi Duh sam sugerira koga treba i kako... Najviše molim da nam da snage i povjerenja u Njega, a "sve ostalo će nam se nadodati, kako je obećao"...
    Nestrpljiva Anka - dobrodošla

Cure Sara10, Kika222, Iberc, Valiana, Splićanka30, S_iva, Mury, Sandy0606, Kiki30, PetraP, Kjara, Frćka ( ) Vrci, Nestrpljiva Anka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

I Zima77 dobrodošla nam

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Prekrasan osječaj u srcu kad zanš u 22 sata da smo sve skupa....I ne samo u potrebi nego i inače u životu,jer ne očekujem da če Bog baš sad dati ono što tražim...bit če to volje njegova kad on odluči!Cure držimo se skupa bit čemo jake i hrabre i uspijet čemo zahvaljujuči našim molitvama i nesebičnom međusobnom podrškom.

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj valiana prvotno napisa Vidi poruku
    Prekrasan osječaj u srcu kad zanš u 22 sata da smo sve skupa....I ne samo u potrebi nego i inače u životu,jer ne očekujem da če Bog baš sad dati ono što tražim...bit če to volje njegova kad on odluči!Cure držimo se skupa bit čemo jake i hrabre i uspijet čemo zahvaljujuči našim molitvama i nesebičnom međusobnom podrškom.

Slažem se! Svima i dobro jutro! Sarin prijedlog je odličan, molimo za onu kojoj tad treba najviše, Ruthy , večeras za Mimu32! Sve koje ste se pridružile, dobrodošle!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Valiana, pa naravno, molimo da bude Njegova volja... Ali, On traži našu gorljivost, našu poniznost i ustrajnost, traži da mu se predamo i da idemo za Njim... Povjerenje u Boga da će nam dati ono što je najbolje za nas i onda kad nam treba, nekad Njegovo vrijeme nije i naše, to je teško shvatiti i prihvatiti nama koji čekamo i želimo...

Ono što mogu posvjedočit i u što vjerujem je da Bog ništa ne dopušta da bi nas to ubilo, nego da bi nas spasilo...

Želim vam svima lijep jesenskoproljetni dan i puno mira i pouzdanja u srcu.

Frćka

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ruthy

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Ruthy

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Valiana

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Frćka i Valiana love is in the air
    Posljednje uređivanje od Ruthy : 23.05.2013. at 10:13

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, jako mi je drago da vam se sviđa moj prijedlog, srce mi je puno i jedva čekam 22h svaku večer od sada, sve vas
    Vrci, nestrpliva anka, Zima77 super što ste se pridružile Mislim da će nas biti još više i više!!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Naravno Sara, večeras za Mimu32 i njezinu nisku betu i da se riješi vanmaternične, a ako tko još ima neku potrebu ili prijedlog neka nam takođe (u)kaže

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

iskreno ja sam sinoć malo zakasnila na našu molitvu ali mislim da se svejedno čula i uvažava
    danas sam s vama u točno 22h-baš mi treba molitva da me malo smiri,da mi da još više vjere,jer imam neki loš osjećaj,da opet neće bit ništa ni od ovog pokušaja..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •