Jako pazim na bradavice i uopće ne koristim izdajalicu. Dobro sam savladala hvat rukom. Imam jaku volju i još jaču ruku, hehe! Danas sam samo izdržala jedan podoj na lijevoj i ostalo izdajala jer me bole rane užasno! I kad je s njom (lijevom) slatko završila, izgledala je (bradavica) kao da je prošla kroz mašinu za mljevenje- sva pokidana. No, ne obeshrabrujem se. Večeras sam plesala jer sam izdojila 60ml! Imam rutinu- izdajam oko sat vremena obje, nakon toga prolazi 2 sata pa opet isto. I držim se toga.
Stvarno imam vjere da ćemo mi sve te probleme savladati i nadvladati, da će mi bradavice zaliječiti. Vaš sam dvd pogledala barem 5 puta, posebno zagledajući sve poze dojenja i položaj bebe i usana... ona ih uhvati kako treba... eh sad, da li ima još nešto što sam previdjela- vrlo je lako moguće. Možda je stvarno samo "caka" da mi netko stručniji pomogne, ali tih "stručnijih" ja oko se ovdje NEEMAM...![]()
Voljela bih da sam u Zagrebu (kao u stara vremena!) i da mogu naći neku grupu za podršku i otići tamo... a možda me netko iznenadi pa kaže da i ovdje nešto tako postoji... Ja za sada ne znam.
U svakom slučaju sam optimist i vjerujem da će sve biti najbolje moguće za nas...... uskoro
![]()