Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: bolne bradavice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
    Uz to, vrlo je moguće da si ranice obnavljaš izdajalicom. Obrati pažnju na to koliko žustro/čvrsto/grubo izdajaš.

Ako se dovoljno često i redovito izdajaš, moguće je održati bar dio proizvodnje i onda ga razviti, ako vratiš dijete na dojku.

Primjećujem da preskačeš informaciju da količina izdojenog mlijeka NE ZNAČI da imaš baš toliko i samo toliko mlijeka u dojkama. Čak i kod žena čiji je kapacitet (koliko se može nakupiti mlijeka između podoja) dojki mali, mlijeko se cijelo vrijeme stvara tijekom sisanja, sisanjem je moguće izazvati i nekoliko puta otpuštanje mlijeka.
    Jako pazim na bradavice i uopće ne koristim izdajalicu. Dobro sam savladala hvat rukom. Imam jaku volju i još jaču ruku, hehe! Danas sam samo izdržala jedan podoj na lijevoj i ostalo izdajala jer me bole rane užasno! I kad je s njom (lijevom) slatko završila, izgledala je (bradavica) kao da je prošla kroz mašinu za mljevenje- sva pokidana. No, ne obeshrabrujem se. Večeras sam plesala jer sam izdojila 60ml! Imam rutinu- izdajam oko sat vremena obje, nakon toga prolazi 2 sata pa opet isto. I držim se toga.

Stvarno imam vjere da ćemo mi sve te probleme savladati i nadvladati, da će mi bradavice zaliječiti. Vaš sam dvd pogledala barem 5 puta, posebno zagledajući sve poze dojenja i položaj bebe i usana... ona ih uhvati kako treba... eh sad, da li ima još nešto što sam previdjela- vrlo je lako moguće. Možda je stvarno samo "caka" da mi netko stručniji pomogne, ali tih "stručnijih" ja oko se ovdje NEEMAM...

Voljela bih da sam u Zagrebu (kao u stara vremena!) i da mogu naći neku grupu za podršku i otići tamo... a možda me netko iznenadi pa kaže da i ovdje nešto tako postoji... Ja za sada ne znam.

U svakom slučaju sam optimist i vjerujem da će sve biti najbolje moguće za nas... ... uskoro

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je stvarno samo "caka" da mi netko stručniji pomogne, ali tih "stručnijih" ja oko se ovdje NEEMAM...
    možda ima neka mama koja doji bebu ili je dojila?
    mislim da tko god je savladao dojenje, je poprilični stručnjak

Platica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

E da, htjela sam dodati da beba dobiva na tezini, iako je bio mala beba, rodila sam 2 tjedna ranije, vec po izlasku iz bolnice bio je tezi nego kada se rodio, izvagat cemo ga danas da vidimo kakvo je stanje, mada sam sinoc ja stala na vagu (digitalna) pa poslije s njim i pokazuje da je dobio 500 gr. za 5 dana ako je vaganje ovakve vrste bas precizno...

Platica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sorry ako sam dosadna ali da li vi obavezno podizete bebu da podrigne nakon podoja, bez obzira ako zaspi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •