Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Beba od 4mj i jako plakanje(vrištanje)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Moje starije dijete uopće nije moglo mirno ležat na leđima kad je bila beba, stalno je mlatarala rukama i nogama, okretala se na trbuh, podizala glavu i stvarno smo imali problema sa smirivanjem prije spavanja. Ni jedno nije nikad reklo da im se spava ili da bi se od umora umirili i zaspali na stolici ili tako nešto.
    Nisam čitala tog Karpa, ali ja mislim da se takva djeca koja se sama smire kad su umorni, jednostavno rađaju takva.
    Moja literatura je bila "The no-cry sleep solution".
    Na kraju sam zaključila da stvarno nije fer da nam ta naša draga dječica dolaze sa već završenim fakultetima kako iskoristiti roditelja (ne mislim u lošem smislu) a bez ikakvog upustva za upotrebu.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj maja33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam čitala tog Karpa, ali ja mislim da se takva djeca koja se sama smire kad su umorni, jednostavno rađaju takva.
    Ne, upravo je u tome stvar... Ona djeca koja se rađaju takva su takva od početka, dakle, nemaju "kolike" i tome slično. Sva ostala djeca POSTANU takva nakon 3-4 mjeseca, kad završi ono što on naziva "četvrtim tromjesečjem" (da sad ne ulazim u raspravu oko te knjige... Ukratko, smatra da se djeca rađaju "3 mjeseca prerano", odn. da su totalno nespremni za vanski svijet i da to prođe nakon 3 mjeseca).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •