Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
Drugo i trece, zapravo. U jednu ruku polio, u drugu DiTe. Jos je DiTe dobio u lijevu ruku, tek poslije mi je sinulo da bi bilo bolje da ga je dobio u desnu, posto je ljevak. Ruka mu je sad bas jako crvena, i dobio je temperaturu.
Mi smo danas obavili sistematski i cijepljen je samo u lijevu ruku sa MMR, nisu spominjali da moramo doći po druga cjepiva.
Ja sam mislila da je taj dio isti za sve buduće prvašiće.

Testiranje je bilo u školi, trajalo je 45-60 min, u grupama po 5 djece su rješavali neke zadatke, crtali, pričali s njima; bili su učiteljica, pedagog i defektolog. I onda su popričali s nama nasamo po 5 min.
Uglavnom, to je to, gotovi smo, vidim da neki od vas još imaju i "službeni" upis u školu, mi ne.

Kupili smo torbu , Herlitzov 5-dijelni komplet dinomania preko ebaya, na aukciji.

Vidim da ste vi već na knjigama i omotima. Mi nemamo još nikakav popis udžbenika, tek na ljeto, a vjerojatno ćemo ih naručiti preko škole, to mi se nekako čini najjedostavnije.
Omoti? Ja znam samo za one prozirne korice , ali mi se sviđa ova ideja sa samoljepljivim folijama. Svašta ja tu naučim od vas!