Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: Splitska banka- sramotna dječja štednja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    U slučaju raskida deponent se obvezuje platiti naknadu u skladu s općim aktima banke.
    Banka neće naplatiti naknadu ako je iznos naknade manji ili jednak od dobivene kamate.

To piše. Nigdje ni slova o tome kolika je naknada. Da se razumijemo, ja sam očekivala da će mi nešto naplatiti cca 20kn, a ne 50 što je, ponavljam: 18% od ukupnog iznosa štednje na tom računu.
    Lako se moglo dogoditi da naknada bude 300kn ili više jer očito banke to određuju kako im paše pa da pojedu sav novac od djeteta i još moram dodati.
    Sramota i lopovska posla.
    Od mene više nitko ni kune neće dobiti. Lovu u čarapu i bar znam da me nitko neće krasti, ni varati.
    Ovo sto pises da ti se desilo je meni sasvim normalno bilo, sorry.
    Ulozila si 300kn za sto je netko to ukucao sve to u sustav, izdali ti karticu za koju ne pises da su ti je naplatili a koju oni kao banka moraju platiti (ne stampaju kartice u svom podrumu), i dal ti standardu kamatu za sredstva na tekucem racunu.

50 kn "naknade" je naravno onih 50 kn bonusa koji su ti dal na racun, a time se stite od toga da hrpa ljudi napravi isto kao i ti - dodje, stvori im troskove za (u njihovim ocima vrlo sitnih 300kn) uzme 50kn bonusa i isece s njima iduci dan van.

Da ste koristili neki drugi proizvod kod kojeg je veca kamata i da je bila prava stednja u pitanju onda kamata bila veca od 50 kn pa vam ne bi naplatli izlaznu naknadu.

Ili mislis da je 50kn ocekivan prinos akon 6 mjeseci i 300kn salda po tekucem?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo sto pises da ti se desilo je meni sasvim normalno bilo, sorry.
    Ulozila si 300kn za sto je netko to ukucao sve to u sustav, izdali ti karticu za koju ne pises da su ti je naplatili a koju oni kao banka moraju platiti (ne stampaju kartice u svom podrumu), i dal ti standardu kamatu za sredstva na tekucem racunu.

50 kn "naknade" je naravno onih 50 kn bonusa koji su ti dal na racun, a time se stite od toga da hrpa ljudi napravi isto kao i ti - dodje, stvori im troskove za (u njihovim ocima vrlo sitnih 300kn) uzme 50kn bonusa i isece s njima iduci dan van.

Da ste koristili neki drugi proizvod kod kojeg je veca kamata i da je bila prava stednja u pitanju onda kamata bila veca od 50 kn pa vam ne bi naplatli izlaznu naknadu.

Ili mislis da je 50kn ocekivan prinos akon 6 mjeseci i 300kn salda po tekucem?
    U pravu si.
    Nisam uložila ništa i zapravo sam sretna da im još nisam i dužna na kraju.
    Samo nije mi jasno kako si to mislila da sam došla u banku, stvorila im troškove, uzela 50kn i onda išetala s tim drugi dan van?
    Da li si pročitala moj prvi post?
    Očito ne, jer da si pročitala, onda bi i vidjela da piše da sam račun zatvorila nakon dvije godine.
    E jesam pohlepna i proračunata cccc....
    Zato više niti jedna banka moje novce vidjeti neće.
    Tako sam se prije desetak godina riješila svih kreditnih kartica i tako ću se riješiti i svih "štednja"
    Napisala sam svoje iskustvo da ljudi znaju što se događa kad zatvaraju račun u Splitskoj banci.
    Inače, dobila sam informaciju da banka nije smjela naplatiti naknadu za tekući račun otvoren dulje od godinu dana.
    I sad ću lijepo banci poslati prigovor, a nakon toga prijavu Državnom inspektoratu.
    Baš sam se zainatila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •