Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: Splitska banka- sramotna dječja štednja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Stvar gledišta.
    Meni nitko, nikada u životu ništa nije poklonio, niti to očekujem.
    Pogotovo ne očekujem od banaka u RH.
    Stranih banaka koje se samo kod nas tako ponašaju.
    Nije bit u dali pa uzeli 50kn za koje si se ti tako grčevito uhvatila.
    Bit je u davanju poluinformacija.
    Odnosno u ne davanju svih informacija.
    Da su u banci bili pošteni i rekli sve uvjete ja sigurno ne bih sklopila takvu štednju (jer to zaparavo i nije štednja kad nema kamate)
    Jer ne želim biti rob nikome i još plaćati za to.
    Zato i nemam kredite, ali nikad nisam rekla za one koji ih imaju "ko im kriv, zar su mislili zaraditi, pravo im budi kad su bili pohlepni na kamate u švicarcima..."
    Jer jedno je biti pohlepan, drugo glup, a sasvim treće nasamaren, prevaren, izigran i sl.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Stvar gledišta.
    ..
    Jer ne želim biti rob nikome i još plaćati za to.
    Zato i nemam kredite, ali nikad nisam rekla za one koji ih imaju "ko im kriv, zar su mislili zaraditi, pravo im budi kad su bili pohlepni na kamate u švicarcima..."
    Jer jedno je biti pohlepan, drugo glup, a sasvim treće nasamaren, prevaren, izigran i sl.
    Nisam primjetila da si ikom postala rob, niti da te itko nazvao pohlepnom i glupom.

A sto se gledista tice, prije sklapanja bilo kakvog posla ili dogovora ne skodi staviti se u ulogu druge strane. Pa pomisliti da li bi itko pristao ponuditi svim roditeljima maloljetne djece u RH da uloze kod njih 150kn koliki je minimalni polog i nakon sest mjeseci isecu iz banke sa 200kn u dzepu.
    I odmah bi ti bilo jasno koji je odgovor na to pitanje.

Sto se informiranosti tice evo ja otisla na njihove stranice i u 30 sec nasla tu naknadu. Zaliti se da ti nisu rekli sve uvjete prilikom sklapanja ugovora nego si ti trebala procitati ih sama je po meni vrlo slab argument za prijavu zastiti potrosaca.. No samo naprijed, mozda oni isto misle da ne treba citati uvjete ugovora....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •