mene veseli svako putovanje, ali ne dovoljno da se i potrudim ustedjet neke novce za put
prije sest godina moja je mama pocela stedjeti za putovanje s unucadi, rekla je meni i sestri da krenemo stedjeti i mi, ali...
tjesi me jedino da, dok sam njih pripremala onomad za put na kubu, da sam toliko toga prosurfala i toliko se slika nagledala, da u jednom trenutku vise nisam bila sigurna jesam li tamo bila ili nisam
to je moje rjesenje, jednom ce za nas koji volimo putovati, ali se ne mozemo maknuti, smisliti neka sjajna digitalna zamjena za putovanja :/
privlace me mjesta iz mlađe geoloske proslostikoje trajanje nije izlizalo, dramaticni i surovi pejzazi (onaj predio u kini gdje su snimali avatara, tamo moram za zivota pa makar pjeske, pa patagonia, ajde i aljaska), ustvari vecinom me zanima priroda koju sam negdje vidjela u dokumentarcima, serijama i filmovima i urezala se u mene ljepotom toliko da imam djelic osjecaja kao da sam bila tamo (a neki izazovom, poput deliverance lol, pa koga ne kopka takvo putovanje)
a od ljudskih djela - htjela bi se provozati npr bolivijskom cestom smrti, poslije toga bi mogla i s nekima od vas u auto
pa arizona roadom, vec imam i glazbu
i tako
tinejdzerski snovi
u svemir ne bi
ajde mars, jedan smjer