Pokazuje rezultate 1 do 50 od 276

Tema: Jednog dana otputovati ću u/na...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene veseli svako putovanje, ali ne dovoljno da se i potrudim ustedjet neke novce za put
    prije sest godina moja je mama pocela stedjeti za putovanje s unucadi, rekla je meni i sestri da krenemo stedjeti i mi, ali...

tjesi me jedino da, dok sam njih pripremala onomad za put na kubu, da sam toliko toga prosurfala i toliko se slika nagledala, da u jednom trenutku vise nisam bila sigurna jesam li tamo bila ili nisam
    to je moje rjesenje, jednom ce za nas koji volimo putovati, ali se ne mozemo maknuti, smisliti neka sjajna digitalna zamjena za putovanja :/

privlace me mjesta iz mlađe geoloske proslosti koje trajanje nije izlizalo, dramaticni i surovi pejzazi (onaj predio u kini gdje su snimali avatara, tamo moram za zivota pa makar pjeske, pa patagonia, ajde i aljaska), ustvari vecinom me zanima priroda koju sam negdje vidjela u dokumentarcima, serijama i filmovima i urezala se u mene ljepotom toliko da imam djelic osjecaja kao da sam bila tamo (a neki izazovom, poput deliverance lol, pa koga ne kopka takvo putovanje)
    a od ljudskih djela - htjela bi se provozati npr bolivijskom cestom smrti, poslije toga bi mogla i s nekima od vas u auto
    pa arizona roadom, vec imam i glazbu
    i tako
    tinejdzerski snovi

u svemir ne bi
    ajde mars, jedan smjer

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    a od ljudskih djela - htjela bi se provozati npr bolivijskom cestom smrti, poslije toga bi mogla i s nekima od vas u auto
    ivrica pa provozam te ja po selu i na zadnjem sjedalu, imat ces potpun dozivljaj
    Posljednje uređivanje od spajalica : 11.06.2013. at 08:56

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ivrica pa provozam te ja po selu i na zadnjem sjedalu, imat ces potpun dozivljaj
    ili se odvezi autobusom od Stari Grada do Hvara... a ako ima bus koji vozi do Sucurja, to bi tek trebao biti dozivljaj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •