ajde javi kakve je kvalitete,ja sam isto gledala jedan panache, baš me zanima
ajde javi kakve je kvalitete,ja sam isto gledala jedan panache, baš me zanima
evo me. stigao je. pogodila sam veličinu i pristojno mi stoji. od naprijed je izvrstan, iza mi se baš ne sviđa ova traka preko leđa, ali jasno mi je da mi nešto mora držati cice. naramenice su dosta uske (kao i inače kod Panache modela, vidi se na fotki), ali ta traka iza i žice bi trebale dobro držati grudi.
kvaliteta - sama tkanina mi se pod rukom čini tanja nego anitin koji imam i onaj kojeg sam probala u dućanu. Ali mislim da to nije problem. brže će se sušiti.
Koliko će trajati, ne znam. meni je bitno da potraje ovo ljeto jer je Mo najavila da od jeseni više neće ići na bazen.
Da se vratim na Anitu. Ja imam nekoliko njihovih kostima i svi dosad su mi dugo trajali i bili super kvalitete. neki su nošeni više godina (uzeti u obzir da više ne živim na moru nego idem 3-4 tjedna na godišnji, šmrc)
Međutim, ovaj kojeg sam kupila prošlo ljeto se na više mjesto prilično razrjedio. Pretpostavljam da je problem u kloriranoj bazenskoj vodi (od listopada idemo na bebe vidre 3-puta tjedno, skoro svaki mjesec)
Ako misliš naručivati Panache, javi se ako trebaš neku pomoć oko odabira veličine. Ja imam Anitu 46 i taj mi je sad velik, ali kad sam probala novi u dućanu 44 mi je bio malen, a 46 dobar. Veličina 46 je UK 20, ali sam ja ipak uzela 38 jer sam tu veličinu uzimala i grudnjake.