Lara39 i ja držim čvrsto za ultrazvuk!![]()
Drage moje da prijavim svoju betu tj NE-betu. Od pocetka mi je sve bilo cudno i znala sam da ce biti tako. Sad skupljam snagu za dalje. Planiram go i ratni plan za 9.mj. cestitam svima na lijepim vijestima. A tuznice grlim. Doci ce i nase vrijeme.![]()
sandyPuno ~~~~~~~~~~~~~~~~za GO i ratni plan!
evo da i ovdje sa vama podijelim novosti.......
jucer bila kod dr. A na pregledu, bio je 3 dc krecemo opet sa prirodnjakom,
kontrola opet 19.6. rekao je dr. da cemo pokusati uloviti js.
kao i zadnji put..... pa sta bude nek bude...
sretno svima.....
pozzzz....
Marincezg drag puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za jednu ali vrijednu!
vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer!!!!!!!!
svima ostalima još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve šta treba!!
čestitam nana na princezi i nov@ na trudnoći!
svima!!!
vatra draga sretno!!!!
nana čestitke od srca!
Jutroajde komadi gdje ste
folikulometrije zbavljene zar ne
a i svi već krenuli na punkcije / transfere
noge zbrijane , pesi prošetani, zadnji dan škole
moji folikulčeki si negdje 13-15mm na 10dc, endo 9, E2 dobar
kila trešanja u frižideru i hrpa sadnica za posaditi popodne u vrtu
poseban pozdrav s muzičkom željom za tete po bolnicama
Jutro.. prvo ~~~~~~~~~ za postupke,bete,preglede i tulume
Pitanjce jedno, jel moguce da od estrofema imam pojacan iscjedak?
Čestitke sretnicama, tužnicama zagrljaji... Čekalicama koječega ~~~~~
Kod mene je jučer nastupilo krvarenje....i "komadanje"...blago rečeno. Ali živa sam...nedam se...
Javim vam se katkad.... puseeee....
Strašna,ajde konačno...nevjerojatno kolko dugo to traje,drži se![]()
strašna drži se, šaljem ti jedan veliki hugLinalena mozda se vidimo u nedelju u Petrovoj!Marince,lara39 i željice šaljem vibrice za dalje.
Jejja kakav iscjedak? Estrofem je estrogen, moguce je naravno.
cure, vidim da se spominje Petrova, pa imam pitanjce: jeli oni rade folikulometrije i vikendom? ja bih trebala sljedeći četvrtak na prvu, a druga mi pada na subotu...
Bubekica prozirnkast,nije rastezljiv, i sluzav (isprike na opisu)
Curke svima pozdrav i pozitivne ~~~~~~~~
Vatra jel ima kaj u labosu ili se zna kad dodjes na transfer? Evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~
Transfer obavljen mrve su na sigurnom ,sad neka ostanu kod mene
Zima ~~~~~~~~~~~~
Ljubilica- u ri se nista ne zna do tranfera, nadam se da se nesto razvija...a i ne razmisljam previse, bacila sam se na kucanske poslove..![]()
naravno da rade ja idem na uzv ovu nedjelju, samo sam orala zvati da mi vele tko je dežuran!
hvala cure! već me bilo malo strah... sretno svima!
Strašna žao mi je što si morala sve to proći,al eto drago mi je da se tvoje muke napokon bliže kraju
Vatra za transfer
Zima77 želim ti od srca da ti ovo bude dobitni postupak! Koliko embrija ti je vraćeno i koji dan? Imala si 10 js-a, koliko se sejćam.
Lara39+ kako je prošao 1. uzv?? Šta kaže naš dr. P?
evo da vam se javim,u šoku sam.danas 5+6 i u maternici se ne vidi ništa.dr. P kaže da se moralo vidit.
uglavnom rekao mi je da nastavim terapiju i u ponediljak ponovo izvadim betu.kaže da mu ne izgleda dobro i spominje i vanmateričnu.
Lara 39, neznam šta da ti kažem osim drži se! Nadam se najboljem! Držaćuza ponedeljak da beta raste!
Vracena su tri embrija treci Dan,dva su deseterostanicna ,jedan peterostanican ostale ce Lana vidjeti kako se razvijaju pa ako bude ok bit ce zamrzavanje,,,ja Sam klasa optimist
lara39+ nadam se da će sve biti dobro!
Zima77za plusić ili veliku betu!
Strašna kooooonačno, drži se!
jutro cure!kavica je skuhana a tu su i kolači da vas počastim!
šaljem vam svima ***************** prašine da vas obasja i da šta prije postanete trudnice!
željkice, sretan rođendan, mislim da je ovaj poseban
linalena, posebne vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~
marincezg, zima ~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvice uhvate čvrstu, vibram iz sveg srca...
nana, čestitam
strašna, zao mi je zbog svega, ali mi je drago što je krvarenje konačno krenulo
tužnicama, veliki zagrljaj, pikalicama puno sreće u novom postupku, sretnicama, da ostane sve kao što je krenulo...pusa
hvala na kafi i kolačima, godi, er nikako ne mogu da spavam...izgleda da ćem ljetni postupak pomjeriti za jesen..NEPLANIRANI TROŠKOVI!!! ali da se razumijemo, malo sam se i umorila, pa mi je i draže da još odmorim, jer je prošli postupak bio tek prije 2 mjeseca.
Posljednje uređivanje od mostarka86 : 15.06.2013. at 08:42
mostarka hvala,da stvarno je poseban nemogu opisat nadam se da ćeš i ti to uskoro osjetit!![]()
Strašna, žao mi je...
Svim curama puno ~~~~~~~~~ za sve što treba! Za dobre nalaze, kvalitetne js, bezbolne punkcije, dobre spermiograme, velike bete i uredne trudnoće sa malim smotuljcima na kraju... I to vam svima želim čim prije! Držite se, hrabre dame!
željkice,želim ti sretan rođendan!
Zima 77, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu beticu!
marincezg, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prirodnjak!
sandy0606,grlim...i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za rujan!
lara39,za ponedjeljak, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek se mrva pokaže!
Zima77 odlično, mora se primit, min. jedan, želim ti puno strpljenja dok čekaš betu i da nam uskoro objaviš lijepe vijesti
Željkice sretan ti rođendanovaj je poseban, uživaj u današnjem danu i neka ti je sretno do kraja trudnoće, a vidim da sve ide kako treba kod tebe i drago mi je zbog toga. Sretno draga Željkice!
hvala svima na ljepim zeljam![]()
također i ja zelim svima sve najbolje u svemu od srca.....
Lara draga joj žao mi je
Uff ja sam imala dvije vanmaterične trudnoče.
Molim te pripazi se ovaj vikend.mene je kod vm užasno bolilo lijevo rame i kažu da je to jedan od simptoma vm. Ako ti se bude crnilo ispred očiju ili osjetiš jaku bol u trbuhu i primjeriš krvarenje, ako te oblije hladan znoj trk u bolnicu. Ma nije mi u cilju da te strašim nego te samo hoču upozoriti. Nadam se da će ipak na kraju biti sve u redu .
Željkiceeee sreeetan rođendaaaan! Znam da ti je najslađi do sad! Uživaj u svakom momentuuuuu!![]()