Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Vrućine i odlazak van

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

moja inače ide spavati oko pol 9 - 9, ali više ne spava preko dana! kako se temperatrura počne dizati tako promijenimo vrijeme odlaska u krevet! sad po ljeti idemo spavati u 10, ali kako ide kasnije spavati a rano se budi tako i sama počne tražiti da ide spavati preko dana! treba nam 2-3 dana da uspostavimo ritam! sad preko ljeta mi je najljepše igranje u ulici od 7-pola 8 pa do navečer ili večernja šetnja gradom, pa na sladoled! mislim da nema šanse da ode leći u pola 9 a svi njeni frendovi se igraju pod prozorom!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    moja inače ide spavati oko pol 9 - 9, ali više ne spava preko dana! kako se temperatrura počne dizati tako promijenimo vrijeme odlaska u krevet! sad po ljeti idemo spavati u 10, ali kako ide kasnije spavati a rano se budi tako i sama počne tražiti da ide spavati preko dana! treba nam 2-3 dana da uspostavimo ritam! sad preko ljeta mi je najljepše igranje u ulici od 7-pola 8 pa do navečer ili večernja šetnja gradom, pa na sladoled! mislim da nema šanse da ode leći u pola 9 a svi njeni frendovi se igraju pod prozorom!
    Ovako smo i mi radili (spontano, jer je mlađi sin pospanac) - ljeti spavanje poslije ručka, a navečer malo kasnije u krpe. Uostalom, za vrijeme godišnjega (more ili bilo gdje izvan kuće) ni meni to popodnevno spavanje nije mrsko .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •