Hvala sirius. Istina, imam anemiju. To mi je nalaz prije par dana potvrdio.
Počela sam piti tablete spirulina alge, jedem goji bobice, špinat i ciklu. Naručila sam i Wala ferrum silicium comp pelete. Tako da se nadam da će se to uvesti opet u red...![]()
Hvala sirius. Istina, imam anemiju. To mi je nalaz prije par dana potvrdio.
Počela sam piti tablete spirulina alge, jedem goji bobice, špinat i ciklu. Naručila sam i Wala ferrum silicium comp pelete. Tako da se nadam da će se to uvesti opet u red...![]()
Počni piti pravo zeljezo ( tekuće ili u tabletama) ako je zeljezo jako nisko. Sve ovo sto si nabrojala neće ti oporaviti stanje dovoljno brzo do poroda , a kad na porodu još i određenu količinu krvi izgubis, to će usporavati oporavak.
U istim tjednima su meni ustanovili tešku anemiju i počela sam piti zeljezo u sirupu + homeopatiju( pogledati ću sto i u kojoj potenciji ) + puno čaja od koprive+ b- kompleks
Za 10 dana terapije uspjela sam dići zeljezo sa 2 na 4 . Samo prirodne metode u ovako visokoj trudnoći nisu dovoljne, a dosta je upitno da li spirulina pozitivno djeluje jer neki tvrde da blokira resorpciju B vitamina koji je isto potreban za metabolizam hemoglobina.
Posljednje uređivanje od sirius : 27.06.2013. at 20:42