Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Beba 6 mj. hoće na noge

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ako se ustaje iskorakom, to je ok. Ako se ustaje povlačenjem za ruke, to nije ok i trebaš ga spriječiti.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Inače je veselo dijete, stalno se smije u pauzama od drečanja, šarmira, vragolan, smije se ko veliko dijete, koliko vidim i pratim, sve je drugo ok, osim eto toga što mi je i samoj bilo nekako neprihvatljivo, pa reko da pitam jer imao tko još tako nešto slično i kako je završilo.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Ako se ustaje iskorakom, to je ok. Ako se ustaje povlačenjem za ruke, to nije ok i trebaš ga spriječiti.

ajde da ja pitam nešto.... Mali se podiže evo ima par dana jako vješto i brzo, koristi mu namještaj, kauč... ali prvo klekne na koljena, jednu nogu podigne i nasloni se stopalom i onda se pridržavajuči se za kauč podigne (znači onako kako bih ja napravila plus kauč tj. često i ja kauč koristim da se pomognem ) . Vidjela sam ga kako to zna napraviti dok u ruci drži žlicu, igračku i pomogne si jednom rukom. Oba stopala su mu cijelom prvršinom na podu, ne stoji na prstima. Radi koračiće. Da li radi(mo) ok?

baklava avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

evo i kod mene sličan "problem". moja cura je tek napunila 6mj. Sa 5ipo je propuzala (!!), a s 4ipo je vojnički puzala. Znači sad puže, zna se sama posjest i tako. Već par dana se želi ustati na noge, uz krevetić ili uz namještaj... bez obzira na način kako ona to radi (nogama ili uz navlačenje) meni se čini da je premala i da bi mogla napravit neku štetu ako joj to dopustim... trebam li se brinuti?? ili da ju pustim da radi što hoće?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •